Announcement

Collapse
No announcement yet.

Komentatori

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: KOMENTATORI

Ja na SK pratim samo tenis, Nebojsa i Aleksandar su odlicni, bas ih volim slusati, ostali su manje-vise OK, ali ja nikad ne znam ko je ko od njih. $#^%RT
    Viskovic je najstrucniji, ima odlicna zapazanja i njegovi prenosi su mi nekako bas profi. h5g6k8 A ima i bas prijatan glas, sve u svemu, super. #$&+|r Dzankic je najopusteniji i ima najduhovitije komentare, bas je opustajuce gledati tenis kad on komentarise. +*@WT*48*

Comment

[quote author=Dark Knight link=topic=471.msg256211#msg256211 date=1298742063]
      Samo jedno mogu da zamolim ljude sa Sport Kluba, sta god radili, nikako ne dovodite Stojanovica.
      [/quote]
      My man h5g6k8

Dobrodosao na forum. (*#^R^

Aca Stojanovic,niko na svetu nije u stanju toliko da me iznervira. #%d* #%d* #%d* #%d* #%d*

aca moron
      sigpic

Comment

[quote author=goodboy link=topic=471.msg256657#msg256657 date=1298800122]
        komentatori za tenis nisu losi,samo za fudbal moraju biti malo zesci $#^%RT kad se da gol da cujemo fino gooooooool $#^%RT ipak se radi o premier ligi a ne nekoj exju ligi $#^%RT samo nemojte bit ko oni sa es kad prenose bundesligu pa tamo ko da prenose sahranu a ne tekmu $#^%RT cas izuzetak ona dvojica kad vode samo nedjeljom $#^%RT
        [/quote]
        E mene,ta dvojica nerviraju...

Comment

Meni su ta dvojica sa ES sto prenose zadnju utakmicu bas +*@WT*48* +*@WT*48* +*@WT*48* +*@WT*48* +*@WT*48*
          https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

Mene posebno,iritira,onaj sto je prenosio utakmice na Areni...

Comment

• Comment

• [/quote]

Mislim da tu gresis jer svaki potez Federera za Viskovica je &quot;sjajan&quot; &quot;briljantan&quot; &quot;odlican&quot; toliko sa uzivanjem komentarise Federera da ponekad pomislim boze dali je ovaj covek zaljubljen u njega..a najsmesnije mi je bilo kada je prokomentarisao jednom dok je Mirka bila u krupnom kadru i nesto kuckala na telefonu &quot;Mirka sada salje sms da vidi kako su deca&quot; pa mala pauza &quot;verovatno&quot; ^*#(-

Comment

&amp;*#GI(] &amp;*#GI(] &amp;*#GI(] &amp;*#GI(] &amp;*#GI(] &amp;*#GI(]
                  Kad pomenu Mirku,nijednom je nisam vidio juce u kadru h5g6k8
                  sigpic

Comment

Nisam ni ja,ko zna da li je bila ^*#(-

Comment

[quote author=ShoneBG link=topic=471.msg257388#msg257388 date=1298846621]
                      Mislim da tu gresis jer svaki potez Federera za Viskovica je &quot;sjajan&quot; &quot;briljantan&quot; &quot;odlican&quot; toliko sa uzivanjem komentarise Federera da ponekad pomislim boze dali je ovaj covek zaljubljen u njega..a najsmesnije mi je bilo kada je prokomentarisao jednom dok je Mirka bila u krupnom kadru i nesto kuckala na telefonu &quot;Mirka sada salje sms da vidi kako su deca&quot; pa mala pauza &quot;verovatno&quot; ^*#(-
                      [/quote]
                      Da,Nebojsa ima obicaj da doda nesto iz svoje glave, uglavnom smijesno &amp;*#GI(]
                      Everything you want is on the other side of fear.

Comment

[quote author=Vladan link=topic=471.msg257391#msg257391 date=1298846810]
                        &amp;*#GI(] &amp;*#GI(] &amp;*#GI(] &amp;*#GI(] &amp;*#GI(] &amp;*#GI(]
                        Kad pomenu Mirku,nijednom je nisam vidio juce u kadru h5g6k8
                        [/quote]

Comment

Za tenis je najbolji Viskovic i tu nema dileme %QWT&amp;W

Comment

[quote author=MatsWilander link=topic=471.msg263164#msg263164 date=1299530535]
                            Za tenis je najbolji Viskovic i tu nema dileme %QWT&amp;W
                            [/quote]
                            Matse, ukrao si mi avatar koji sam ja licno napravio! &lt;wicked&gt;
                            &quot;Kada ljudi, pripadnici srpske nacionalnosti, navijaju protiv legende srpskog i svetskog tenisa, Srbina NOVAKA DJOKOVICA, zbog nekog Svajcarca ili Spanca koji veze sa Srbijom nemaju, takvu situaciju mozemo nazvati ni manje ni vise nego najobicnija PERVERZIJA!&quot; - ja

Comment

a koji ste vi od komentatora, gospodine Dennis? %QWT&amp;W
                              &quot;Kada ljudi, pripadnici srpske nacionalnosti, navijaju protiv legende srpskog i svetskog tenisa, Srbina NOVAKA DJOKOVICA, zbog nekog Svajcarca ili Spanca koji veze sa Srbijom nemaju, takvu situaciju mozemo nazvati ni manje ni vise nego najobicnija PERVERZIJA!&quot; - ja

Comment

[quote author=danilo994 link=topic=3341.msg263926#msg263926 date=1299624970]
                                a koji ste vi od komentatora, gospodine Dennis? %QWT&amp;W
                                [/quote]

Pa ne znam kako da ti odgovorim na to pitanje,...,)), jedan od njih,...,))

Comment

Working...
                                X