Dembele može da igra gdegod u sredini i napadu.Samo je u pitanju znanje ili neznanje AVB gde će ga staviti.Po meni, Tot najbolja igra u formaciji 4-4-1-1,recimo sa Adebayorom u samom špicu i Musom kao polušpicem.Ali,tu je i Gylfi.Zanima me zašto nema Huddlestone-a,jel on povredjen ili šta?Redak Englez koji mi se svideo u zadnjih 4-5 godina.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by spira View PostDembele može da igra gdegod u sredini i napadu.Samo je u pitanju znanje ili neznanje AVB gde će ga staviti.Po meni, Tot najbolja igra u formaciji 4-4-1-1,recimo sa Adebayorom u samom špicu i Musom kao polušpicem.Ali,tu je i Gylfi.Zanima me zašto nema Huddlestone-a,jel on povredjen ili šta?Redak Englez koji mi se svideo u zadnjih 4-5 godina.
U teoriji Dembele bi bio odlican u toj formaciji na poluspicu, ali onda ostaje neresen problem centralnih vezista, gde odlaskom Modrica tu ostaju Sandro, Parker i Livermore, to jednostavno nije dovoljno, morace Dembele tu na centralnog veznog, a na poluspicu ce biti ili Gylfi ili van der Vaart... Bice to odlicna ekipa, u sustini ista kao prosle godine, plus im je Vertonghen, minus im je AVB...sigpic
Comment
-
Vecina igraca se nekad ode provesti, ali Balotelli je sam na sebe navukao paznju novinara i paparaza da ga prate i da "hvataju" svaki njegov potez. Nema nista lose u tome sto covjek ima nocni zivot i malo izadje da se zabavi
Inace za Dembelea jos nista nije potvrdjeno.sigpic
Comment
-
Originally posted by Nespo View PostInace za Dembelea jos nista nije potvrdjeno.
Fulham have accepted a bid from Premier League rivals Tottenham Hotspur for star midfielder Moussa Dembele.
The Belgian was left out of Martin Jol's squad for Tuesday night's shock Capital One Cup defeat at Sheffield Wednesday, as he is undergoing a medical with Spurs.
Momak je genijalac, 15m je taman mera za njega, cim sam ga u AZ-u video, znao sam da je genijalac neki, kako samo dribla kroz sredinu sto Tony rece, uf, sjajan igrac po meni, samo ta nekonstantnost je jedina stvar koja moze brinuti AVB-a.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by spira View PostDembele je kvalitetan all-round igrač.Ali, stravično je koliko se para troši na igrače koji se kupuju unutar lige.Užas.Mnogo je bre 15 miliona.Apsolutno stoji da je PL najjača liga na svetu, ali to ne znači da svi u toj ligi vrede preko 10 ili 15 milki.
Pa Sunce mu koliko bi sad kostali Maradona, Zidan, Ronaldo itd itd... Muka da uhvati coveka.
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostKakvo je trziste i balans na fudbalskoj sceni ne bih ga ja dao ni za 15. Svaka susa sad vredi neke pare (ne odnosi se na Dembelea).
Pa Sunce mu koliko bi sad kostali Maradona, Zidan, Ronaldo itd itd... Muka da uhvati coveka.
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostKakvo je trziste i balans na fudbalskoj sceni ne bih ga ja dao ni za 15. Svaka susa sad vredi neke pare (ne odnosi se na Dembelea).
Comment
-
Arsenal, United i Tottenham hoce Isco-a, a najblizi je Tottenham kako stvari stoje.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostArsenal, United i Tottenham hoce Isco-a, a najblizi je Tottenham kako stvari stoje.
И занимљиви потези Мамића доктора за неке ствари дефинитивно колико год ми био антипатичан
Comment
-
Hoce AVB da proda Lennon-a, VdV-a i Parker-a.
Zato i hoce Isco-a, Willian-a...sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
Comment