Da li je moguce da samo Mexes izvuce najdeblji kraj i popije 3 utakmice?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A
Collapse
X
-
Originally posted by Layzick View PostMorao je Muntari dobiti kaznu,on je vise izudarao Lich-a nego Mexes Boriella
Comment
-
Originally posted by Layzick View PostTo je bilo prilikom gradjenja lopte,isto kao sto je njega Van Bommel udario u glavu dok ga je jurio,nenamerno,barem po snimku,a Muntari je propisno izudarao Lich-a i to u trajanju par sekundi.
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostBio je pravi derbi kakav i treba da bude. Sta ocekuju kojeg djavola da mi se sminkaju po terenu i da se sve kaznjava? Nije ovo PL a nije ni Primera, nije trebalo nikog da kazne, sve je ono u Italiji dozvoljeno. Bar je bilo u srecna vremena.
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostVoleo bih da vidim sta bi radili kad ih dohvate, Materaci, Paolo Montero Kouto o njima slicni u najboljim danima, pola danasnjih seka persi bi zavrsavalo karijere u 25-oj.
Comment
-
Ferando Kouto koji je to bio sadista,on je vise volio da u oci pristima da ide,obozavao sam tog igraca,a Stam je prica za sebe nije on kriv sto je imao onakvu konstituciju i sto su se drugi odbijali od njega,bio je Lacio tada fantasticna ekipa,legendaran tim,osvojise prvenstvo,i onda ponor,kupovoli su i sto je trebalo i sto nije,a najveci promasaji Mendijaeta i Klaudio Lopez,i dali su grdne pare i za Kastromana.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Veron ja po meni bio likcina
Jeste da je igrao za Inter al sam ga voleo mnogo i bombe sa 40 metaraDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Comment