Announcement

Collapse
No announcement yet.

2012 NBA Playoffs

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nebojša imaš plus od mene za sliku iz potpisa.

Na Istoku je prva runda za nijansu zanimljivija nego na Zapadu.
    ,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"

"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
    I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"

sigpic

Comment

• Originally posted by 3 sekunde u reketu View Post
      Pa da, upravo je odluka Taj ili Turcin. A znamo koja je od te dve pozicije deficitarna na generalnom nivou.

Medjutim, ja sam naravno zaboravio da je Asik ove godine RFA, a Gibson tek sledece tako da... Samo ne znam kod back-up centra pokupiti pri kraju prve runde.

Fab Melo mozda? Jebem li ga...

Originally posted by MarkedOne8 View Post
      Nebojša imaš plus od mene za sliku iz potpisa.

You 're kidding, right?
      sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Sta mislite o tekmi Miami - Indiana. Licno mislim da ce se tu Miami dosta vise pomuciti nego sa NY-om. Procice dalje bez sumnje, mada mislim da bi najveca pobeda bila ako se niko ne povredi, posto ovi iz Indiana-e znaju dobro da udaraju
        sigpic

Comment

• Heat- Pacers 4:1
          Celtics - 76ers 4:2

Comment

• Originally posted by MarkedOne8 View Post
            Nebojša imaš plus od mene za sliku iz potpisa.

Samo su Atlanta i Boston odigrali jaku seriju. Zapad > istok.
            sigpic

Comment

• Kako Zapad da bude jaci, kada su dve metle bile? Utakmice Bulls-a i 76ers-a su sve bile zanimljive, uz Hawks-Celtics. Na Zapadu imas jednu zanimljivu seriju..Posto Clippers-i i Memphis igraju zanimljivu seriju, a Lakers-i i Nuggets-i igraju tako da je ogromna razlika za jedan tim, pa ovaj drugi pokusava da stigne.
              sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Miami ce proci to je sigurno,ovoj ekipi indijane fali jedna godina vise iskustva,sledece godine sa ovim timom bice medju boljima na Istoku,sto se tice Bostona na misice ide u finale protiv Heata?dao bih dupe crncu da Boston izbaci Miami gotivim Zelene!a tipujem na San Antonio sa zapada da ide u Finale!

Comment

• ma zapad je neuporedivo jaci, glupo je i raspravljati o tome... pa timovi sa zapada koji su popili metlu(dallas i utah) bi izbacili vecinu istoka

Comment

• Originally posted by carter985 View Post
                    ma zapad je neuporedivo jaci, glupo je i raspravljati o tome... pa timovi sa zapada koji su popili metlu(dallas i utah) bi izbacili vecinu istoka
                    Ma sta je jaci, niko sa zapada nije bolji od Bulls-a u punom sastavu i od Heat-a. San Antonio je fasovao 22 razlike u regularnom delu. Utah ne moze Crnokosu da pobedi, a ne nekoga sa Istoka. Philly je jaci od njih...
                    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                      Kako Zapad da bude jaci, kada su dve metle bile? Utakmice Bulls-a i 76ers-a su sve bile zanimljive, uz Hawks-Celtics. Na Zapadu imas jednu zanimljivu seriju..Posto Clippers-i i Memphis igraju zanimljivu seriju, a Lakers-i i Nuggets-i igraju tako da je ogromna razlika za jedan tim, pa ovaj drugi pokusava da stigne.
                      Al' ti je rezon... Znaci Siroki - Slovan je jaci par od lupam Partizan - Cedevita ako je u prvom 4:3, a u drugom 4:1? Nema to veze sa zanimljivoscu, govorimo o kvalitetu kosarke. Zadnjih 10 minuta sinocnje utakmice Bulls - Sixers je verovatno najgora kosarka koju smo gledali ove sezone. Cigletine na sve strane, niko ne moze da zagradi kos, airball-ovi, izgubljene lopte... Samo prva cetvrtina Denver - LA je bila bolja od cele te serije.
                      sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Ma sta je jaci, niko sa zapada nije bolji od Bulls-a u punom sastavu i od Heat-a. San Antonio je fasovao 22 razlike u regularnom delu. Utah ne moze Crnokosu da pobedi, a ne nekoga sa Istoka. Philly je jaci od njih...
                        misljenje je kao i dupe svako ima svoje
                        al je de fakto cinjenica, da je sada na zapadu sa metlom ispao tim, koji je prosle godine preslisao ubedljivo najjacu ekipu istoka

Comment

• Sta me briga za lepotu utakmice, gleda se koja je tesnija tekma. Barem je meni zanimljivije gledati kada su oba tima u mecu, nego da gledam blow out in the making.

@carter

Taj tim vise ne postoji, Chandler i Barea otisli i oni su se raspali.
                          Last edited by D-Wade; 11-05-12, 16:52.
                          sigpic

Comment

Sta me briga za lepotu utakmice, gleda se koja je tesnije tekma. Barem je meni zanimljivije gledati kada su oba tima u mecu, nego da gledam blow out in the making.

@carter

Taj tim vise ne postoji, Chandler i Barea otisli i oni su se raspali.
                            Opet ti ne razumes sta ti ja pricam, tesna utakmica ne mora po pravilu da je = kvalitetna utakmica. Jedno je reci da je istok zanimljiviji od zapada, a nesto sasvim drugo da je jaci. Istok nikako ne moze biti bolji jer su Bulls-i obezglavljeni, a Miami ne igra na najvisem nivou. Philadelphia je kad moram tako da se izrazim kurac od ekipe, a otisli su dalje.
                            sigpic

Comment

• Pa je li tebi bilo ljepse gledat Chi-Fila nego OKC-Dalas? Sta ti je Wada, sta si pio brate?
                              sigpic

Comment

• Pa eto, videcemo kako ce najjaci tim zapada da prodje protiv najjace ekipe Istoka...Miami nikada lepo niti Bog zna kvalitetno ne igra protiv Knicks-a. Pogani mecevi u vecini slucajeva. Videcemo kako ce proci u daljem toku PO-a. Koliko je Philly los, toliko je i Utah i kompanija. Dallas u sadasnjem sastavu ne moze ozbiljan tim da dobije.

@Reise

Nisam nista pio, nemamo isti ukus po pitanju kosarke. OKC i Dallas su imali dva zanimljiva meca, meni to i nije interesantno. Samo sto ovde se napada kao da je neko lud ako ima drugacije misljenje. Boze sacuvaj...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X