Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by p4p1 View Post
    Vladane, nije Xavi bio ni 50% od igraca pod Rajkardom kao sto je postao pod Guardiolom. Zaboravlja se i da je Pep preuzeo Barsu posle 2 sezone bez trofeja, uspostavio svoj sistem koji ce se kasnije ispostaviti perfektnim za Barselonu.
    Barsa je dozivjela vrhunac sa Rajkardom kad je dosao Davids one polusezone, on i Ronaldinjo su izdominirali, strasan drugi dio sezone su imali i ja bolju igru od te nisam gledao sto se klupskog fudbala tice iako nista uzeli nisu, bio je to tim u nastajanju, tu se vidjelo koliko mogu. I onda se nije ni odlucio da uzme Davidsa naredne sezone, nije mu trebao jednostavno. Nije Cavi bio bas ovakva zvijer ali je postajao upravo to, usao u neke godine optimalne za igraca sredine terena, dobio iskustvo, dostigao zenit i nema pada od tada. Sad ima i pravog zamijenika jer ne moze sto godina, ove sezone je Inijesta bolji. Ali je cinjenica da taj covjek najbolje razumije sistem. Pep je svakako bolji trener od Rajkarda ali vjerujem da je dosta toga zahvaljujuci ovim igracima i da takve stvari vise nidje nece ponoviti. Je li normalno da dodje pomocni trener, covjek bez iskustva i da vodi ovako jednu ekipu? Meni nije. Odma se sjetim Keirosa, ali ce sad neko pomenuti i Murinja sigurno iako je njegov put bio daleko tezi i trnovitiji
    Tako da ce Pep morati jos malo da se dokazuje a i dodje li u Shiti takav sistem ne moze uspostaviti, nema igrace za to jednostavno
    sigpic

Comment

• Има истине у Фрешовим речима.
      Пример ћу навести Јуве, док се није појавио Конте играли смо фудбал иди ми дођи ми, његовим доласком успоставио се систем који сада прети да покори Европу. Нешто слично је и Пеп одрадио, и за четири године узео све што се могло узети.
      Олакшавајућа околност је та што је водио Барсу и ја тврдим да он преузме Сити не би могао да успостави онакву игру, а исто има вансеријске играче, јер у Барси није све у тренеру, то учење оног система тамо код њих креће у омладинском погону и по том систему селектирају играче и евентуално ако негде запне докупе неког, али опет неког ко ће највероватније да се уклопи у систем. Дакле нико изнад система, па ни тај Гвардиола.
      Опет, рећи да је Пеп смешан стратег, није на месту, јер резултати стоје иза њега, па је најпаметније да се сачека да он узме неки други клуб, молио сам Бога да то буде Милан (али ништа од тога јер се они полако уздижу), па да видимо како и шта, а и где.
      Сад да се осврнем на мог пика, Мојеса, да сам Абрамович или овај Арап одмах бих искеширао њега, човек сваке сезоне има ограничен буџет и након сваке сезоне Евртон у врху, не смем ни да замислим шта би се догађало да има моћ новца у својим рукама. Такође, погледајмо примере Артете и Пиенара. Артету не могу да препознам од када је прешао у Арсенал, као да гледам неког осмог играча, за класу лошијег, а знамо како је кидао у Евертону. Такође и Пиенар, испаде да он може смо у Евертону да игра, јер мало је рећи да је деловао смешно у Харијевом Тотенхему.
      Last edited by Brajkula; 09-12-12, 17:14.

Comment

• West Ham cist primer kako izgledaju MOTIVISANI igraci...

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
          Podsjetio si me da je tako moj dobri profa fizickog spremao ekipu na skolskom takmicenju.
          De ces bolje. Ja bih Xavi-u rekao da dodaje dobro, Iniesti da igra dobro, a Messi-ju da daje golove...dosta golova
          It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
            De ces bolje. Ja bih Xavi-u rekao da dodaje dobro, Iniesti da igra dobro, a Messi-ju da daje golove...dosta golova
            ma nije to tako jednostavno kao sto vi mislite...

Comment

• Originally posted by bjelaksson[YNWA] View Post
              ma nije to tako jednostavno kao sto vi mislite...
              ma zezam se ja, slicnog sam misljenja kao Mumara za Pepa. Ali osvojiti sve ono sto je on osvojio...

Comment

• Ali kako iza Mancinija ne stoje rezultati? Koga je god trenirao uzimao je trofeje zar ne? Kako on nije dobar trener onda?
                sigpic

Comment

• Mancini je bio trener Fiorentine,Lazia i Intera... Daj mi jednog Talijana da je napravio nesto kao trener u EPL

Comment

• I sa svim tim ekipama uzimao trofeje zar ne? Sad sto on gaji ruzan stil igre je druga stvar, ali za Kapela, Murinja pa i za Beniteza malo ce ko reci da njihovi timovi igraju ruzno, igraju takticki izvanredno naravno da Mancini ne moze u istu recenicu sa Kapelom ili Murinjom ali je fakat da koga je god trenirao uzimao je trofeje...
                    sigpic

Comment

Mancini je bio trener Fiorentine,Lazia i Intera... Daj mi jednog Talijana da je napravio nesto kao trener u EPL
                      Ima onaj Carlo Ancelotti,dobar lik
                      Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Манћини је обичан муфљуз
                        Не оспоравам ја његове резултате, али једноставно се не могу ни поредити са Пеповим.
                        Освојити Серију А у којој нема Јувеа и није неки подвиг. Ок узео је и сезону након јувеовог повратка, али ко је нормалан очекивао да ће се Јуве те године борити за Скудето. Тада смо се појачали Ноћерином , Тијагом, Андрадеом и Алмироном...
                        О ПЛ ипак не бих, искусно се провукао муфљуз, мада ја ту титулу преписујем више Фергусону, дефинитивно његоа најошија сезона на клупи Јунајтеда.

Comment

• Da u Italiji... ne moze sa talijanskim stilom igre u EPL, da je u Engleskoj uzeo neki siromasan,slabiji klub, siguran sam da bi ispao iz lige...

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                            Zvani Obrva.
                            Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

Mancini je bio trener Fiorentine,Lazia i Intera... Daj mi jednog Talijana da je napravio nesto kao trener u EPL
                              Ancelotti uzeo ligu sa Chelsea-em, a pri tome Chelsea utrpao 103 gola, +71 gol razlika, cini mi se najbolja gol razlika u istoriji PL-a. Izdominirao bukvalno.
                              sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                                Sve pare salje kevi

Comment

Working...
                                X