Nije se jos oporavio od posta retard,Lovre,Knezevic i Zabija su se odlicno pokazali kao pojacanja.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Zabija a Donji Srem kadar neveraThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by trigger View PostNije se jos oporavio od posta retard,Lovre,Knezevic i Zabija su se odlicno pokazali kao pojacanja.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Miko View PostKakav post bolan , pa ono bi dete od 5 godina zabilo , smejurija na startu sampionata... Poruka za navijace suprotnog tabora da izadju iz teme , vas je BSK oladio 0:3 na MarakaniThere's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Mikula smiri dozivljaj leba ti.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
-
Umesto da dizemo moral pred kako Vermez kaze Trumso mi gubimo od Srema
Ista slika kao prosle godine pred Samrok , samo prosli deklasirali Pazar pa pukli od Slobode i onda dosao Samrok a i tada bilo 2:1Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Miko View PostUmesto da dizemo moral pred kako Vermez kaze Trumso mi gubimo od Srema
Ista slika kao prosle godine pred Samrok , samo prosli deklasirali Pazar pa pukli od Slobode i onda dosao Samrok a i tada bilo 2:1
Comment
-
Iskreno za Evropu me bas zabole vise samo mi je bitno da opet osvojimo titulu ako uopste uspemo....mozda mislite da sam paranoican i pristrasan ali ovo ako nije bilo namesteno onda smo stvarno zreli za cirkus...onaj Miljkovic je sigurno neka krtica...nemoguce je da covek pravi stalno onakve greske, a da to ne radi namerno....znaci prosto je nemoguce....nasi treneri su svi pickice osim STANOJA....jedini je imao muda da se pobuni i digne glas...nama treba trener koji ce da uvede stravicnu discplinu i da ih tretira kao volove pa ako se nekom od igraca to ne svidja odma teraj govno napolje !!! Nego....stvar je u tome sto ova uprava nece da dovede nekog takvog jer radi protiv Partizana...tako da dok ne odu bice jos dana kao sto je ovaj.....
@Layzick
Upravo to...kratko, jednostavno i tacno.....
Comment
-
Jedan mec izgubite i odmah namesteno prvenstvo aooooooooooooo
Razbijate.There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands