Pittman kaznjen sa 3 utakmice neigranja. Propadosmo!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
2012 NBA Playoffs
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Emil_LBJ View PostPittman kaznjen sa 3 utakmice neigranja. Propadosmo!
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Suspendovan je i Haslem.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Originally posted by T-Mac View PostSuspendovan je i Haslem.
najjaci je bilo bird sto je rekao da je indijana igrala "mekano".
to moze da znaci samo jedno. serija ce imati sedam tekmi.
in other news: izgleda ce stvarno D-Will i Howard lendovati u LAL.
zivi bili pa videli.It is not the violence that sets a man apart.
It's the distance he's prepared to go.
Comment
-
Naravno, ja se potpuno slazem s tim, to sam rekao i sinoc i danas.
Ja mislim da ce Howard na kraju u LA.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Nece Deron u LAL sigurno. Ili ostaje u Nets-ima ili ce u Dallas.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Ne znam, i dalje mi se čini da Haslemov faul nije za suspenziju. Malo prvljaviji, u duhu plej-ofa.
A ovo za veliku trojku u Lakersima... apacrow, druže, za to ne postoji ni teoretska mogućnost. Pa jel` znaš koliko će Brajant zaraditi sledeće sezone ? Kako u budžet od 58 milliona dolara uklopiti još dva maksimalna ugovora?
Comment
-
pa, pazi cim se danas o tome naveliko prica, ocigledno da postoji mogucnost.
i orlando je naveo da i ako bude trejda gledace da prebace howarda na zapad.
mozda u ovo trenutku i izgleda nemoguce, ali ostaje da se vidi.
svakako ne treba iz vida izgubiti i ludog mark kjubana koji ce raditi velike pretumbacije
u timu u ovoj post sezoni. da li cemo mozda tamo videti trojku d-will - dirk - howard?
ostaje da se vidi.
danas je d-will rekao da su lakersi opcija, kao sto je i ponovio da bi bio najsrecniji kad
bi ga uparili sa dwightom u bilo kom klubu, pa makar i u Bruklinu.
kobe je kao imao sastanak sa upravom i preneo neke svoje "feelingse", kako i na
koji nacin mu mogu izaci u susret, verovatno ni sami oni ne znaju.
uglavom, gde ima dima, ima i vatre, zar ne?It is not the violence that sets a man apart.
It's the distance he's prepared to go.
Comment
-
Originally posted by 3 sekunde u reketu View PostNe znam, i dalje mi se čini da Haslemov faul nije za suspenziju. Malo prvljaviji, u duhu plej-ofa.
A ovo za veliku trojku u Lakersima... apacrow, druže, za to ne postoji ni teoretska mogućnost. Pa jel` znaš koliko će Brajant zaraditi sledeće sezone ? Kako u budžet od 58 milliona dolara uklopiti još dva maksimalna ugovora?"Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
@apacrow
Možda se nismo razumeli, ja ne trvdim da jedan od te dvojice neće završiti u Holivudu. Na protiv, ubeđen sam da hoće. I to ovaj što ne zna šta hoće, zna šta neće, a u stvari ne zna šta će sa sobom- Howard.
Ali, tvrdim da OBOJICA ne mogu u Lejkerse. S tim u vezi prebacujem se na ...
@Ernesta
koji kaže da postoji teoretska mogućnost. Naravno da postoji, ali treba da se desi splet neverovatnih okolnosti da bi se to desilo. Da Štern prećuti, da generalni menadžeri timova koji su ulkjučeni u trejdove budu pijani i tako neke sitnice.
I dok je ovo Pau za Derona vrlo prihvatljivo jer će Williams svakako odšetati kao slobodan agent pa bi Netsi bili u fazonu "daj šta daš" ovo za Dwighta je toliko neozbiljno da ne znam šta da kažem. Bynam koga cenim i stalno ističem da je barem jednak sa Howard-om se baš i nije potrudio da u plej-ofu opravda moje poverenje, a verujem i poverenje brojnih GM-ova. Ne zaboravi šta je Štern stopirao zimus, neće se tako lako ostvarivati BIG 3 ideje u budućnosti. Da ne spominjem da Orlando ovim Dwight-ovim produžetkom ugovora za godinu dana drži sve karte u svojim rukama. Mogu da ga trejduju gde god požele, a imaće svakako boljih ponuda, biće i timova koji bi ga prihvatili samo na "rental". Ne zaboravi ni da Oralndo pokušava na sve načine da uz Howard-a uvali i Hedo-v ugovor.
A umesto što sam se raspisao mogao sam samo da napišem Pau+Drew = Deron + Howard? Give me a break!
Comment
Comment