Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Novak igra groznoIgra bez prvog servisa, previše neiznudjenih grešaka….
Tako je za Alkaraza laganica da prikazuje izvsrnu igru, (ne kažem da mali nije dobar) ali Novak nije ubacio ni drugu brzinuKao da još uvek spava
Leave a comment:
-
Alkaraz nije Rune i Museti. Prvo, preozbiljan je igrač. Drugo ima ozbiljan stručni štab. Novakovo kretanje u forhend stranu je idalje bez poverenja. A Karloz je prebrz, kao mungos protiv kobre. Sve mu je savrseno. Ovo izgleda kao Djokovic Federer 2016 Australija
Leave a comment:
-
Kvalitet Karlosovog bekhenda je isti kao i forhenda. Svaki udarac danas mu je ocena preko 9. Sto i statistika pokazuje. Servis, ritern, bh, fh. Sve je savrseno.
Leave a comment:
-
JA ovde više vidim lošu igru Đokovića kao glavni problem, a ne samo tempo Alkaraza.
Leave a comment:
-
Mene taj hajp oko OI nervira i promenio sam mišljenje. Zabole me za to. Novak sigurno neće u penziju. Zašto bi? Imao je operaciju pre 30 dana a sada je u finalu Wimbledona.
On nema više veliki kalendar. Mesto broj 1 ga ne zanima. Samo Slemovi. Motivacije za Masterse nema, to su samo pripreme za Slemove. Dokle god je zdrav, ako se otvori žreb, on je favorit na svim Slemovima.
Leave a comment:
Leave a comment: