Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Freshman91 View Post
    Nek proba Di Mateo Mosesa staviti kao centralnog napadaca umesto Toresa u nastavku sezone, sta li ce to onda da bude sunce ti jbem, moze on to da odigra 'ladno...
    Samo moj brat Danijel Staridz. Sa onakvim genijalcima iza sebe i svojom kretnjom bez lopte i realizacijom bar 15 u sezoni.
    sigpic

Comment

• Meni kad treba nesto za isplatu mora neki debil golman da me ujebe,deja vu po 100 put

Comment

• Losh Arsenal za sad....nadam se da ce im Venger objasniti par stvarchica na poluvremenu...

P.S. Ne zna se ko je gori...Podolski ili Zervinjo...:/
        Last edited by z0La; 20-10-12, 18:51.
        I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Nikad loshiji Arsenal...shansu normalnu nisu napravili...

Padoh 3+ za 8000...
          I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Jbg Ramsey i Gervinho moraju da igraju
            Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Haj podolskog i cazorlu kontam, al gervinho katastrofa. Giroud pokusavao nije lopte dobio kako treba. Onda izmjene i povreda.oxa opet smijesno. Spora igra. Arteta spor, a o ramseyu da ne pricam. Obrana isto tako velika katastrofa. Treba njima sad jedan brain washing do londona da drzi bould da im pokaze ko je sef.
              Igra bezidejna. Walcott fali i to se vidi pod hitno mu produziti taj jebeni ugovor, jer ispred njega je jos.10 fudbalskih godina.

Nadam se boljoj igri vec protiv shalkea. Moze ovo bolje i mora
              sigpic
              "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
              AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Ako jos neko pomene Remzija i kaze da je on dobar,mlad,talenat i da ima vremena oteracu ga u p.m. Taj decko je prosek za Premiership,nema sut,pas,glup kao noc...Bolje da nam igra Cava Dimitrijevic umesto ovog debila
                СА ЗВЕЗДИНОГ ФРОНТА ИСПОД ХОРИЗОНТА

Comment

• Odlicno odradjeno

Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Made in Bosnia!

Spasava zabara po hiljaditi put,treba kuci da mu spomenik izgradi.

Goals this season | Player
                    6 | Dzeko
                    4 | Tevez
                    2 | Aguero
                    1 | Balotelli, a penalty mind you.

Taman kad se saberu sva trojica mogu mu konkurisati po broju dati golova.
                    TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Protiv Ajaxa će Džeko vjerovatno dobiti priliku od 1. minute, barem bi trebao po nekoj 'Mancinijevoj rotaciji'. Ali kako 'ladno po ne znam ni ja koji puta uđe sa klupe i spasi City i Mancinija, a onda sa tribina slijedi 'Ooooo Edin Džekoooo'.
                      sigpic
                      Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
                      don't support us when we win."

Comment

• http://www.footballbusinessawards.com/index.html

Finalisti

http://www.footballbusinessawards.com/finalists.html
                        IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                        ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                        C'E SOLO L'INTER

Comment

• Zaboravio da se igra derbi.

Ko je bolji bio?
                          Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Newcastle bolji, čak Sunderland nije mnogo prijetio i nakon crvenog kartona za Tiotea. Do tog kartona Newcastle je imao incijativu i kontrolirao je utakmicu, nakon toga Sunderland uspio 2-3 puta zaprijetiti golu Newcastlea koji je uzvratio istom mjerom sa nekoliko opasnih napada. Tiote sasvim zasluženo dobio crveni karton, pokazao je svoju inteligenciju - dobija faul, a onda đonom ide na čini mi se Fletchera koji je danas dosta slab.
                            sigpic
                            Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
                            don't support us when we win."

Comment

• Sunderland stalno stisce, napada, posjed 77% a onda Cabaye posalje majstorski pas sa centra za Dembu ali ovaj izgubi korak nakon prijema. Otvoren je Sunderland za kontre.
                              Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Samo se nadam da ce Chelsea dovesti jednog dana Stevena Taylor-a. U top 5 stopera PL-a je (po meni)
                                Everything you want is on the other side of fear.

Comment

Working...