S obzirom na to da Karager ide u penziju, nama dogodine trebaju 4 stopera.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by S-Nash View PostNeko rece da mozemo da se borimo za TOP4. Manite se. Mozda dogodine.
WBA inace nije dobio LFC na Enfildu 40 godina... Svi negativni rekordi se obaraju ove godine, a i prosle...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostKao sto rece jedan od kerova gospodin mumi,ako Lukaku nastavi ovako da se trudi mozda jednog dana bude kao Ishak Belfodil
LFC je sada na 9. mestu, dolazi nam Swansea sledece nedelje, jos jedan jeben tim.sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Brat mi je evo kuci pao u depresiju,a ja ga ubijam s pricom o Lampardu doktoru tako da ako me ne bude par dana racunar je u komadima da znate,ili ja ako rasprava ode daleko
Ogroman posao ljeti mora da se radi na psihickom planu kod igraca Liverpoola,samopuzdanja ne da nema,nego se i ne nazire...Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by Scouser View PostJa sam pao u derpesiju, kako ja sutra da izadjem iz kuce, kako ja da odem u skolu, ne znam puko sam. -.-
Zasto zivim u ovom periodu kad je LFC najgori u poslednjih 80 god. ?
Comment
-
Originally posted by Scouser View PostJa sam pao u derpesiju, kako ja sutra da izadjem iz kuce, kako ja da odem u skolu, ne znam puko sam. -.-
Zasto zivim u ovom periodu kad je LFC najgori u poslednjih 80 god. ?
Zato da bi nam duplo sladje bilo kad se vratimo na vrh !
Last edited by bjelaksson[YNWA]; 11-02-13, 23:04.
Comment
-
-
Ljudi padaju u depresiju jer mnogo ponekad ocekuju i ponekad su previse optimisticni, ja sam jos pre one serije govorio da je LS misaona imenica i da se tome ne treba nadati ni u ludilu, naravno ispalo je poptuno tacno. Jednostavno, ove sezone samo da se "otalja" posao u ligi, eventualno da se juri EL mesto, mada je to prakticno nemoguce, jer ce Arsenal ili Everton zavrsiti 5. u to nema sumnje. Bez uvrede Topdzijama, jer ih ne vidim jos uvek ispred Pevaca, ne pored onako ludog Bejla...
Treba prihvatiti cinjenicu da je Liverpool kvalitetom ispod prvih 6 ekipa u PL, realnost je 7 mesto, cak je i Everton ispred nas, ma sta god neko pricao da oni imaju slab igracki kadar ili nesto slicno, bolji su tim, i to se najvise gleda.sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
Comment