Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma vidi ja se slazem da u ovakvoj konstalaciji snaga kod Chelsea Marin treba naravno da dobija vise minuta za igru jer je ipak nesto kreativniji igrac,ali da je to neka karika koja je presudila u silnim kiksevima,nije vjeruj mi...
    Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Брате, како једна екипа да задржи лопту када јој у везном реду игра један Бертранд ? А сва поента је да је лопта што више код тебе, тако смањујеш шансу да примиш гол. Са таквим, преограниченим играчем у вези Челзијева шанса да постигне гол се доста смањује, а повећава шанса да прими гол.
      Сад ће неко рећи, како кад је он дефанзивно оријентисани играч, па зато треба да игра бека, или бека или клупа, јер за везу су потребнији играчи који играју у оба правца јер у супротном утакмицу преузима противники, или је такав рапслет или се деси да везни ред драстично падне неки одређени период игре те противник створи неке шансе, а како је ова одбрана без Терија добро раштимована, онда се обично те шансе претворе и у голове.

Comment

• Koliku zelju pokazuju sveci kad igraju to je zaista fascinatno...

#the return

Comment

• Mislim da je ostanak Kralja rotacija na klupi Cityja veca misterija od egipatskih piramida...
          "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

• Krapa Barry najzasluzniji za prvi gol Svetaca

Comment

• Napred Soton , potopite ih
              Hart je napravio sada pocetnicku gresku
              2:0 , idemo bre

Comment

• PHAHAHAHAAHAAHAHAHAHAAHAH, Hart
                "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

• Prebise ih ljudi

Kakav kiks jbt

#the return

Comment

• Hartu su potrebne dimije kakve je golove poceo da prima, a igra Citya toliko je bez ideje to je strasno.

Comment

• Mene samo zanima do kad ce ga trpiti , sta treba da se desi da on otkaz dobije ..
                      https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Originally posted by Dale View Post
                        Mene samo zanima do kad ce ga trpiti , sta treba da se desi da on otkaz dobije ..
                        Neka ga do kraja sezone , pa posle nek rade sta hoce

Comment

• DŽEKOOOOOOOOOOOO AJMOO

Comment

• Dzekara <3

#the return

Comment

• Bravo Edine. Zapoceo akciju presjecanjem lopte i zavrsi akciju golom

Comment

• moze siti da preokrene ovo
                                Last edited by bjelaksson[YNWA]; 09-02-13, 18:21.

Comment

Working...
                                X