Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Jbg, Novak nije servebot kao Rodik i Anderson. Novak igra tenis. Federer bi slicno prosao kao Novak. Mislim da je Novak frustriran jer ne moze da parira i zato gresi. Alkaraz je perfektan. Novaku trebaju 2 nivoa vise a nema gde da ih nadje. Osim na mreži.
-
Otišo bi 5m iza osnovne i sredio bi ih...
Dođe i dan kad ne ide ništa, hbga
Leave a comment:
-
Originally posted by Ljubitelj tenisa View PostAlcaraz je nivoa Novaka iz najboljih dana i na sve to servira snažnije i brži je. Eto.
Leave a comment:
-
Novakove duple i promasaji potiču od toga što je frustriran i ne zna čime da probije Karlosa jer ima pred sobom jako težak zadatak. I to opet ima veze sa Karlosom.
Mislim, ti se slobodno zavaravaj. Videces sta ce reći Novak. U tenisu je tako, mentalna igra a Karlos je šampion RG i branilac titule na W i ima samopouzdanja da igra ovako
Leave a comment:
-
Originally posted by Ljubitelj tenisa View PostNisi u pravu. Novak ne igra dobro ali da bi pobedio ovakvog Alkaraza, treba mu 3 nivoa više. Novak je udarao na startu prilično dobro, malo slabiji servis ali okej nivo. Pratim Karlosa od 2022.god i nikad nije igrao ovako dobro. Ovo mu je najbolje izdanje. Pisao sam davno da kad bude unapredio bekhend da neće moći sa njim da se igra. Njegov bekhend je istog nivoa kao Novakovog.
Bar da poginemo časno, majko mila… pogle te duple
Leave a comment:
-
Alcaraz je nivoa Novaka iz najboljih dana i na sve to servira snažnije i brži je. Eto.
Leave a comment:
-
Nisi u pravu. Novak ne igra dobro ali da bi pobedio ovakvog Alkaraza, treba mu 3 nivoa više. Novak je udarao na startu prilično dobro, malo slabiji servis ali okej nivo. Pratim Karlosa od 2022.god i nikad nije igrao ovako dobro. Ovo mu je najbolje izdanje. Pisao sam davno da kad bude unapredio bekhend da neće moći sa njim da se igra. Njegov bekhend je istog nivoa kao Novakovog.
Leave a comment:
-
Od početka igra lošeNije jedan dobar poen odigrao, da se uključi u igru, ne bi ovaj drugi bio toliko dobar. Vidi ovu duplu…
Ma ok nema veze… nego tako bez borbe predati meč mi je malo… meeek
Leave a comment:
-
Ovaj rezultat je 80% zbog Karlosovog nivoa 20% zbog lose Novakove igre.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Originally posted by Larisa View PostNovak igra groznoIgra bez prvog servisa, previše neiznudjenih grešaka….
Tako je za Alkaraza laganica da prikazuje izvsrnu igru, (ne kažem da mali nije dobar) ali Novak nije ubacio ni drugu brzinuKao da još uvek spava
Igra Novak koliko mu Karlos dozvoli. Čuda pravi bekhendom. Zna da je Novaku problem kretanje i to mu je strategija. Ne mozes da igras sa nekim ko servira svaki servis 210 i više. A pritom sa osnovne linije udara perfektno.
Leave a comment:
-
Čoveče, možda Alkaraz igra lucidno i jako zato što vidi da je ovaj u autu. 54% osvojenih posle prvog servisa na travi.
- Likes 1
Leave a comment:
Leave a comment: