Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [QUOTE=SOMI;953018]Kakva psiha kakvi bakraci brate, ovo sve treba otjerti u 3pm. BR je taj koji ih mora motivisati a on to nezna.[/QUOTE

Ma nije BR problem i kad ih je KIng Kenny vodio igrali su dobro par utakmica motivisano ali opet su kasnije pali( vratili se na staro).

Comment

• Originally posted by Scouser View Post
      Mogu ja to poslusati par puta i malo ce poboljsati situaciju ali sta vredi kad cemo do kraja sezone ponoviti bar 4-5 ovakvih utakmica. -.-
      Nema veze i ako ispadnu u drugu ligu bre, nismo mi plastični navijači... Bio sam tu kad su pobjedjivali, bit cu tu i kada gube...

Comment

• Jel se samo meni cini da je Suarez u blagom padu forme u poslednjih par utakmica? Ili se generalno utopi u sivilo (u smislu silnih promasaja) ekipe...

Cinilo mi se ranije da je znao opasno da povuce i kada timu ne ide.
        Last edited by ExEric; 12-02-13, 00:16.
        sigpic

Comment

• Freshko prijatelju ludi Bale prakticno sam igra u onom Totenhamu, nemoj pokusavati da me urazumis ili da mi kazes da je Mousa zvijer ili tako sta, jeste on zvijer, ali u posljednje vrijeme ne igra nista specijalno.

Evo otkako ste pokrenuli ono da su kokske kilometrima daleko ispred Arsenala, pratio sam ih svako kolo gledao sam tekme i skoro svaki put sam poceo igrat igrice na telefonu cekajuci nesto pametno da se desi, citaj Bale da poludi.

Bale ih vuce sam, daje golove i asisitria sam sebi. Nemaju napadaca, a Adebayor se ove sezone ne moze nazvat napadacem. Mousa jeste dobar, ali ja ga ne vidim nigdje osim na travi u zadnjih par tekmi.

Arsenal ce zavrsiti ispred njih, klasa se nazire, Jack igra sve bolje i bolje kao i Cazorla koji je vec nadmasio brojke od prosle sezone. Remzika se popravlja, Diaby je prezivio 3 sedmice van bolnice . Arteta je klasicno konstantan.

Giroud se popravlja, a Walcott je u formi zivota. Podolski je iskusna figura u ekipi
          sigpic
          "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
          AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Pa sta vam je, mi istu pricu pricamo vec 4sezone, od one fantasticne sezone 2008/09 se raspadamo, 2009/10 bili smo sedmi, 2010/11 sesti, 2011/12 osmi, a ove cemo biti jos gori, a da stvar bude jos gora ako ne budemo igrali u evropi sledece sezone sto je i donekle veoma moguce, velike su sanse da nam Suarez ode. Ma dzaba nam jedna dobra utakmica pa onda 3 lose. Ljudi nismo smeli od ove sezone da ocekujemo velike rezultate, jednostavno nismo ni u 8 najkvalitetnijih ekipa u PL, nemamo mi te igrace sposobne za velika dela, a nalazost u to su nas uverili neki od igraca koje smo mislili da su kao klasa i da su dostojni LFC-a. Brendan jednostavno nema skim da radi, ne moze se raditi sa volovima, ma koja crna motivacija o cemu vi pricate, imali smo preko 20 suteva, a Wba nam je dao 2 gola iz 4 suta.
            Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".

Comment

• Luis ostaje i ako ne izborimo Evropu...

I nemojte da govorite da nemamo kvalitet da se borimo za LS,imamo, ali nesto neobjasnjivo se dogadja...I ko misli da su nam City i Wba uzeli bodove jer su kvalitetniji, svaka mu dala ...

Comment

• Ti stvarno mislis da imate kvalitet za borbu za TOP 4?
                "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

• Originally posted by Wilshere_10 View Post
                  Ti stvarno mislis da imate kvalitet za borbu za TOP 4?
                  Zašto ne ? Nadigrali smo skoro svaku ekipu u EPL samo je sreće falililo....

Comment

• Aha, sreca je kljucna, cek' da zapisem. Nema veze kad izgubis kuci od Stoke-a, Ville i WBA, a onda kazes da je to sreca.

Dakle, ti si portir!

Comment

• Originally posted by EBSCO View Post
                      Zašto ne ? Nadigrali smo skoro svaku ekipu u EPL samo je sreće falililo....
                      Arsenalovu obranu bi ja izigro s rajom sa termina, a ne liverpool.

Arsenal niste nadigrali, ni united ni jos par ekipa u EPLu. Od Arsenala vas ne luda sreca spasila da 5 ne primite.

Edit

Evo rece wilsirica brat tih par ekipa koje niste nadigrali
                      sigpic

Comment

• Ma ajnstajne, to da li nekog nadigras se ne pise, pise se rezultat i bodovi. Mi nadigrali City, odigrali 1-1 tamo, nadigrali Sunderland kuci i bilo 0-0, to mi pada na pamet sad, ima sigurno jos meceva. Prosto je nemoguce da bas Liverpool toliko nece, da ih bije maler, da bi oni osvojili PL da nema stativa i precki, i slicno...

Dakle, ti si portir!

Comment

• Nas su nadigrali na Enfildu, na Trafordu su bili bolji/egal od naseg drugog gola od nekog 60-og minuta.
                          sigpic

Comment

• Mah, Arsenal nakon 200 godina izvojeva pobjedu sa 10 igraca napokon

Evo nadigro je AArsenal i Chelsea u drugom poluvremenu pa nista. City su ponizili na njihovom stadionu al mrtvi gervnho. Sundrland mingolet branio sve zivo i giroud se obrukao. Stoke u gostima ljudi parkirali bus. Chelsea na emiratesu nadigran pa opet kita.

Ali ne liverpool nema srece...
                            sigpic

Comment

• Sve je do mentaliteta. Liverpul jednostavno nema pobjednicki mentalitet. Sto se igre tice malo ko umije tako sa loptom u PL kao oni.
                              sigpic

Comment

• Koliko sam ja video falio je Staridz danas dosta. Ovo veceras je fakticki bio Liverpul iz I dela sezone, tj. onaj koji za jedinog napadaca ima Suareza i zavisi od neke njegove bravure a vec sam gore postavio pitanje na koje niko ne zeli da mi odgovori, da li se samo meni cini da je malo pao u formi u poslednjih par kola?
                                sigpic

Comment

Working...
                                X