Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sad mi zao sto nisam gledao celu utakmicu West Hama i Liverpoola kad vidim da su bili preokreti ! Skroz neocekivana pobeda Liverpoola, verujem da je masa igrala 1X na West Ham.
    Originally posted by maliajnstajn
    Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Pobeda velika kao kuca... Kolicina nesrece u prvom se preokrenula u srecu u drugom iako smo popravili igru, ali poslednji gol, zaista sreca. Ako vala' posle onih stativa i svega onoga zasluzili smo.

WH igra sistemom, trci kao konj i centar sut, to je cela filozofija, mada moram napomenuti Diamea koji je i danas mnogo dobro odigrao, prijatno ce se neki iznenaditi kada bude presao u veci klub, decko moze biti veliko otkrovenje.
      sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
      -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by Freshman91 View Post
        Pobeda velika kao kuca... Kolicina nesrece u prvom se preokrenula u srecu u drugom iako smo popravili igru, ali poslednji gol, zaista sreca. Ako vala' posle onih stativa i svega onoga zasluzili smo.

WH igra sistemom, trci kao konj i centar sut, to je cela filozofija, mada moram napomenuti Diamea koji je i danas mnogo dobro odigrao, prijatno ce se neki iznenaditi kada bude presao u veci klub, decko moze biti veliko otkrovenje.

Uradice nesto Wenger po tom pitanju u vezi Diamea.
        Originally posted by maliajnstajn
        Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Uh, kakva utakmica danas. Vrijedna pobjeda Liverpoola koja još više dobija na važnosti kada se uzme u obzir da smo igrali bez našeg najboljeg igrača ove sezone. WH igrao dosta dobro, sve do našeg drugog gola nakon kojeg im je ušla voda u uši. Cole koji je bio nevidljiv od kada je ušao zabija za poravnjanje nakon asistencije Sterlinga. Nedugo zatim jedan više sretan nego spretan gol, no najvažnije je da je regularan i da nam je donio 3 boda ostalo manje-više. Jonjo tek nakon tog vodstva se razigrao i počeo da izgara, bilo ga je na sve strane.

Kakav je samo prodor napravio, nanizao 3-4 igrača i onda ga jedan ruši, međutim ništa od penala. Sumnjiva situacija u najmanju ruku. Sterling također malo se digao u 2. dijelu te se trudio dosta. Henderson polako ulazi u formu, u posljednje vrijeme pruža dobre partije. Najprije u četvrtak zabija za prolaz u Evropa ligi, a evo i danas je odigrao jako dobru utakmicu. Nakon njegovog ulaska smo i došli do preokreta. Sada slijede prvo Aston Villa pa onda i Fulham kući i tu imperativ mora biti 6 bodova. Vjerujem da ćemo uz Suareza do tih bodova i stići.
          sigpic
          Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
          don't support us when we win."

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
            Barsa je dozivjela vrhunac sa Rajkardom kad je dosao Davids one polusezone, on i Ronaldinjo su izdominirali, strasan drugi dio sezone su imali i ja bolju igru od te nisam gledao sto se klupskog fudbala tice iako nista uzeli nisu, bio je to tim u nastajanju, tu se vidjelo koliko mogu. I onda se nije ni odlucio da uzme Davidsa naredne sezone, nije mu trebao jednostavno. Nije Cavi bio bas ovakva zvijer ali je postajao upravo to, usao u neke godine optimalne za igraca sredine terena, dobio iskustvo, dostigao zenit i nema pada od tada. Sad ima i pravog zamijenika jer ne moze sto godina, ove sezone je Inijesta bolji. Ali je cinjenica da taj covjek najbolje razumije sistem. Pep je svakako bolji trener od Rajkarda ali vjerujem da je dosta toga zahvaljujuci ovim igracima i da takve stvari vise nidje nece ponoviti. Je li normalno da dodje pomocni trener, covjek bez iskustva i da vodi ovako jednu ekipu? Meni nije. Odma se sjetim Keirosa, ali ce sad neko pomenuti i Murinja sigurno iako je njegov put bio daleko tezi i trnovitiji
            Tako da ce Pep morati jos malo da se dokazuje a i dodje li u Shiti takav sistem ne moze uspostaviti, nema igrace za to jednostavno
            A dobro, to je vec subjektivno misljenje, svako ima neku svoju predstavu sto se tice same igre. A pazi, veliko je pitanje da li bi Xavi postao ono sto jeste da nije dosao Pep, ako mene pitas ja sam siguran da ne bi, bio bi dobar igrac i nista vise, zahvaljujuci Pepu je procvetao. Po mom misljenju Barselona i Pep su uzajamno trebali jedno drugo, Pep je bio savrsen za Barselonu, ali se slazem da su mu isto tako igraci na raspolaganju bili savrseni za njega. Jednostavno se poklopilo perfektno. Veliko je pitanje da li ce Pep moci da prolazi sa istim sistemom u nekom drugom klubu, i tek cemo videti kako ce se snaci i koliko ce biti spreman da odstupi od svog sistema i svojih verovanja. Ali do tada mislim da mu niko nista ne sme prigovoriti, covek je napravio istoriju, po mnogima najbolju ekipu u istoriji fudbala. Ne mozes reci da bi bilo ko pravio takve rezultate sa Barselonom, Tito nije bilo ko, Tito mu je bio pomocnik sve te godine, on je jedini mogao da nastavi tamo gde je Pep stao i doda neki svoj smek timu. I Pep je bio neiskusan kada je preuzeo Barselonu, samo je Barsu B vodio pre toga, i bio je smatran velikim rizikom kada je preuzeo ekipu, pogotovo posle loseg starta. Slazem se da ce morati da se dokaze u jos jednom klubu, ali do tada "Innocent until proven guilty"

