Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Regular Season 2011/12 (opste diskusije, komentarisanje vesti, tracevi i ostalo)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by T-Mac View Post
    Ma gde brate, ne mozes porediti ovu ekipu sa onom, nema sanse... Ajde, recimo da Stevan nije mnogo losiji nego sto je bio tada, Mike koliko god ga ja gotivio nece nikad vise biti onaj stari, tako da J-Rich > Redd, Grant je omatorio jbg, zezaju ga i povrede, na cetvorci bio Amare, u tom trenutku verovatno najbolji PF lige, jedino je Gortat bolji od mucenog Lopez-a. Klupa solidna, ali opet slabija nego tada, fale Leandrinho, Lou sa njegovom energijom, Gicdra itd.
    Rekoh da je puno jaca ekipa ali kada je prosle godine onako sastavljen Dalas uzeo poceo u sve da verujem. Pa da me je neko pitao prosle godine pre PO rekao bih mu da ce Dalas jos od Portlanda ispasti i zamalo je bilo, vec od LaL nisam imao sumnje a oni sve dobise. 3 ekipe sigurno jace Portland je bio tu negde. Nista nije sigurno. Voleo bih mozda da vidim Redd-a u PO kakva je to ruka

Comment

• I ja sam mislio da ce Dallas ispasti od Portlanda,ali ipak je ta ekipa Mavericksa za koplje ispred Sunsa. Ma koliko mi gotivili Stevana i ekipu.

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
        I ja sam mislio da ce Dallas ispasti od Portlanda,ali ipak je ta ekipa Mavericksa za koplje ispred Sunsa. Ma koliko mi gotivili Stevana i ekipu.
        Nisam ih uporedio nego kazem ako su oni mogli do titule mogu i Sansi da uzmu dve pobede Oklahomi

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
          Rekoh da je puno jaca ekipa ali kada je prosle godine onako sastavljen Dalas uzeo poceo u sve da verujem. Pa da me je neko pitao prosle godine pre PO rekao bih mu da ce Dalas jos od Portlanda ispasti i zamalo je bilo, vec od LaL nisam imao sumnje a oni sve dobise. 3 ekipe sigurno jace Portland je bio tu negde. Nista nije sigurno. Voleo bih mozda da vidim Redd-a u PO kakva je to ruka
          Takodje, mnogo, ali mnogo ga gotivim, i sam sam levoruk, pa kad vidim onu prangiju, sve mi toplo oko srca. Nisam nesto preterano gledao Suns-e ove sezone, Mike-a konkretno 3 puta, jednom je protiv Denver-a cini mi se zaredjao 3 trojke vezane, bilo je balavljenja opasnog.

Veceras Phoenix@Minny, GS@Denver, SA@Utah i Houston@Portland, sve mnogo zanimljivi i bitni mecevi, samo sto kasno pocinju. Sta mislite kako bi to moglo proci?
          Igra se jos i OKC@Milwaukee, to bi se moglo ispratiti od 2 sata, svedusno sam uz Milwaukee do kraja sezone.
          sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Takodje, mnogo, ali mnogo ga gotivim, i sam sam levoruk, pa kad vidim onu prangiju, sve mi toplo oko srca. Nisam nesto preterano gledao Suns-e ove sezone, Mike-a konkretno 3 puta, jednom je protiv Denver-a cini mi se zaredjao 3 trojke vezane, bilo je balavljenja opasnog.

Veceras Phoenix@Minny, GS@Denver, SA@Utah i Houston@Portland, sve mnogo zanimljivi i bitni mecevi, samo sto kasno pocinju. Sta mislite kako bi to moglo proci?
            Igra se jos i OKC@Milwaukee, to bi se moglo ispratiti od 2 sata, svedusno sam uz Milwaukee do kraja sezone.
            Minny je toliko bar kod mene opao sto se tice pracenja i sve zbog onog malog smrdljivka za kojeg sam mislio da nece moci da prdne u NBA. GS @ Denver ce biti blowout bar po meni, ne mogu ih dobiti dve zaredom narocito u Denveru. Tip of the day: Watch out for Ty Lawson blowing State's pgs minds of. Mislim i da je red da SaS izgubi, predvidjam jos jedno Gregovo iznenadno odmaranje Tima i Tonija, kakav bi car ispao a Houston @ Portland svakako necu gledati, nemam ni najmanju zelju

Comment

• Mora dupli:

Mavs, Odom inactive for the season
              What the fuck Rick!

Comment

• Postavio je vec Uros celu vest o tome, ne znam stvarno sta da mislim... Ocigledno da je u Dallas-u rasulo, bas se raspadaju, mada mislim da ce se to iskristalisati kad bude pravo vreme, samo da ne propuste PO kako su krenuli.
                sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Voleo bih da propuste, onda bih iskopao post gde sam napisao da ce to da se desi i stavio ga u sig

Comment

• Bogami Mavs-ima raspored nije bas lak, racunam da ce pobediti u 5 utakmica od narednih 9, mada i to im je previse. Kidd ima povredu, prvo je bilo najavljeno da ce odsustvovati nedelju dana, sada se stanje pogorsalo pa nema timetable-a, a Odom je je inactive do kraja sezone, mada nista im on nije doprineo ove sezone toliko. Izvucice se Mavs-i, Dirk je to.

Ali bruka kako lep tim imaju Rockets-i, na PG-u Dragic i Kyle, na SG-u K-Mart i Courtney, na SF-u Fuckin' Chandla Parsons i Chase "I can dunk" Budinger, PF Scola i solidan backup Patterson, a na centru Camby, razbija od kako je dosao, imao je jednom i 6 blokova, a jednom 4 ukradene i 4 blokova i Dalembert koji je na pocetku razbijao, a kako je sezona odmicala sve je slabije igrao. Bas gotivan tim.
                    Last edited by Dusan; 09-04-12, 17:51.

Comment

• Pre meča sa Bulls-ima...

In your face D'Antoni!!!
                      IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                      ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                      C'E SOLO L'INTER

Comment

• Not that anyone cares, ali Jack zavrsio sezonu, polomio je neku kost u desnom stopalu.
                        sigpic

Comment

svedusno sam uz Milwaukee do kraja sezone.
                          Kapiram te. Putovanje busom na plejof seriju.

Comment

• Kako se Philadelphia raspada kako se blizi sezona kraju to je neverovatno a bili ljudi jedno vreme treci na istoku...ali ima i pozitivna stvar u tome a to je da Monta udje u PO konacno sa njegovim Bucks-ima.

Comment

• pa filadelfija ako ovako nastavi,moze da ispadne iz PO,bila bi steta... sad imaju mec sa Nets-ima to ima je sansa da malo podignu formu i odu u PO..

Comment

• Imaju donekle lak raspored do kraja, s tim što gostuju 8 puta. Igraju 6 utakmica sa dno ekipama, 3 puta sa Netsima i po jednom sa Cavsima, Raptorsima i Pistonsima. Tamo na kraju igraju verovatno odlučujuću tekmu za 8. mesto sa Bucksima.

Comment

Working...
                                X