Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ja sam za Nasrija rekao da je picka-u fazonu "strah ga je lopte", sto je tacno. Covek se sakrio iza Dzeka u zivom zidu u zadnjoj minuti

A zasto je Tevez govno, Jones mu je uvalio lakat, ovaj mu vratio. Ja bih isto uradio, i ti, i svi ovde...
    Last edited by bjelaksson[YNWA]; 09-12-12, 17:58.

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
      Али зато Мојес је доктор свог заната!
      Njega strasno cijenim iako ga mnogi osporavaju, vecina su Liverpulovi navijaci naravno
      ALi treba sacekati da vidimo sto ce Pep uraditi sa ekipom u kojoj nema najboljeg centralnog veznog na svijetu i covjeka koji bolje poznaje fudbal i sistem od vecine trenera. Sjecamo se kako je i Rajkrdova Barsa igrala pa on nista kasnije nije uradio. Iako smatram da je Pep za klasu bolji strucnjak od Rajkarda. No za sad Titu jos i najbolje ide, mozda nije toliko leprsav ali svakako ima pravi balans izmedju odbrane i napada i ovo brutalno dobro izgleda. Cisto sumnjam da bi ovakve stvari radio sa bilo kojom drugom ekipom.
      sigpic

Comment

• Originally posted by Freshman91 View Post
        Ma da bre rupcaga teska. Covek je samo osvojio 3 ligaske titule i dve LS titule. Rupcaga bre..
        Sa kojim timom buraz,on ima nesto pametno reci Mesiju,Caviju,Inijesti i ekipi,ono da ih poslozi,daj nemoj mi te price,da ne duzimo,javno cu se izvinuti gospodinu ovde ako ista slicno ponovi sa nekim timom,evo neka bude Celzi ili Shity
        sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
          Tako sto ima Cavija koji sam orkestrira. Rajkard, Pep, Tito, oni ce se mijenjati, Cavi ce ostajati...
          Vladane, nije Xavi bio ni 50% od igraca pod Rajkardom kao sto je postao pod Guardiolom. Zaboravlja se i da je Pep preuzeo Barsu posle 2 sezone bez trofeja, uspostavio svoj sistem koji ce se kasnije ispostaviti perfektnim za Barselonu.

Comment

• Ništa od Liverpoola danas, sa bodom bih bio prezadovoljan iako treba milion stvari da se poklopi da bi mi zabili još 1 gol. Jonjo, Gerrard, Downing, Cole, Enrique (dok je još bio u igri), Sterling strašno loši, tako da se i ne može očekivati ništa više sem poraza. Nemam predstavu ni koga gurnuti u vatru u nastavku ko bi mogao prelomiti meč.

Vidi se da je Liverpool druga ekipa bez Suareza, ne daj Bože da kojim slučajem on ode iz kluba. Na šta bi tek tada ličili. Jedina svijetla tačka jeste Glen koji je odigrao maestralno pogotovo onaj prvi dio utakmice kada smo mogli zabiti i drugi gol da je Sterling bio prisebniji. Onda dominacija West Hama i sasvim zaslužen preokret.
            sigpic
            Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
            don't support us when we win."

Comment

• Moyes je gospodin covek, ja licno kao navijac Liverpula sam vise puta to rekao

Ne kazem ni ja da je Pep najbolji na svetu i taj fazon, ali reci za njega da je kanta ili rupa je smesno...

Comment

• Originally posted by dexter300 View Post
                Sa kojim timom buraz,on ima nesto pametno reci Mesiju,Caviju,Inijesti i ekipi,ono da ih poslozi,daj nemoj mi te price,da ne duzimo,javno cu se izvinuti gospodinu ovde ako ista slicno ponovi sa nekim timom,evo neka bude Celzi ili Shity
                Sto Rajkard nije poslozio tako Etoa, Zubu i ostatak, i tada je imao Cavia i Inijestu ?? Znaci nemoj lupati tako bezveze da je rupa od strucnjaka, covek koji uzme sve ono za 4 sezone, bez obzira koje igrace da ima, mora da bude sjajan trener. Covek je uspostavio sistem u Barsi, izmislio ovaj fudbal koji oni igraju, zajedno sa Vilanovom. Zasto Mancini ne poslozi ove svoje igrace na terenu tako kao sto ti kazes ?? Mozda mislis da po igrackom kvalitetu Siti kaska za Barsom, a to svakako nije slucaj.

Olako shvatas fudbal, kao da je to u fazonu, ti tamo, ti vamo, i eto igre i fudbala... Smesno i zalosno zaista...
                sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                -Jürgen Klopp

Comment

• Da vidimo koliko je snage ostalo igracima West Hama
                  It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Ja bih voleo Mojesa umjesto SAF-a kada se penzionise,extra bi legao Manchu,on ili Mou,e da li ce biti nesto od toga,nista dok deda ne ode u penziju
                    Slab Live,ne znam kako ce da ga utjeraju WH,dobro ga kapiten sam sebi zakuca
                    sigpic

Comment

• Glupo je pljuvati Pepa... sve je osvojio, jeste da mu je posao bio koliko toliko laksi sa onakvim igracima ali svako ko rasturi onakav Real ne moze biti los strucnjak!

Comment

• Olako shvatas fudbal, kao da je to u fazonu, ti tamo, ti vamo, i eto igre i fudbala... Smesno i zalosno zaista...
                        riječ na ovo...

Comment

Sto Rajkard nije poslozio tako Etoa, Zubu i ostatak, i tada je imao Cavia i Inijestu ?? Znaci nemoj lupati tako bezveze da je rupa od strucnjaka, covek koji uzme sve ono za 4 sezone, bez obzira koje igrace da ima, mora da bude sjajan trener. Covek je uspostavio sistem u Barsi, izmislio ovaj fudbal koji oni igraju, zajedno sa Vilanovom. Zasto Mancini ne poslozi ove svoje igrace na terenu tako kao sto ti kazes ?? Mozda mislis da po igrackom kvalitetu Siti kaska za Barsom, a to svakako nije slucaj.

Olako shvatas fudbal, kao da je to u fazonu, ti tamo, ti vamo, i eto igre i fudbala... Smesno i zalosno zaista...
                          Sve ce se reci kada preuzme neki drugi tim,to je neko moje misljenje,saljivo kazem ono sto sam napisao,ne bas bukvalno kako ti predstavljas,al rekao sam,pojescu svoje rijeci ako uradi nesto kao i sa Barsom,bar upola,end of story
                          sigpic

Comment

• Hahahahahahaah ovi kraljevi i dalje napadaju kao da im gori pod nogama
                            It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

ti tamo, ti vamo, i eto igre i fudbala...
                              Podsjetio si me da je tako moj dobri profa fizickog spremao ekipu na skolskom takmicenju.
                              Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
                                Hahahahahahaah ovi kraljevi i dalje napadaju kao da im gori pod nogama
                                Ma kljuka ih necim Big Sam, i protiv Celsija su trcali kao nadrogirani...
                                sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                                -Jürgen Klopp

Comment

Working...
                                X