Originally posted by Sir Giggsy
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Tott's: Friedel, Walker, Gallas, Vertonghen, Naughton, Sandro, Dembele, Sigurdsson, Bale, Lennon and Defoe
subs: Lloris, Caulker, Dawson, Huddlestone, Townsend, Adebayor and Dempsey
Evo postave Tottenhema ako nekog zanima. Meni treba Tottenhemova pobeda, igrao sam dvojku na kladzi. Nisam mogoa da odolim lepoj kvoti.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by Topdzija View PostEvo postave Tottenhema ako nekog zanima. Meni treba Tottenhemova pobeda, igrao sam dvojku na kladzi. Nisam mogoa da odolim lepoj kvoti.
Ja mogu al me preglupi juve rusi trenutnosigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostJa mogu al me preglupi juve rusi trenutno
A sto se Spursa tice, ovo im je idealna prilika za prvu pobedu u sezoni. Koliko sam propratio u ovom kolu nijedna gostujuca pobeda za sad, neka ovo bude prva.Last edited by Tobdzija; 16-09-12, 16:35.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Upalih pre 20ak minuta TV, ide onaj studio na SK... ne znam ko je onaj strucni konsultant, ali covek nema blage veze!
Poceo je sa City-em i United-om, kako su obavili prelazni rok... I covek lupi nikad vecu glupost! Kada se gleda sastav obe ekipe od 16-18 igraca tu je City jaci, a kada se radi o sastavu od 25 igraca onda je United bolji jer City ima drugorazredne igrace. Kao primer je uzeo Pantlimona, za kog je rekao da ne bi mogao ni da brani u Wolverhampton-u koji je sada u drugoj ligi... Kada god sam gledao City, a da je branio Pantlimon, sasvim solidno je branio cak sta vise dobro. A da ne nabrajam kakve sastave imaju obe ekipe...
Ne znam ko je taj tip ali nema blage veze...
Comment
-
Originally posted by Sir Giggsy View PostUpalih pre 20ak minuta TV, ide onaj studio na SK... ne znam ko je onaj strucni konsultant, ali covek nema blage veze!
Poceo je sa City-em i United-om, kako su obavili prelazni rok... I covek lupi nikad vecu glupost! Kada se gleda sastav obe ekipe od 16-18 igraca tu je City jaci, a kada se radi o sastavu od 25 igraca onda je United bolji jer City ima drugorazredne igrace. Kao primer je uzeo Pantlimona, za kog je rekao da ne bi mogao ni da brani u Wolverhampton-u koji je sada u drugoj ligi... Kada god sam gledao City, a da je branio Pantlimon, sasvim solidno je branio cak sta vise dobro. A da ne nabrajam kakve sastave imaju obe ekipe...
Ne znam ko je taj tip ali nema blage veze...
Glavu dajem da bih bolje od njih prenosio utakmicu. Ako nemas pojma o necemu, onda bar ne pricaj gluposti.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Jednostavno, u 3 dodavanja i Spursi vode. Defoe je zabio.
Reading ako bude ovakav Tottenham nece imati problema. Imaju odlicnu atmosferu na tribinama i trebali bi zapeti. Nas su napatili prije par kola.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Kakav prijem lopte Defoea!
Sam sebi stvorio sansu.
Da, igraju zasad dobro. I dalje mislim da ih Reading moze napatiti ako krenu sa presingom i trcanjem po polju, ali zasad su ukoceni. Tottenham ima 67% loptu u nogama.Last edited by bracala; 16-09-12, 17:26.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Tottenham je dosad morao voditi 2:0.
EDIT: Prvi sut Readinga u 40. minuti.Last edited by bracala; 16-09-12, 17:40.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by Wilshere_10 View PostAko se Reading oslobodi i krene hrabrije u drugom, bice ovo klasicnih 1-1 u 85. minutu, tako Spursi prosipaju bodove.Cuj prvi maj
Comment
-
Originally posted by asprilja View PostKakva ti je to tradicija logika? Logicnije je da nekad nece ispustiti bodove tako. Nije ovo crna magija, ovo je fudbal.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by tata Mumi View PostU ovoj sezoni su pokazali nevjerovatan pad u finisu utakmice, u posljednjih 15 minuta. Ako se sjecas, mi smo prosle sezone imali isti "sindrom". Previse prilika su ispustili i sami igraci su jos uvijek pod pritiskom jer znaju da ih 1 primljen gol moze vratiti na pocetak. Bice interesantno ako se Reading malo trgne, a evo u posljednjih 10 minuta su se malo oslobodili okova.Cuj prvi maj
Comment
Comment