Ulazi Coutinho, da vidimo momka na delu, mrsaviji od Sterlinga na prvi pogled...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Naravno...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
znao sam... na 3 metra sam igrac... agger cuva duhove u petercu
Last edited by bjelaksson[YNWA]; 11-02-13, 22:39.
Comment
-
Red je bio, sta ces kad promasis penal u ovako sumornoj utakmici.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Agger je toliko los u postavljanju kod prekida, evo opet njegova greska. Jbg, ova sezona je cisto da se zavrsi, pa sledece opet ispocetka. Dogurati sto dalje u EL, jedini cilj ove sezone...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Realno, nama treba jedan krsten stoper pod hitno...
celu sezonu korak napred nazad dva...Last edited by bjelaksson[YNWA]; 11-02-13, 22:45.
Comment
Comment