Lazar konacno Dzigi,Zabija , 6:0 neka tako ostane ,sledece godine 7:0 u 1.kolu
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nije ga valjda Stojke zabio , prebacio sam na atletiku posle 5:0 ? Vidim 7:0 kacite cim izadje
edit : vidim da je iz penalaSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
7-0, jes da je bsk ali 7-0 je 7-0.
A sad na tromsoНе постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”
Comment
-
Originally posted by fudbalinho View PostVidecemo protiv Tromza je li im ova pobeda ista znacila...ja mislim da nije ali ajd....lako je igrati protiv tima koji ne sme da napadne...cim nam neko predje pola eto ga u gol sansi...kao AEL-ovci....
Nisu ni oni bas napali, da Aksent nije uradio sta je uradio bilo bi beton 0 0 obe utakmice.
Comment
-
Originally posted by Drogba View PostMa kakva zurka dajte molim vas,vecina tih danasnjih dolazi jer im je to posao,za to su placeni da rade.
Comment
Comment