Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zasluzeno, morali smo sami ovo rjesiti
    sigpic
    Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• U duhu danasnjih dogadjaja, ocekujem da do kraja veceri stigne vest o prelomu noge Wilshera.
      "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

• Originally posted by Wilshere_10 View Post
        U duhu danasnjih dogadjaja, ocekujem da do kraja veceri stigne vest o prelomu noge Wilshera.
        Ja to isto ocekujem
        sigpic
        "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
        AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Bravo Dempsey lutko moja, apsolutna dominacija Tottenhama mada šteta za onim propuštenim prilikama al i ovo je sasvim solidan rezultat;)

Strašna partija mladog Španca na golu United-a

Comment

• Percepcija je cudo

Comment

• Mladi Španac nije dobro reagovao kod centaršuta Assou-Ekoto-a i po meni je kriv za taj gol.Niti je uhvatio loptu niti je izbio kako treba.

Comment

• Mnogo bolji Totenhem u drugom, odlicna promena ritma AVB-a i na pravi nacin su sredili neke stvari u svlacionici. Junajted posle kontrole utakmice u prvom resio da cuva rezultat i to im se obilo glavu. U svega par navrata su u nastavku ugrozili gol i bilo je veoma opasno, tanka je odbrana Sparsa bez Vertongena. Trebali su da napadnu, mislim da bi dobili da su igrali svoju igru.

Defo moze koliko god hoce golova da uvali, za mene ce uvek ostati kanta.

Dempsiju svaka cast za izjednacujuci gol i ima muda ali precesto petlja i tanak igrac za ozbiljnu ekipu, za startnih 11 naravno. Za rotaciju dobar. Lenon igra sezonu karijere a danas mnogo opasniji od Bejla.
                sigpic

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                  Mnogo bolji Totenhem u drugom, odlicna promena ritma AVB-a i na pravi nacin su sredili neke stvari u svlacionici. Junajted posle kontrole utakmice u prvom resio da cuva rezultat i to im se obilo glavu. U svega par navrata su u nastavku ugrozili gol i bilo je veoma opasno, tanka je odbrana Sparsa bez Vertongena. Trebali su da napadnu, mislim da bi dobili da su igrali svoju igru.

Defo moze koliko god hoce golova da uvali, za mene ce uvek ostati kanta.

Dempsiju svaka cast za izjednacujuci gol i ima muda ali precesto petlja i tanak igrac za ozbiljnu ekipu, za startnih 11 naravno. Za rotaciju dobar. Lenon igra sezonu karijere a danas mnogo opasniji od Bejla.
                  Ma mi smo sami krivi za ovo. Stvorili su 2 ozbiljne sanse za celu utakmicu, Demsi 1na1 i Defo kada mu Rio uklizava. Mi smo nebrojano puta usli sa krila u 16 i Velbek, Evra, Valensija posalju loptu bolje da ne pricam kako. Lepo smo se branili, zaustavili Bejla, Dembelea i kretenski primili gol. Bolji su bili Sparsi u II ali zato sto smo se mi povukli i cekali kontre, koje nismo znali da iskoristimo. A imali smo ih ne zna im se broj. Fil je odigrao odlicno kao i Kagava. Ostali od dobrog do tragicnog.
                  sigpic

Comment

• Originally posted by KingEric7 View Post
                    Ma mi smo sami krivi za ovo. Stvorili su 2 ozbiljne sanse za celu utakmicu, Demsi 1na1 i Defo kada mu Rio uklizava. Mi smo nebrojano puta usli sa krila u 16 i Velbek, Evra, Valensija posalju loptu bolje da ne pricam kako. Lepo smo se branili, zaustavili Bejla, Dembelea i kretenski primili gol. Bolji su bili Sparsi u II ali zato sto smo se mi povukli i cekali kontre, koje nismo znali da iskoristimo. A imali smo ih ne zna im se broj. Fil je odigrao odlicno kao i Kagava. Ostali od dobrog do tragicnog.
                    Zato i kazem, da ste igrali svoju igru dobili bi ovo 100%. Noton, Doson i Kolker su prosek igraci i prelako ispadaju, sa Vertongenom koji pokriva dosta toga jos i lice na nesto ali 0 u suprotnom.
                    sigpic

Comment

Zato i kazem, da ste igrali svoju igru dobili bi ovo 100%. Noton, Doson i Kolker su prosek igraci i prelako ispadaju, sa Vertongenom koji pokriva dosta toga jos i lice na nesto ali 0 u suprotnom.
                      Sta znam meni je Doson sasvim ok igrac. Apropo sinocne price sigurno mi je bolji od Soukrosa, samo su ga povredila unistile. A za ostalo, ma sve je bilo super samo smo primili taj kiks gol jer je jednog igraca mrzelo da se pomeri i zato sto golman ne zna da hvata loptu. Realno, sve se svelo u tih 10 sekundi 2 greske. Odigrali smo dobro uzimajuci u obzir da su nam krila van forme pa su to danas igrali Velbek i Kleverli i da je Runi takodje extremno unfit. Losa zavrsnica i pad koncetracije na kraju.
                      sigpic

Comment

Не бих се сложио са тобом, мени је Довсон сјајан штопер, плус добро је играо и пре доласка Вертогена!

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
                          Не бих се сложио са тобом, мени је Довсон сјајан штопер, плус добро је играо и пре доласка Вертогена!
                          I po meni je on sasvim solidan stoper, ali zna i on nekad bas zestoko da kiksne.
                          Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Mora Ekotto cesce da igra,a Verthongen nikada ne sjedi na klupi pa mi nije jasno zasto je to bio slucaj danas...

Pregotivan je meni igrac Clint Dempsey,ljudi ga samo potcjenjuju a on je vrlo zahvalan gdje god igrao
                            Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Kapica mu je glavna

sigpic
                              "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                              AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
                                To je onaj tip prividno dobrog stopera sto se istice intervencijama pored nekog klasa stopera korektora koji drzi odbranu(Vertongen, King). Danas spava dok Kleverli centrira i bilo je jos situacija samo sto Junajted nije bio danas na svom nivou. Isto kao sto se Leskot npr. istice pored Kompanija, isto kao sto ljudi misle da je Vidic(koji je naravno klasa za ova engleska drva)bolji od velikog Ria. Meni uvek bio smesan Doson, jos kad neki iole ozbiljan spic ima loptu, prava sprdnja i rutinska egzekucija.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X