Originally posted by The Captain
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
2012 NBA Playoffs
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Na celom svetu samo Crvena zvezda
-
Koga su tada bulsi imali 1997: Jordana(najboljeg igraca svih vremena) Rodman(najbolji defanzivac tada) Pippen(po meni bi bio jos bolji igrac da nije igrao sa jordanom,ali nema veze,uglavnom tada u medju prvih 5 najboljih igraca)s.kerr(jedan od najboljih sutera svih vremena) i de ces vise....tada niko nije kenjao za njih da se sastoje od zvezda,a realno imalu su vece zvezde nego mia sada"Nikad ne odustaj od necega sto volis"Legends never die. Mamba will be back!sigpicHOUSE ALL NIGHT LONG
Comment
-
Originally posted by NbaIsMyLife View PostKoga su tada bulsi imali 1997: Jordana(najboljeg igraca svih vremena) Rodman(najbolji defanzivac tada) Pippen(po meni bi bio jos bolji igrac da nije igrao sa jordanom,ali nema veze,uglavnom tada u medju prvih 5 najboljih igraca)s.kerr(jedan od najboljih sutera svih vremena) i de ces vise....tada niko nije kenjao za njih da se sastoje od zvezda,a realno imalu su vece zvezde nego mia sadaLast edited by Nebojsa; 08-06-12, 15:19.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by NbaIsMyLife View PostKoga su tada bulsi imali 1997: Jordana(najboljeg igraca svih vremena) Rodman(najbolji defanzivac tada) Pippen(po meni bi bio jos bolji igrac da nije igrao sa jordanom,ali nema veze,uglavnom tada u medju prvih 5 najboljih igraca)s.kerr(jedan od najboljih sutera svih vremena) i de ces vise....tada niko nije kenjao za njih da se sastoje od zvezda,a realno imalu su vece zvezde nego mia sada
Comment
-
Originally posted by Branislav View PostOk. Očigledno ga ne poštuješ, to je tvoje pravo i ne želim da se raspravljam.
Podsetiću te samo na činjenicu šta je bio Cleveland pre nego što je James draftovan, a šta je postao tokom 7 sezona koje je James proveo tamo. Takođe mislim da, ako hoćeš realno da sagledaš stvari, Miami bez James-a ove sezone ne bi ni ušao među prvih 8 na Istoku. James-a je trenirao izvesni Brown i sada ga trenira izvesni Spo. Ko je trenirao Jordan-a, ko je igrao sa Jordan-om? Whatever, nevermind.
Comment
-
Originally posted by colke995 View PostVi ne mozete jednu diskusiju da povedete bez nekih ispada i vredjanja. Nema veze s temom, ali stvarno preterujete. Mucno je malo citati zadnjih 20 stranica.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostRekoh vec jednom, niti sam ja vazniji od bilo koga ovde sto imam koliko imam postova i sta god ali da neko daje sebi za pravo da mu umanji svaki uspeh cak ono sinoc sto nije vidjeno 50 godina ne mogu da razumem i necu da ostanem nem na to.
@The Capitain Kada je Jordan otisao u penziju Pipen je sa tom ekipom igrao finale i polufinale istoka, gde je u finalu opljackan od strane Njujork Niksa. Jordan bez njega nije imao takav uspeh.Last edited by The Captain; 08-06-12, 15:30.
Comment
-
@The Captain
Ok, izvini što sam napisao da ga ne poštuješ. Ali moraš razumeti i nas koji ga volimo. Čovek je noćas odigrao jednu od najboljih partija u istoriji NBA PO. Toliko je već kritikovan, ispljuvan i omalovažavan da je postalo muka i ljudima koji ga ne vole ili onima koji samo sporadično posećuju ovaj pdf. Niko ga ne diže u nebesa već se samo iznose činjenice o njegovom ličnom performansu noćas u TD Garden-u.
Što se tiče Wade-a, ono što je on bio pre dve godine i danas zaista ne može da se poredi. Naravno, ne pada mi na pamet da omalovažim njegov značaj za Miami.
Ako ništa drugo, bar smo se složili oko trenera.
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by The Captain View PostPipen NIKADA nije igrao finale istoka bez Jordana. Izgubio je 94. u POLUfinalu od niksa, a 95. nakon jordanovog povrtaka pred kraj sezone, izgubili su u polufinalu od shaqovog i penijevog orlanda, koji je te sezone igrao veliko finale protiv hustona i hakeema. Finale je igrao TEK sa portlandom 2000. kada su izgubili od lejkersa u 7 utakmica. Sledeći put se informiši pre nego što nešto napišeš.
Comment
-
Poredite aktivnog igraca od 28 godina i coveka koji je zavrsio karijeru pre 10.
Dalje, poredite coveka koji ima 6 titula sa covekom koji nema nijednu (nikakva provokacija, samo hocu da kazem koliko je suluda komparacija).
Zatim, poredite tim koji je sastavljan preko draftova, sa vestackom tvorevinom gde je cela jedna ekipa nestala za leto.
Really!?sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
Comment