Originally posted by KingEric7
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Nema Wadea da kaže koju.
Jel se Marselo oporavio?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostNajbolji i za mene ove sezone nema sta,znatno podigao nivo igre,ali iskren da budem cekam ga u srijedu da kompletiram utisak,veliki,najveci sudar na svijetu,dugo dugo sam ovo prizeljkivao
Tacno je da ce mu to biti najveci test do sada ali i da kiksne nesto, necu mu mnogo zameriti. Stvarno je uznapredovao i mecevi poput Reala ce mu samo pomoci da nastavi da napreduje.sigpic
Comment
-
Nije jos kako treba,to vam je veliki plus ako mene pitate,tek mozda u revansu ce biti spreman,a i Ikera nema
Ali nema nikakvih izgovora dok hoda Mesud Ozil pa makar i na jednoj nozi...bez zafrkancije samo mi je bilo vazno da su tu Xabi doktor,Sami i naravno carobnjak
Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostNema Wadea da kaže koju.
Jel se Marselo oporavio?sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by KingEric7 View PostMa samo da nas ne ponizite u sredu, nemam apsolutno nikakvih ambicija. Skroz cu mirno da gledam tekmu.
Tacno je da ce mu to biti najveci test do sada ali i da kiksne nesto, necu mu mnogo zameriti. Stvarno je uznapredovao i mecevi poput Reala ce mu samo pomoci da nastavi da napreduje.
Ma naravno da je moguce da kiksne jbt igra protiv Ronalda nego ti kazem bolju ocjenu mozemo dati kada ga vidimo na jednoj tako vaznoj utakmici i protiv tako jakog igraca kao sto je CR...
@soe...necemo ih punoZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostMa sta imam pricati, ne zanima me kako United igra u PL. LS je drugo takmicenje, videcemo na kraju dvomeca ko je bolji.
Reč je bila o Rafi, zato sam te pomenula.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Ma nemam zelje za komentarisanjem, nisam odusevljen igrom United-a i mislim da Real prolazi, a i navijac sam Reala, tako da ne mogu a da ne idem na njihovu stranu. Komentarisacu kada dodje vreme tekme, jos je rano za prepucavanja.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
-
Originally posted by KingEric7 View PostNemamo mi sta da trazimo u tom takmicenju i kada sam video zreb pomirio sam se sa porazom.
Tako da ako ispadnemo necu se potresti ni najmanje, ako prodjemo samo imamo dekocentraciju za PL.sigpic
Comment
-
Originally posted by KingEric7 View PostNemamo mi sta da trazimo u tom takmicenju i kada sam video zreb pomirio sam se sa porazom.
Tako da ako ispadnemo necu se potresti ni najmanje, ako prodjemo samo imamo dekocentraciju za PL.
Klasicni Vladan, dosta je jedan nemojte da ih imamo visesigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment