Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Kakvih 9 asistencija,pa on bi bio prvi asistent lige.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by manda View PostPa jel ovo zvanicni sajt lige ili nije?
Koliko ima asistencija na kraju?Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
http://www.premierleague.com/en-gb/p...steven-gerrard
Po toj istoj stranici Stevie ima 11 asistencija tako da
Razlika je sto se ovde skoro sve racuna pa tako ako se napravi faul nad nekim i iz tog faula se postigne pogodak racuna se asistencija igracu nad kojim je napravljen faul.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Silovatelj i ne treba da asistira on treba da daje golove, sam da kaznjava, ove asistencije su njegova slabost, jel se sazali pa nece on vise da trpa, to ja tako vidimsigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Fergie:We fear new Suarez cheat stormSir Alex Ferguson fears Manchester United could fall victim to Luis Suarez's dirty tricks.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Originally posted by Joe Cole 10 View Post
Mada sudi jedan od nasi najbolji sudija, pa ce to da bude svedeno na minimum, zivio sudac Web
PS Mamba, sta lajkas taj post, ne zalazis vamo nikad, i lajkas sada, bices kaznjen ponovli se tosigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Mandusicu, otrgli su ti se kerovi kontroli.Nece ovo da izadje na dobro.Moraces da menjas primarnog i sekundarnog kera.
Mamba ti je fudbalski mag.Pogleda obavezno meceve sa Junajtedom tokom sezone i mozda meceve sa Celzijem kako bi posle tovario Mumaru.
A sto se tice RVP, mislim da jedan gol koji je dao je bio u stvari autogol nego su pripisali njemu zato so je protivnicki igrac malo skrenuo loptu i tako prevatio golmana.Ne secam se protiv koga, ali imam osecaj da je to bio Sautempton.
Koja glupost za slobodne udarce, da ti na taj nacin racunaju asistencije.
Comment
-
Originally posted by manda View PostI sta je cudno ovoj izjavi, pa sjeti se sta je sve radio, grizao, igrao rukoma na SP, vredjao Evru(covjeku je trebalo pola godine da se oporavi od tog rasistickog napada, tek se nedavno vratio), onda njegovi padavicarske manevri, knjige o tome se mogu pisati, i onda prgovosti i plakanje sudijama konstantno sto ne svira faule na njegovim simulacijama.
Mada sudi jedan od nasi najbolji sudija, pa ce to da bude svedeno na minimum, zivio sudac Web
PS Mamba, sta lajkas taj post, ne zalazis vamo nikad, i lajkas sada, bices kaznjen ponovli se to
sigpic
Comment
-
Vidim tebi je to smjesno, ali nas zamjenik kapitena se vratio jaci poslije tog soka, ove godine je jaci nego ikad, pogledaj njegov saldu u rubrici golovi, jos da malo popravi defanzivu dje bi mu kraj biosigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
Comment