Sto se tice Liverpula, drago mi je da su napokon imali i oni malo srece, bilo je i vreme. Jako bitna pobeda za njih bez Suareza. Mada se mora kupiti nesto u Januaru, pre svega kreativac i napadac, Shelvey nikada ne moze biti kalibar za klub kao Liverpul, Downing je vreca govana i to svi znaju, Henderson je isto u najbolju ruku igrac za klupu Liverpoola, Sterling previse mlad, Stevie G senka igraca koji je bio.. i treba se obavezno trajno otarasiti anti-talenata u vidu Carrola i Spearinga, pogotovo ovog drugog za kog mislim da nema kvalitet ni za 3. ligu Engleske, najozbiljnije. Mora Rodgers imati jos nekog world-class igraca za ovakav sistem, ne moze samo Suarez.
            Last edited by p4p1; 09-12-12, 19:24.

Comment

• Originally posted by Merlin View Post
              Uh, kakva utakmica danas. Vrijedna pobjeda Liverpoola koja još više dobija na važnosti kada se uzme u obzir da smo igrali bez našeg najboljeg igrača ove sezone.
              Lagano si mogao reci bez pola tima...

Nije bio penal, iako se i meni cinio da jeste, nanizao ih je Jonjara kao panjeve, ali jedan potez mozda previse i na kraju nista. Henda treba ostaviti u timu, mislim da momak zasluzuje sansu i da polako napreduje, iako opet ne treba ocekivati velike stvari od njega. Kol nula, sem onog gola nije nista uradio, jedva da potrci na terenu, sreca pa je dao gol.

Originally posted by Topdzija View Post
              Uradice nesto Wenger po tom pitanju u vezi Diamea.
              Ako nekome treba takav igrac, to ste vi, jos ako su istinite price da ce kod vas za 4m, kradja...

EDIT: Zaboravi da pomenem da je prodaja Dauninga u januaru prvi prioritet...
              Last edited by Freshman; 09-12-12, 19:25.
              sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
              -Jürgen Klopp

Comment

• Kako vazna pobeda... 4 boda od 4. mesta... Sada pobediti Vilu i Fulam, i uz pojacanja u januaru boriti se za top4...

Odlican dan za nas

verujem da je masa igrala 1X na West Ham
                ja dvojku

Comment

• Odavno nisam vidio vecu nepravdu od one danas na mecu City-Mu...jadni,najjadniji sudija etkinson,covjek koji ocito moze da se sprda sa poslom kojim se bavi radi nevjerovatnu stvar..Baloteli prolazi trojicu i ulazi u gol sansu,a on to prekida da bi ManciniU dao zuti karton???? Naravno,prekida fantastican nalet Balotelija i akcija se rusi!Pa da li je moguce da u danasnjem fudbalu ima toliko nepravde i sramote!Nisam navijac Citija,vec uzivam u fudbalu PL...ali ovo sto je danas bilo,jbt ne mogu da vjerujem..

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                  sigpic

Comment

• Originally posted by Duka View Post
                    Odavno nisam vidio vecu nepravdu od one danas na mecu City-Mu...jadni,najjadniji sudija etkinson,covjek koji ocito moze da se sprda sa poslom kojim se bavi radi nevjerovatnu stvar..Baloteli prolazi trojicu i ulazi u gol sansu,a on to prekida da bi ManciniU dao zuti karton???? Naravno,prekida fantastican nalet Balotelija i akcija se rusi!Pa da li je moguce da u danasnjem fudbalu ima toliko nepravde i sramote!Nisam navijac Citija,vec uzivam u fudbalu PL...ali ovo sto je danas bilo,jbt ne mogu da vjerujem..
                    Vala pitanje koji si ti mec gledao! Baloteli nista uradio nije, to je bio Jaja Ture... A ne znam dal je dao Manciniju ali znam da je dao Runiju zuti.

A da nisi navijac Sitija bio bi objektivniji i rekao da cist gol nije priznat Junajtedu, tako da tvoja izjava ne pije vodu.

Comment

• Originally posted by Sir Giggsy View Post
                      Vala pitanje koji si ti mec gledao! Baloteli nista uradio nije, to je bio Jaja Ture... A ne znam dal je dao Manciniju ali znam da je dao Runiju zuti.

A da nisi navijac Sitija bio bi objektivniji i rekao da cist gol nije priznat Junajtedu, tako da tvoja izjava ne pije vodu.
                      On ti navija za Tottenham koliko se ja sjecam;)
                      Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                        On ti navija za Tottenham koliko se ja sjecam;)
                        Ma ne voli nas niko, tako da mu je svejedno!

Comment

• Bas mi je drago zbog Evertona i Mojesa....

Comment

• Mislim da ovde nije toliko bitno ko za koga navija.
                            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• One man team they said. Can't score without Suarez they said.

Volim vas bre!
                              sigpic

Comment

• Originally posted by Sir Giggsy View Post

aoooo,a kkakav crni navijac sitija...boze,moze li se nesto iskomentarisati,a da se ne tumaci nasttrano i da bi se ulazilo u prepirkku!Kolega,mec je zasluzeno pripao Junajtedu,znas...znaci,zasluzeno! moze li se nesto iskomentarisati a da se tako ne ulazi u diskusiju!da Ture...vrlo vazno,govorim o nepravdi!A to sto se golovi danas ponistavaju redovno to je postalo 'normalno'.Ali ovo sto sam naveo,jos to nisam vidio.Sad sam vidio sve.I ne upustaj se odma u raspravu bez potrebe.Kao sto rece AK ja sam simpatizer Totenhema.Ovo je bila samo percepcija sa meca dana!

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X