Originally posted by bice
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A
Collapse
X
-
Ma to sam pratio samo kad je igrao protiv Juventusa nemam pojma gde je bio izmedju. ;)Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Ne mogu da odgledam jednu utakmicu Juventusa a da se ne iznerviram. E brate ti se branis protiv Kjebva mrtvog i onda Bonuci promasi celu loptu i primis gol. Stvarno jadno. Kakva crna titula kad imamo busnu odbranu. I ne razumem zasto Conte stavlja ovog Padoina u prvu postavu decko je izgubljen slucaj.
Izgleda da ode Milan na 3.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Nemoj se time opterecivati,kad smo blizi tituli,i da ostane ovako i da Juventus da gol
Comment
-
Potpuno zasluzeno Chievo , Juve odigrao kukavicki i vratilo im se to .
12. remi u 25 utakmica , sto je mnogo , mnogo je .
Comment
-
Bravo debilcine jedne. Stvarno ne razumem ko se brani protiv Kjeva celo 2. poluvreme dok ne daju gol. Jbm ti zabare smrdljive da ti jbm. E ako,sto niste izgubili sad. Kad ne mozete da dobijete Kjevo kuci kako cete Palermo,Napoli,Inter,Lazio i Romu???????
Conte da stavi prst na celo i razmisli koga je on stavio u prvu postavu.
Ajde bre trgnite se malo jbt sta se zajebavate. 12 neresenih.Dreams are coming true.
Comment
-
Comment
-
Ma pusti te price . Jeste Milanu svirano dosta penala , ali ja se sjecam utakmice s Fiorentinom gdje je sudija mogao da im svira bukvalno 3-4 penala i jos je ponistio cist go , cini mi se Seedorfu , a utakmice je na kraju zavrsila 0-0 , tako da nema nista od toga . Nekad ti pomognu , nekad odmognu , tako je to
Comment
Comment