Originally posted by T-Mac
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
2012 NBA Playoffs
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Na celom svetu samo Crvena zvezda
-
Verovatno ste potpuno u pravu za sve što se tiče Spurs-a ali moj lični doživljaj je da su Bryant-Gasol-Bynum + ostatak vrlo solidnih igrača, ako ništa više, a ono bar potpuno izjednačeni u trci za veliko finale.
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by Branislav View PostVerovatno ste potpuno u pravu za sve što se tiče Spurs-a ali moj lični doživljaj je da su Bryant-Gasol-Bynum + ostatak vrlo solidnih igrača, ako ništa više, a ono bar potpuno izjednačeni u trci za veliko finale.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostStatisticki bolja odbrana je SAS 100.8 prema 101.4 na 100 poseda. Meni izgleda da bolju timsku odbranu igraju Spursi, ne znam, mozda se varam. Svakako da su na postu bolji Lakersi, ali odbrana spoljnih pozicija, meni se cini da je tu SAS vec godinama nenadhebiv.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Originally posted by T-Mac View PostNisam gledao statistiku, ali nekako na moj licni utisak, mislim da bi LA bolje branio Heat, Mike ako je po necemu poznat, to je onda dobra timska odbrana. San Antonio se ipak danas vise oslanja na svoj napad.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Mnogo su jace utakmice plej of-a na zapadu, samo zbog toga bi im dao vecu sansu protiv Majamija u finalu.
Meni su Lejkersi favoriti da se nadju u finale protiv Majamija. Mental World Peace je poceo da igra odlicno u aprilu, tako da ce biti mnogo koristan protiv Lebrona ako dodje do finala izmedju LAL-a i Majamija, a ne zaboravimo i Ibenksa i Barnsa. Kompletan su tim i mnogo tezak protivnik, ne bi me cudilo da osvoje.sigpic
Comment
-
Originally posted by T-Mac View PostNisam gledao statistiku, ali nekako na moj licni utisak, mislim da bi LA bolje branio Heat, Mike ako je po necemu poznat, to je onda dobra timska odbrana. San Antonio se ipak danas vise oslanja na svoj napad.
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by papekings View PostPozdrav za ekipu,sta mislite dali Bullsi imaju snage da se vrate nocas u IGRU,PO MENI DA?Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Source: Josh Smith (knee) out on Friday
A league source has told Yahoo! Sports that Josh Smith (knee) will not play in Atlanta's Friday night's Game 3 matchup against Boston.
The source tells Yahoo! Sports that "[Smith's] knee is just too sore," and that he will try for Game 4 on Sunday. A very big loss for the Hawks in a pivotal game in the series. Hawks fan have to hope that J-Smoove is able to return for a potential critical matchup over the weekend.
Comment
Comment