Ma vidi ja se slazem da u ovakvoj konstalaciji snaga kod Chelsea Marin treba naravno da dobija vise minuta za igru jer je ipak nesto kreativniji igrac,ali da je to neka karika koja je presudila u silnim kiksevima,nije vjeruj mi...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Брате, како једна екипа да задржи лопту када јој у везном реду игра један Бертранд ? А сва поента је да је лопта што више код тебе, тако смањујеш шансу да примиш гол. Са таквим, преограниченим играчем у вези Челзијева шанса да постигне гол се доста смањује, а повећава шанса да прими гол.
Сад ће неко рећи, како кад је он дефанзивно оријентисани играч, па зато треба да игра бека, или бека или клупа, јер за везу су потребнији играчи који играју у оба правца јер у супротном утакмицу преузима противники, или је такав рапслет или се деси да везни ред драстично падне неки одређени период игре те противник створи неке шансе, а како је ова одбрана без Терија добро раштимована, онда се обично те шансе претворе и у голове.
Comment
-
Mene samo zanima do kad ce ga trpiti , sta treba da se desi da on otkaz dobije ..
Comment
Comment