Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Prototype View Post
    Remzika botina obicna, hitno da se izbaci iz prvog tima i da se ubacuje po potrebi. Ume lik da zajebe 3-4 situacije pre nego sto uradi nesto dobro na terenu.
    Upalis stream u trecoj trecini utakmice i odmah kritikujes...
    " I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "

Comment

• Mocni Mecmanaman izasoniz Gibbsovog dzepa nanpet minuta i odma ga Remzika slozio za bracu iz Njuke. Osvetio je Haidaru

Mocni Wigan, jao dobro su pobjedili kao sto je orognozirano, al neka sad ce oni cempionsipu da se pohvale sa vise trofeja od Arsenala u zadnjih 8 godina, to je glavno;)
      sigpic
      "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
      AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Ne volim ga nikako, od ranije. Kazi mi jedan dobar razlog sto bih ga gotivio i povlacim sta sam rekao.
        Last edited by Prototype; 14-05-13, 22:42.

Comment

• Kakva asistencija Silve!

Comment

• Bas se raspala odbrana Wigana, koja je najocajnija u ligi sigurno, previse ispada svih defanzivaca, ne zna se ko je gori, da l' Alcaraz ili Scharner. Arsenal munjevito resio stvar, tako to ide... Da je Kone dao ono, mozda, ali mozda bi utakmica isla u drugom smeru. Igrao je dobro Wigan, nema im se sta zameriti u napadu, ali sa ovakvom odbranom su bili osudjeni na propast...

Premier League ‏@premierleague 7s
            "I never expected this to happen. The players are an incredible bunch. We don't deserve this" - Roberto Martinez on #WAFC's relegation
            Zamalo suzu da pustim kada gledah one navijace kako pozdravljaju Martineza, PL je to, surova borba...
            Last edited by Freshman; 14-05-13, 23:02.
            sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
            -Jürgen Klopp

Comment

• http://www.dailymotion.com/video/xzv...t#.UZKn1cqwdno

Cisto da se zna ko je najbolji strijelac City-a ove sezone .
              TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Žao mi je Wigana i poznat mi je osećaj ispadanja u Championship.Nadam se ispadanju Stoke-a i mackems-a sledeće sezone, ogavni su mi.

Comment

• Tancredi Palmeri ‏@tancredipalmeri 18m
                  JUST IN: QPR's Loic Remy arrested on suspicion of rape
                  Nije mu bilo dosta sto su upali u drugi rang... On ionako ide iz ovog tima na kraju sezone sigurno...
                  sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Remy-a već vidim u Njukaslu ako ima onu klauzulu za DŽ da ode.

Comment

• Fernandinho has called on Shakhtar Donetsk to lower the value of his buyout clause, allowing him to speak with Manchester City.

The Brazilian has emerged as a potential summer transfer target for City, but they are reportedly unwilling to match the fee currently being demanded for his services.

Upon signing for Shakhtar, a £40.5million release clause was inserted in Fernandinho's contract.
                      Dace im City 30m i prihvatice...
                      sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by Vladan
                        SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                        :vinjaksmajli:

Comment

• To me iznenadilo jako za Roblesa. Iako je na pozajmici iz Atletica veoma emotivno je podneo ispadanje iz lige. Svaka mu cast, poneo se kao da je veliki navijac Wigana.
                          Originally posted by maliajnstajn
                          Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Originally posted by Topdzija View Post
                            To me iznenadilo jako za Roblesa. Iako je na pozajmici iz Atletica veoma emotivno je podneo ispadanje iz lige. Svaka mu cast, poneo se kao da je veliki navijac Wigana.
                            Ljudina!
                            Originally posted by Vladan
                            SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                            :vinjaksmajli:

Comment

• http://www.b92.net/sport/vesti.php?y...&nav_id=714048

Comment

• http://www.mirror.co.uk/sport/footba...orders-1891353

Di Canio kralj

Svaka mu cast, da je i kod nas na balkanu vise politicara sa ovakvim stavom bilo bi bolje sigurno, ali sa ovakvim stavom Di Canio moze da Sundrland vrati na borbu za gornji dio tabele
                                sigpic
                                "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                                AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

Working...
                                X