Sad mi zao sto nisam gledao celu utakmicu West Hama i Liverpoola kad vidim da su bili preokreti ! Skroz neocekivana pobeda Liverpoola, verujem da je masa igrala 1X na West Ham.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pobeda velika kao kuca... Kolicina nesrece u prvom se preokrenula u srecu u drugom iako smo popravili igru, ali poslednji gol, zaista sreca. Ako vala' posle onih stativa i svega onoga zasluzili smo.
WH igra sistemom, trci kao konj i centar sut, to je cela filozofija, mada moram napomenuti Diamea koji je i danas mnogo dobro odigrao, prijatno ce se neki iznenaditi kada bude presao u veci klub, decko moze biti veliko otkrovenje.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostPobeda velika kao kuca... Kolicina nesrece u prvom se preokrenula u srecu u drugom iako smo popravili igru, ali poslednji gol, zaista sreca. Ako vala' posle onih stativa i svega onoga zasluzili smo.
WH igra sistemom, trci kao konj i centar sut, to je cela filozofija, mada moram napomenuti Diamea koji je i danas mnogo dobro odigrao, prijatno ce se neki iznenaditi kada bude presao u veci klub, decko moze biti veliko otkrovenje.
Uradice nesto Wenger po tom pitanju u vezi Diamea.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Uh, kakva utakmica danas. Vrijedna pobjeda Liverpoola koja još više dobija na važnosti kada se uzme u obzir da smo igrali bez našeg najboljeg igrača ove sezone. WH igrao dosta dobro, sve do našeg drugog gola nakon kojeg im je ušla voda u uši. Cole koji je bio nevidljiv od kada je ušao zabija za poravnjanje nakon asistencije Sterlinga. Nedugo zatim jedan više sretan nego spretan gol, no najvažnije je da je regularan i da nam je donio 3 boda ostalo manje-više. Jonjo tek nakon tog vodstva se razigrao i počeo da izgara, bilo ga je na sve strane.
Kakav je samo prodor napravio, nanizao 3-4 igrača i onda ga jedan ruši, međutim ništa od penala. Sumnjiva situacija u najmanju ruku. Sterling također malo se digao u 2. dijelu te se trudio dosta. Henderson polako ulazi u formu, u posljednje vrijeme pruža dobre partije. Najprije u četvrtak zabija za prolaz u Evropa ligi, a evo i danas je odigrao jako dobru utakmicu. Nakon njegovog ulaska smo i došli do preokreta. Sada slijede prvo Aston Villa pa onda i Fulham kući i tu imperativ mora biti 6 bodova. Vjerujem da ćemo uz Suareza do tih bodova i stići.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostBarsa je dozivjela vrhunac sa Rajkardom kad je dosao Davids one polusezone, on i Ronaldinjo su izdominirali, strasan drugi dio sezone su imali i ja bolju igru od te nisam gledao sto se klupskog fudbala tice iako nista uzeli nisu, bio je to tim u nastajanju, tu se vidjelo koliko mogu. I onda se nije ni odlucio da uzme Davidsa naredne sezone, nije mu trebao jednostavno. Nije Cavi bio bas ovakva zvijer ali je postajao upravo to, usao u neke godine optimalne za igraca sredine terena, dobio iskustvo, dostigao zenit i nema pada od tada. Sad ima i pravog zamijenika jer ne moze sto godina, ove sezone je Inijesta bolji. Ali je cinjenica da taj covjek najbolje razumije sistem. Pep je svakako bolji trener od Rajkarda ali vjerujem da je dosta toga zahvaljujuci ovim igracima i da takve stvari vise nidje nece ponoviti. Je li normalno da dodje pomocni trener, covjek bez iskustva i da vodi ovako jednu ekipu? Meni nije. Odma se sjetim Keirosa, ali ce sad neko pomenuti i Murinja sigurno iako je njegov put bio daleko tezi i trnovitiji
Tako da ce Pep morati jos malo da se dokazuje a i dodje li u Shiti takav sistem ne moze uspostaviti, nema igrace za to jednostavno
Sto se tice Liverpula, drago mi je da su napokon imali i oni malo srece, bilo je i vreme. Jako bitna pobeda za njih bez Suareza. Mada se mora kupiti nesto u Januaru, pre svega kreativac i napadac, Shelvey nikada ne moze biti kalibar za klub kao Liverpul, Downing je vreca govana i to svi znaju, Henderson je isto u najbolju ruku igrac za klupu Liverpoola, Sterling previse mlad, Stevie G senka igraca koji je bio.. i treba se obavezno trajno otarasiti anti-talenata u vidu Carrola i Spearinga, pogotovo ovog drugog za kog mislim da nema kvalitet ni za 3. ligu Engleske, najozbiljnije. Mora Rodgers imati jos nekog world-class igraca za ovakav sistem, ne moze samo Suarez.Last edited by p4p1; 09-12-12, 19:24.
