Fala bogu!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
ajmo suarez daj gol iz slobodnog
edit : slabo ovo danas funkcionise.. menjati na poluvremenu na 4-3-3Last edited by bjelaksson[YNWA]; 17-11-12, 16:37.
Comment
-
Rasturio Arsenal Totenhama danas, kao i prosle sezone. Bas me zanima sta bi bilo da Adebayor nije dobio crveni karton, siguran sam da Arsenal nebi ovako ubjedljivo dobio. Boas je sve fino pripremio, cak mu se i isplatilo sve, al onda crveni karton koji je po meni kljucni momenat na utakmici.
Svakako da treba pohvaliti Arsenal za sjajnu partiju, a posebno Walcota koji je sve bolji i bolji, Cazorlu koji nagovjestava onu formu za pocetka sezone i Girouda koji je izgleda napokon proradio.sigpic
Comment
-
Ko bi drugi zabio za Liverpool nego Suarez? Dobro je sada će se dosta lakše igrati, bitno je do kraja izdržati i uzeti 3 boda. Suso je vjerovatno izašao zbog povrede, jer ne vidim razlog zbog kojeg bi ga Rodgers iz igre vadio u 35. minuti. Nova asistencija za Sterlinga.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Ponovo veliki Suarez. Bravo za njega, međutim čestitke zaslužuje i Enrique za ovu odličnu asistenciju. Enrique prema svemu sudeći iz utakmice u utakmicu podiže svoju formu. Suarez nakon ovog kola vjerovatno ostaje usamljen na vrhu liste strijelaca, sem ako RvP i danas ne odigra dobru partiju.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
Comment