I nama je gol ponisten zvog ofsajda upravo protiv vas. Jos brdo penala vam se sudilo kad se utakmica lomila pri rezultatu 0:0 protiv malih ekipa. Zato tisu malo, nemoj te mi vi o sudjenju, to je kao kad kurva prica o postenju.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A
Collapse
X
-
Originally posted by Prototype View PostI nama je gol ponisten zvog ofsajda upravo protiv vas. Jos brdo penala vam se sudilo kad se utakmica lomila pri rezultatu 0:0 protiv malih ekipa. Zato tisu malo, nemoj te mi vi o sudjenju, to je kao kad kurva prica o postenju.
A vi ste zbog postenja izbaceni u "Serie B" molim te ne pocinji raspravu , jer nisam tu da bi se svadjao toliko od mene , hvala.
A sada idem uzivat u Rimskom derbiju.
Comment
-
Originally posted by Rossonero View PostA vi ste zbog postenja izbaceni u "Serie B" molim te ne pocinji raspravu , jer nisam tu da bi se svadjao toliko od mene , hvala.
A sada idem uzivat u Rimskom derbiju.
Ajde Rimljani jos gol mi treba da prodjem na kladzi
Comment
-
Da li je moguce da je Olimpiko i na ovakvom derbiju poluprazan...
Jbt kakav sut ima Totti
EDIT: Evo ga Mauri,2-1 za Lacijale,gol iz teske pozicije...Last edited by The Admiral; 04-03-12, 16:25.When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8
Comment
-
Originally posted by mostarac View PostRoma - Lazio 1 2 ..
Nastasić pogodio, i u prošlom kolu je bio blizu gola posle kornera. A Laveci oduševljava, 5 golova na poslednja 4 meča u svim takmičenjima. Doduše danas je bio iz ofsajda...Last edited by Il Capitano; 04-03-12, 19:56.IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Originally posted by Krle View Post
Nastasić pogodio, i u prošlom kolu je bio blizu gola posle kornera. A Laveci oduševljava, 5 golova na poslednja 4 meča u svim takmičenjima. Doduše danas je bio iz ofsajda...
Comment
-
Danas vidjen pravi Talijanski derbi, sa puno temperamenta i dosta uzbudjenja. Mislio sam da ce istok i zapad na Olimpicu biti malo vise puni ali ajd, tu su sjever i jug da prave atmosferu. Utakmica je bila odlicna, od samo pocetka dosta uzbudjenja. Sto se tice penala, mislim da je mali kontakt postojao i sudija je opravdano svirao to sto je svirao. Roma se brzo vratila ali bio sam siguran da ce primiti poslje gol, jbg igrac manje u ovakvim tekmama kosta puno.
Comment
-
Inter: 1 Julio Cesar; 55 Nagatomo, 6 Lucio, 25 Samuel, 4 Zanetti; 37 Faraoni, 17 Palombo, 19 Cambiasso, 9 Forlan; 22 Milito, 7 Pazzini.
A disposizione: 12 Castellazzi, 2 Cordoba, 10 Sneijder, 18 Poli, 20 Obi, 28 Zarate, 40 Juan Jesus.
Allenatore: Claudio Ranieri.
Catania: 20 Carrizo; 11 Motta, 6 Legrottaglie, 3 Spolli, 12 Marchese; 13 Izco, 10 Lodi, 4 Almiron; 17 Gomez, 18 Bergessio, 28 Barrientos.
A disposizione: 1 Kosiscki, 8 Seymour, 14 Bellusci, 16 Llama, 19 Ricchiuti, 22 Ebagua, 33 Capuano.
Allenatore: Vincenzo Montella.IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Losa sredina Intera,a zadnji red koliko god je iskusan tako svakim danom stariji,ovo ce biti kljucni mecevi za Inter,to jest Ranijerija,visi mu otkaz.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Originally posted by manda View PostLosa sredina Intera,a zadnji red koliko god je iskusan tako svakim danom stariji,ovo ce biti kljucni mecevi za Inter,to jest Ranijerija,visi mu otkaz.
Forlan u vezi
Comment
-
Pa to sam i mislio naredni mecevi,i LS,ma Snajder iako je kriminalan ove sezone morao biti na terenu,zaduzio je Inter i jednim potezom pravi razliku.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Originally posted by manda View PostPa to sam i mislio naredni mecevi,i LS,ma Snajder iako je kriminalan ove sezone morao biti na terenu,zaduzio je Inter i jednim potezom pravi razliku.
Originally posted by Krle View PostSnajder na klupi i 4-4-2 formacija. Ali izgleda da je Forlan u vezi i to na krilu!?Last edited by Rossonero; 04-03-12, 20:48.
Comment
Comment