Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ova mu je zlatna.
    Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
      Lepo sam rekao. Sto vise pratis lako ih provaliti. Nisam ocekivao danas bas dva crvena i gol iz ofsajda, mislio sam da ce nesto i za sredu u kupu da ostave.
      Nema tu sta da se prati, Cica je takav tip igraca...

Comment

• Originally posted by Ivan Piper View Post
        Nema to veze, koji god sudija da vam dodje ocekuj da zavrsite mec sa 2-3 igraca manje i 2-3 penala u korist Uniteda...

Znaci kad sve saberes i oduzmes ne gine nam ponovo 8:2.
        Originally posted by maliajnstajn
        Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Tim ciji board direktora je ujedno i board direktora u FAu ne zasluzje da igra EPL, ili odjebite direktore iz FA ili odjebite iz fudbala, jer kako sam sebi ne stimati? Smece od kluba dovoljno je reci.
          sigpic
          "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
          AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• 2 igraca manje za Celsi i posed lopte 50-50 na kraju.
            sigpic

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post

Ova mu je zlatna.
              Da, da, odmah sam se sjetio toga...
              Everything you want is on the other side of fear.

Comment

2 igraca manje za Celsi i posed lopte 50-50 na kraju.
                Aj sto je posjed takav, nego je meni smijesno koliko smo ih razbili danas. Ako Mou jednog dana naslijedi Fergusona, za mene je istog momenta gnjida.
                Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Da smo ostali u kompletnom sastavu, siguran sam da bi ih pregazili. 100%. Cak bi im i Torres uvaljao jedan.
                  Everything you want is on the other side of fear.

Comment

2 igraca manje za Celsi i posed lopte 50-50 na kraju.
                    Lepo je videti starog clana koga sve manje i manje ima na forumu, da se odmah javi i aktivira kada je United u pitanju!

Svaka cast!

Comment

• Originally posted by ak47 View Post
                      brate ono se ne svira,ne znam kako drugacije da ti objasnim,fudbal nije monopol gdje uzmes procitas kako ide pravilo i odigras,ne ide da krades ljude,ne svira se ono pa gledao si fudbal prije majku mu staru,ono se ne svira u bih premier ligi,a ne u cuvenoj,prepostenoj engleskoj,lopovi,iz godine u godinu kradu i to je to...nema ovdje vise nista slucajno,kakav gorak ukus nakon pobjede nema nista od toga,navikli ste previse na ovakve pobjede
                      ако мислиш на јувентус, истина је победили смо данас на основу судијских грешака:d кажем ти, нисам сигуран мени је тако изгледало а такође сам рекао да ја да сам на месту судије никада не бих извадио други жути за оно, као што нпр. никада не бих извадио ни данас ледези други жути на мечу фиорентина-лацио. не мора да значи да је одмах намештено итд. капирам да си као навијач челзија узрујан због догађања данас, али те приче о намештању, тј. да је судија намерно судио како јесте (иако ја и даље мислим да је све сем трећег гола било по прописима).

Originally posted by condition23 View Post
                      gresis brajkula, 2 kontakta je bilo. Prvo u cevanicu pa onda zakacio stopalo. Definitivno je kontakt postojao i bez imalo razmisljanja bih dao zuti evansu. Ono je faul za celsi.
                      кажем мени је изгледало можда грешим....тако сам видео ситуацију, много ми се торес наивно бацио. сад бем ли га....

Comment

• Poslednja 3 derbija izmedju Celsija i Junajteda:

Junajted-Celsi 3:1, 2 gola iz ofsajda, sudija Fil Daud.
                        Celsi-Junajted 3:3, 2 nepostojeca penala, sudija Hauard Veb.
                        Celsi-Junajted 2:3, 2 crvena i gol iz ofsajda, sudija Mark Klatenburg.

Idealan nacin da se posle poraza u LS lideru na tabeli zada nizak udarac pred tezak raspored. Iskusno odradjeno jos jednom.
                        sigpic

Comment

Aj sto je posjed takav, nego je meni smijesno koliko smo ih razbili danas. Ako Mou jednog dana naslijedi Fergusona, za mene je istog momenta gnjida.
                          Sta ste pregazili, zadnjih 10 minuta prvog poluvremena?!

Prvih 20 minuta niste znali gde se nalazite...

Comment

• Originally posted by Sir Giggsy View Post
                            Sta ste pregazili, zadnjih 10 minuta prvog poluvremena?!

Prvih 20 minuta niste znali gde se nalazite...
                            Pravis se glup bespotrebno. Jel treba da ti nabrajam sta vam je sve De Gea izvadio iz gola? Vase sanse mogu nabrojati na 4 prsta. Vidjeli smo vas sa 2 igraca vise.

Comment

• Originally posted by Sir Giggsy View Post
                              Lepo je videti starog clana koga sve manje i manje ima na forumu, da se odmah javi i aktivira kada je United u pitanju!

Svaka cast!
                              Da imas probleme i vremena koliko ja imam sigurno te ne bi bilo. A Junajted i Barsu cemo svi popljuvati dokle god budu radili to sto rade.

Benitez mozda preuzme QPR. Nadam se da ce doci do toga, nedostaje PL i fudbalu uopste.
                              sigpic

Comment

Pravis se glup bespotrebno. Jel treba da ti nabrajam sta vam je sve De Gea izvadio iz gola? Vase sanse mogu nabrojati na 4 prsta. Vidjeli smo vas sa 2 igraca vise.
                                A ti se pravis pametan... Ja vase prilike mogu da nabrojim na pet prsta...

Sta sa dva igraca vise?! Igramo na gostujucem terenu, gde nismo pobedili vec 10 godina i sta treba da jurimo? A zasto kada je rezultat povoljan po nas... Nista drugacije nisu trebali da igraju.

Comment

Working...
                                X