Nisam znao. Mozda pauzira do kraja regularnog dela, mada cisto sumnjam.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA Regular Season 2011/12 (opste diskusije, komentarisanje vesti, tracevi i ostalo)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
-
Nije koleno, uganuo je zglob protiv Memphis-a, moze igrati ali nece Spo da rizikuje. Mozda je najbolje da ne igra do kraja regularnog dela, kako god, nisu toliko vazne tekme, bolje da bude 100% spreman za PO.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Last edited by Ernesto; 09-04-12, 07:49."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
Originally posted by Ernesto View PostNenadjebivLast edited by LBJmvpFORlife; 09-04-12, 04:38.
Comment
-
Posto vidim da Gicdra ubija kako igra u zadnje vreme, trejdovati debelog i pustiti ga da cepa u prvoj konstantno!sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Originally posted by T-Mac View PostPosto vidim da Gicdra ubija kako igra u zadnje vreme, trejdovati debelog i pustiti ga da cepa u prvoj konstantno!
Comment
-
Ne znam, meni se debeli nikad nije svidjao, dok je Dragic izuzetan potencijal, falila mu je samo ova konstantnost, i Boga mi gazi otkad je dobio pravu priliku. Svakako da je Goranu mnogo znacilo sto mu je Stevan bio mentor nekoliko godina.
Treba navijati da Dallas i Denver ne ispadnu slucajno iz prvih 8, automatski jedna serija manje, nesto ne verujem da ce se Greg ili OKC previse muciti sa Suns-ima.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Gde bre Dragic, Lowry tata.
Misim, igra Dragic dobro, ali je Lowry tripl-dabl masina.sigpic
Comment
-
Lowry je u prvom delu sezone bio legitiman all star igrac,onda mu je forma znatno opala,pa se i povredio. Dragic igra po meni jos bolje od njega.
Bukvalno ne znam sta bih radio da sam GM Raketa. Dragic je talentovaniji,pa bi mozda bolje bilo trejdovati debelog i jos nekog igraca za krstenog centra
Comment
-
Lowry je imao dosta problema sa povredom, zato je usporio, neka Dragic bude backup.Last edited by D-Wade; 09-04-12, 15:23.sigpic
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostKo zna, ni pretprosle sezone im nisam verovao pa su imali Lejkerse, istina dosta jaca ekipa od ove ali Stevanu nikad verovat. Jos niko ne uzima u obzir da je Majkl namestio ruku i da na trenutke podseca na onog starog, mocnog. Jos i Senon ume da ubode...sigpic
Comment
-
Dragic je pre dve sezone u Finiksu par puta bljesnuo, ali nisam ni sanjao da ce imati ovakvu konstantnost kada mu se bude pruzila sansa.Na kraju sezone treba jednog od te dvojice trejdovati, bice pogubno ako obojica ostanu.
Sto se tice Finiksa, pre dve sezone su bili mnogo jaci i startovali su sa trece pozicije.Sto Mac rece samo je Gortat bolji od Lopeza, sve ostalo je na strani tima iz 2010 godine.Imali su bas jaku klupu, samo je bilo pitanje ko ce od njih eksplodirati.Da li Amundson, Dragic, Dadli, Fraj ili Barbosa koji se vratio posle povrede.Fraj je tada igrao laznu peticu, u duelu protiv San Antonija je cesto izvlacio njihove centre van reketa, pa je ili ubacivao trojku ili je Stodermajer resavao 1 na 1.Mislio sam realno kako su tada krenuli posle All-Star pauze, a zaredjali su sa par pobeda da ako startuju sa treceg mesta mogu igrati finale Zapada.A pomoglo im je i to sto su Denver i Juta previse puta gubili protiv slabijih rivala i oni su to iskoristili, a tadasu se borili za peto i sesto mesto na Zapadu.U sadasnjem timu puno toga fali, Fraj se puno ispucava, a Moris kad god dobro igra ne dobija vecu minutazu i za Hila je sezona gotova.Sve bi bilo mnogo lakse da imaju tu dominantnu cetvorku kao sto su imali poput Stodermajera.Tada bi njihova napad dosao do izrazaja, zato sto bi svi protivnicki igraci bili blizu njega i tada bi igraci Finiksa mogli birati na koji nacin ce da zavrse akciju.Sada je na toj poziciji Fraj, a sem sutiranja trojki ni za sta drugo nije sposoban.Ne verujem da ce uspeti da preteknu Dalas ili Denver na kraju sezone.Raspored nije lak, a nije ni bas tezak kada vidim sta su uradili u prethodnih par utakmica.Mislim da od ovih preostalih 10 utakmica sigurno ce biti porazeni u Memfisu i SA, na ostalim utakmicama bice sve otvoreno.Mogli su da pobede pre neko vece u Denveru.Vecerasnja utakmica protiv Minesote nam moze dati neke odgovore.
Comment
Comment