Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nece se FAchester oprati za 100 godina.

Ali kako su razbijeni igracki, smijesno mi. I sa 2 igraca vise ne mogu biti ubjedljivi. Jadnije ne moze.
    Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
      Ja ih isto tako ne volim,ali oni ne kradu,svoje pobjede zarade cesto uz mnogo srece,ali lopovi nisu;)
      Ne mogu ja da ne mrzim ekipu cija cetiri napadaca kostaju vise nego ceo Balkan.

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
        Дискутабилно, и ако је било контакта неког малог није да се он онако баци као да скаче у базен.
        По мом неком гледишту оно је било симулирање, можда грешим, не кажем ништа, чак не навијам ни за Јунајтед ни за Челзи, али сам једноставно ја тако видео.
        Gresis Brajkula, 2 kontakta je bilo. Prvo u cevanicu pa onda zakacio stopalo. Definitivno je kontakt postojao i bez imalo razmisljanja bih dao zuti Evansu. Ono je faul za Celsi.
        sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
          Ne mogu ja da ne mrzim ekipu cija cetiri napadaca kostaju vise nego ceo Balkan.
          Pa brate kostaju Hazard,Mata Torres i Oscar,ali to su tvoj kriteriji i postujem;)
          Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Nema gadnijih sudija od engleskih, i nema gadnijeg kluba od Uniteda. Sramota!

Krivo mi je samo sto neko iz Chelsea-a ne opali samar sudiji, kad se vec dijele crveni kartoni, onda nek se dijele do kraja.
            Di Matteo je pokusao da eskivira Fergusona, ali ga ipak "ispostovao". Bas sam se ponadao da ce ga ispalit'.

Bice osvete za sve ovo, samo polako.
            Everything you want is on the other side of fear.

Comment

Pa brate kostaju Hazard,Mata Torres i Oscar,ali to su tvoj kriteriji i postujem;)
              Ali sva cetvorica igraju u prvih 11. A tamo Dzeko trune na klupi do 75. minuta i onda udje i donese pobedu. U sledecoj ga opet nema

Gadno mi je to.

Comment

• U subotu da im otkinemo bod i polomimo Robina !
                Originally posted by maliajnstajn
                Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Originally posted by Topdzija View Post
                  U subotu da im otkinemo bod i polomimo Robina !
                  Pa onda nemoj da kukas za nedelju dana kada zavrsite sa tri igraca manje!

Comment

U subotu da im otkinemo bod i polomimo Robina !
                    Tesko brate. Volio bih mnogo, ali tesko znas i sam.
                    Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                      Ali sva cetvorica igraju u prvih 11. A tamo Dzeko trune na klupi do 75. minuta i onda udje i donese pobedu. U sledecoj ga opet nema

Gadno mi je to.
                      Ma baska budala Mancini,romani su o njemu napisani,idiot...
                      Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by Ivan Piper View Post
                        Nema gadnijih sudija od engleskih, i nema gadnijeg kluba od Uniteda. Sramota!

Krivo mi je samo sto neko iz Chelsea-a ne opali samar sudiji, kad se vec dijele crveni kartoni, onda nek se dijele do kraja.
                        Di Matteo je pokusao da eskivira Fergusona, ali ga ipak "ispostovao". Bas sam se ponadao da ce ga ispalit'.

Bice osvete za sve ovo, samo polako.
                        Imate odmah priliku u sredu u kupu...

Comment

Ma baska budala Mancini,romani su o njemu napisani,idiot...
                          To stoji. Ne smem ni da zamislim sta bi City radio sa dobrim trenerom.

Comment

• Originally posted by Sir Giggsy View Post
                            Pa onda nemoj da kukas za nedelju dana kada zavrsite sa tri igraca manje!
                            Posto ocekujem da mec sudi Howard Webb, nece biti potrebe za kukanjem.
                            Originally posted by maliajnstajn
                            Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                              Cicarito iz ofsajda.
                              Lepo sam rekao. Sto vise pratis lako ih provaliti. Nisam ocekivao danas bas dva crvena i gol iz ofsajda, mislio sam da ce nesto i za sredu u kupu da ostave.
                              sigpic

Comment

Posto ocekujem da mec sudi Howard Webb, nece biti potrebe za kukanjem.
                                Nema to veze, koji god sudija da vam dodje ocekuj da zavrsite mec sa 2-3 igraca manje i 2-3 penala u korist Uniteda...
                                Everything you want is on the other side of fear.

Comment

Working...
                                X