Na tvoju zalost izdalo te , bice da si ostario Ako ti nije dosadno potrazi Rekao sam da navijam za Knickse oduvek ali da gotivim tim za koji igra Turiaf zbog njega i da mi je bilo drago kad je potpisao za Knickse prosle sezone a ja sam se aktivno prikljucio NBA pdf-u tj to napisao kada je Turiaf uveliko bio van NYK-a
Announcement
Collapse
No announcement yet.
2012 NBA Playoffs
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Miko View PostNa tvoju zalost izdalo te , bice da si ostario Ako ti nije dosadno potrazi Rekao sam da navijam za Knickse oduvek ali da gotivim tim za koji igra Turiaf zbog njega i da mi je bilo drago kad je potpisao za Knickse prosle sezone a ja sam se aktivno prikljucio NBA pdf-u tj to napisao kada je Turiaf uveliko bio van NYK-a
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Uvek ali posle NYK-a Ako ispadnemo a necemo gotivicu Majami ako Turiaf bude igrao a male su sanse da igraSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
-
Pa gledaj ako dobijemo veceras , domaci teren onda pa ti gledaj , na 3-3 sve je moguce Bice zanimljivo veceras , Majami tokom cele serije masi samo tako samo ovi ne koriste
edit: ajde da promenim avatar u znak mecaSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Miko View PostUvek ali posle NYK-a Ako ispadnemo a necemo gotivicu Majami ako Turiaf bude igrao a male su sanse da igra
Jednom stručnom analizom u koju bi bili uključeni svi validni parametri zaista bi se moglo doći do zaključka da NY ima prednost u odnosu na Heat. Uostalom ne treba imati puno pameti pa videti da Heat igra sve lošije svaku tekmu. Trener im je sve pogubljeniji, šut spolja ih nikako ne ide, u reketu su slabi, Tofitu niko ne može više da zaustavi, Bosh je rupa, Wade igra sa oscilacijama, a James je sve gori. Klupa ni ne postoji. Nije NY daleko od trijumfa.
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by asprilja View PostAko Njujork prodje, Miko das mi broj ziro racuna i ja ti posaljem 200 evra, evo kunem se u majku.
Defence ! Defence ! Defence !Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Veceras 20+ za nas, LBJ ce imati bolesnu cetvrtu zajedno sa Wade-om, a do tada ce ih guziti pomenuta dvojica i CB. Onaj mrtvi Bibby nece znati gde se nalazi. Nemaju rezervnog pleja, tako da se pukli totalno.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostVeceras 20+ za nas, LBJ ce imati bolesnu cetvrtu zajedno sa Wade-om, a do tada ce ih guziti pomenuta dvojica i CB. Onaj mrtvi Bibby nece znati gde se nalazi. Nemaju rezervnog pleja, tako da se pukli totalno.
Davao je on i po 15-ak po mecu pre 2 sezoneSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Miko View PostTony Douglas
Davao je on i po 15-ak po mecu pre 2 sezonesigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Lopta je okrugla
edit : ako hocete mozemo zajedno svi da pratimo prenos :
http://den78startrekgate.blogspot.com/
samo idete home-cool sportz nadjete i channel 3 ili 6 ;)Last edited by Mr.M; 10-05-12, 00:22.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
sigpic
Comment
-
Ovde ne igra sreca veliku ulogu kao u fudbalu.
Realno bi bilo za ocekivati da ce tokom veceg dela biti tesna i neizvesna utakmica, da bi se Majami kasnije odlepio na 10+ poena.Ne verujem da mogu da ih razmontiraju priblizno kao sto su to ucinili u prvoj utakmici.
Comment
-
Originally posted by Miko View PostLopta je okrugla
edit : ako hocete mozemo zajedno svi da pratimo prenos :
http://den78startrekgate.blogspot.com/
samo idete home-cool sportz nadjete i channel 3 ili 6 ;)
Comment
Comment