Comment
-
Originally posted by Merlin View PostUh, kakva utakmica danas. Vrijedna pobjeda Liverpoola koja još više dobija na važnosti kada se uzme u obzir da smo igrali bez našeg najboljeg igrača ove sezone.
Nije bio penal, iako se i meni cinio da jeste, nanizao ih je Jonjara kao panjeve, ali jedan potez mozda previse i na kraju nista. Henda treba ostaviti u timu, mislim da momak zasluzuje sansu i da polako napreduje, iako opet ne treba ocekivati velike stvari od njega. Kol nula, sem onog gola nije nista uradio, jedva da potrci na terenu, sreca pa je dao gol.
Originally posted by Topdzija View PostUradice nesto Wenger po tom pitanju u vezi Diamea.
EDIT: Zaboravi da pomenem da je prodaja Dauninga u januaru prvi prioritet...Last edited by Freshman; 09-12-12, 19:25.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Odavno nisam vidio vecu nepravdu od one danas na mecu City-Mu...jadni,najjadniji sudija etkinson,covjek koji ocito moze da se sprda sa poslom kojim se bavi radi nevjerovatnu stvar..Baloteli prolazi trojicu i ulazi u gol sansu,a on to prekida da bi ManciniU dao zuti karton???? Naravno,prekida fantastican nalet Balotelija i akcija se rusi!Pa da li je moguce da u danasnjem fudbalu ima toliko nepravde i sramote!Nisam navijac Citija,vec uzivam u fudbalu PL...ali ovo sto je danas bilo,jbt ne mogu da vjerujem..
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
Originally posted by Duka View PostOdavno nisam vidio vecu nepravdu od one danas na mecu City-Mu...jadni,najjadniji sudija etkinson,covjek koji ocito moze da se sprda sa poslom kojim se bavi radi nevjerovatnu stvar..Baloteli prolazi trojicu i ulazi u gol sansu,a on to prekida da bi ManciniU dao zuti karton???? Naravno,prekida fantastican nalet Balotelija i akcija se rusi!Pa da li je moguce da u danasnjem fudbalu ima toliko nepravde i sramote!Nisam navijac Citija,vec uzivam u fudbalu PL...ali ovo sto je danas bilo,jbt ne mogu da vjerujem..
A da nisi navijac Sitija bio bi objektivniji i rekao da cist gol nije priznat Junajtedu, tako da tvoja izjava ne pije vodu.
Comment
-
Originally posted by Sir Giggsy View PostVala pitanje koji si ti mec gledao! Baloteli nista uradio nije, to je bio Jaja Ture... A ne znam dal je dao Manciniju ali znam da je dao Runiju zuti.
A da nisi navijac Sitija bio bi objektivniji i rekao da cist gol nije priznat Junajtedu, tako da tvoja izjava ne pije vodu.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Mislim da ovde nije toliko bitno ko za koga navija.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Sir Giggsy View PostVala pitanje koji si ti mec gledao! Baloteli nista uradio nije, to je bio Jaja Ture... A ne znam dal je dao Manciniju ali znam da je dao Runiju zuti.
A da nisi navijac Sitija bio bi objektivniji i rekao da cist gol nije priznat Junajtedu, tako da tvoja izjava ne pije vodu.
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
Comment