Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Powerslave View Post
    RVP 16
    Suarez 15
    Ba 13
    Michu 13
    Defoe 10

http://www.premierleague.com/en-gb/players.html

Arise, Serbia!
    You fell asleep long ago,
    And have lain in the dark.
    Now wake up
    And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• http://www.premierleague.com/en-gb/p...bin-van-persie

16 golova i 9 asistencija

Comment

• Kakvih 9 asistencija,pa on bi bio prvi asistent lige.
        Originally posted by Casiraghi
        Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
        Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
        Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Pa jel ovo zvanicni sajt lige ili nije?
          Koliko ima asistencija na kraju?
          sigpic
          Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Originally posted by manda View Post
            Pa jel ovo zvanicni sajt lige ili nije?
            Koliko ima asistencija na kraju?
            Nista mi nije jasno,sad gledam statistiku Dzerarda i pise da on ima 11 asistencija,a ima 8
            Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
            Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
            Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• http://www.premierleague.com/en-gb/p...steven-gerrard

Po toj istoj stranici Stevie ima 11 asistencija tako da

Razlika je sto se ovde skoro sve racuna pa tako ako se napravi faul nad nekim i iz tog faula se postigne pogodak racuna se asistencija igracu nad kojim je napravljen faul.
              TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Silovatelj i ne treba da asistira on treba da daje golove, sam da kaznjava, ove asistencije su njegova slabost, jel se sazali pa nece on vise da trpa, to ja tako vidim
                sigpic
                Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• RVP 16 golova,6 asistencija...kraj price

Comment

• Fergie:We fear new Suarez cheat storm
                    Sir Alex Ferguson fears Manchester United could fall victim to Luis Suarez's dirty tricks.
                    TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Originally posted by Joe Cole 10 View Post
                      I sta je cudno ovoj izjavi, pa sjeti se sta je sve radio, grizao, igrao rukoma na SP, vredjao Evru(covjeku je trebalo pola godine da se oporavi od tog rasistickog napada, tek se nedavno vratio), onda njegovi padavicarske manevri, knjige o tome se mogu pisati, i onda prgovosti i plakanje sudijama konstantno sto ne svira faule na njegovim simulacijama.
                      Mada sudi jedan od nasi najbolji sudija, pa ce to da bude svedeno na minimum, zivio sudac Web

PS Mamba, sta lajkas taj post, ne zalazis vamo nikad, i lajkas sada, bices kaznjen ponovli se to
                      sigpic

Comment

• Mandusicu, otrgli su ti se kerovi kontroli.Nece ovo da izadje na dobro.Moraces da menjas primarnog i sekundarnog kera.

Mamba ti je fudbalski mag.Pogleda obavezno meceve sa Junajtedom tokom sezone i mozda meceve sa Celzijem kako bi posle tovario Mumaru.

A sto se tice RVP, mislim da jedan gol koji je dao je bio u stvari autogol nego su pripisali njemu zato so je protivnicki igrac malo skrenuo loptu i tako prevatio golmana.Ne secam se protiv koga, ali imam osecaj da je to bio Sautempton.

Koja glupost za slobodne udarce, da ti na taj nacin racunaju asistencije.

Comment

• Van Persie will fire Manchester United to the title, says Wenger.

Comment

• Originally posted by manda View Post
                            I sta je cudno ovoj izjavi, pa sjeti se sta je sve radio, grizao, igrao rukoma na SP, vredjao Evru(covjeku je trebalo pola godine da se oporavi od tog rasistickog napada, tek se nedavno vratio), onda njegovi padavicarske manevri, knjige o tome se mogu pisati, i onda prgovosti i plakanje sudijama konstantno sto ne svira faule na njegovim simulacijama.
                            Mada sudi jedan od nasi najbolji sudija, pa ce to da bude svedeno na minimum, zivio sudac Web

PS Mamba, sta lajkas taj post, ne zalazis vamo nikad, i lajkas sada, bices kaznjen ponovli se to
                            Sta?
                            sigpic

Comment

• Vidim tebi je to smjesno, ali nas zamjenik kapitena se vratio jaci poslije tog soka, ove godine je jaci nego ikad, pogledaj njegov saldu u rubrici golovi, jos da malo popravi defanzivu dje bi mu kraj bio
                              sigpic

Comment

• Mozda ce morati na jos sok terapija da ide kad opet sretne Suareza.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X