Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Prodje me jeza svaki put kad se Jack nadje na zemlji. Prodje me jeza svaki put kad Remzika ima loptu...
    "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

• Wilshere najagilniji kod Arsenala, najvise se nudi, najvise trci, najvise izgara. Logicno. Veoma je dobar s obzirom koliko dugo ga nije bilo. Cazorla podbacio, moze on to mnogo bolje. Istina, uvijek su po dvojica na njemu kad je s loptom. Nakon onog pocetnog pritiska, Arsenal nije mnogo toga uradio. Veoma malo konkretnih prilika. QPR je uradio jos manje, ali njih se u ovom mecu malo toga pita. Njima je najvise odgovarala sredina prvog dijela koja je bila bez tempa. Sve zavisi od Arsenala i u 2. poluvremenu bi morali pojacati tempo, ubrzati protok lopte. Wilshere mi je zreo za asistencije danas.
      Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Jack Wilshere :

100% Pass Accuracy with 33 Passes , 1 Key Pass , 1 Cross.
        100% Long Balls Accuracy (4/4) On Target .
        100% Shot Accuracy (1).

Dakle, ti si portir!

Comment

• Pročitao je QPR da se igra Arsenala najviše vrti oko Cazorle s toga i jeste dobro čuvan. Danas Jack najbolji u Arsenalu, a imam osjećaj da je i jedini koji nešto korisno radi. Dosta prostora QPR je imao po desnoj strani gdje je Santos koji nije uspio sve na vrijeme zatvoriti. Ramsey isto tako prilično loš, mislim da Walcott mora ući umjesto njega u nastavku. QPR je vjerujem zadovoljan sa ovakvim ritmom i igrom, bod je za njih odličan pa će se vjerovatno kako utakmica odmiče sve više zatvarati.
          sigpic
          Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
          don't support us when we win."

Comment

• Bezidejan mi je Arsenal nekako,Arteta je los jer je on taj koji u vezi ne radi nista,barem za sada.Santi radi dosta njegovog posla,Arteta bi morao povuci loptu i napraviti visak za Wilshera i Cazorlu,a on je tu samo da preda loptu,nece da moze tako.Santos je smijesan igrac,poslije Ramseya najlosiji,Velsanin osim onog pokusaja glavom ne da nista nije uradio nego je svaku loptu izgubio + dao je onu ljepoticu od duge lopte kad je promasio igraca za brat bratu nekih 15 metara

Slazem se da je Wilshere najbolji igrac Arsenala u prvom poluvremenu...
            Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Mogao bi Jack da opali sa 20m, to mi nekako deluje kao jedino resenje...

Dakle, ti si portir!

Comment

• evo ti sad djavola.

edit, dobro je, ustao je

Comment

• Katastrofa , ovako startovati na covjeka koji 17 mjeseci nije igrao , 3. put je na zemlji ..

Sramno od igraca QPR-a , fuj !
                  https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Evo i Fergusona u kadru,smije se zlo najvece na svijetu

#the return

Comment

• Dobro da se setio da mu da zuti...

Dakle, ti si portir!

Comment

• Granero vec trebao da popije crveni.
                        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Arsenal ima veliku srecu sto danas igra protiv ovog trulog QPR-a,da je samo malo ozbiljnija ekipa bas bi se lose proveli.Tim sa malo ozbiljnijom kontrom bi sigurno do sada zabio go,ovako nista...

#the return

Comment

• fali dzenkinson jbg

Comment

• Sta je promasio Santi

Ja sam Ozil licno za ovog Ramseya

#the return

Comment

• "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

Working...
                                X