Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Regular Season 2011/12 (opste diskusije, komentarisanje vesti, tracevi i ostalo)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kobe in clutch time u poslednjih mesec dana (16 utakmica) FG 22-40 55% FT 24-28 86%

Btw, da ste neki faktor i da odlucujete, koga bi pre izabrali u ovom trenutku Pau-a ili Lova-a, al` samo za jednu sezonu tj. ovu?
    "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
    odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
    fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Originally posted by Ernesto View Post
      Kobe in clutch time u poslednjih mesec dana (16 utakmica) FG 22-40 55% FT 24-28 86%

Btw, da ste neki faktor i da odlucujete, koga bi pre izabrali u ovom trenutku Pau-a ili Lova-a, al` samo za jednu sezonu tj. ovu?

E, sad, tu je dosta bitno i za koju ekipu bi ih iskoristio, ali u Bulls-e Pau-a za ovaj PO, legao bi kao bombona!
      sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
        E, nije tu Manda, ovih dana se vraca.
        Ne kazem da te vise volim samo da si moj admin

Comment

• Originally posted by Ernesto View Post
          Ako mislis na Lakerse onda definitivno Love...Treba neko i trojke da sipa. Kapiram da vecina misli da je Love stat padder,ali ove sezone je daleko bolji od Gasola.

Comment

• Pau u kojoj god ekipi, defence matters. Love je najbolji pf lige ali kada bude PO treba mi neko proveren.

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
              Pau u kojoj god ekipi, defence matters. Love je najbolji pf lige ali kada bude PO treba mi neko proveren.
              Zar nije jedino Blake Griffin konkurencija pravom,jedinom,istinskom MVP-u,od kuda sad Love
              Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                Zar nije jedino Blake Griffin konkurencija pravom,jedinom,istinskom MVP-u,od kuda sad Love
                To je bio bas bas pocetak sezone, losa procena, nisam ni prvi ni poslednji koji je omasio U nekoliko navrata sam branio Love-a od ovih sto ga ovde ne podnose

Comment

• Kad smo kod Griffina...Meni se cini da uopste nije napredovao ove sezone

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                    Kad smo kod Griffina...Meni se cini da uopste nije napredovao ove sezone
                    Del Negro poznatiji jos kao Vinny.

Comment

• Ali dobio je mozda i najboljeg pleja u ligi,a napredak mozda minimalan...Mora bre ceo odmor da sutira sa poludistance,automatic da postane.

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                        Kad smo kod Griffina...Meni se cini da uopste nije napredovao ove sezone
                        Ne cini ti se ,nije se pomerio s mesta od prosle sezone
                        GIFSoup

Comment

• Ja bih izabrao Pau-a pre Love i ne bih trepnuo... Najbolji big man passer u ligi, o njegovo napadackom arsenalu ne treba trositi reci, plejmejker u telu visokog coveka. Btw, sto se tice njegove rak rane tj. odbrane, bez obzira na njegovu mekocu, on svojom "duzinom" menja protivnicke suteve i kvari njihov procenat suta, ove sezone je imao barem 4 blokade kojih ja mogu da se setim (verovatno ih je bilo jos) koje su direktno odlucile pobednika. Pau-a je sa njegovim low post skill-om daleko ispred Love-a, Pau je odlican mid range suter (izuzetno meka ruka), jedino gde je Love bolji je sut za 3 poena. Ali Pau-ovo shvatanje igre, njegov IQ, dodavanja i sto je najvaznije, uvek prvo gleda da doda, pa tek onda da sutne. Nikad ne vidis nezadovoljstvo u njegovom govoru tela, cak i kad ne dobija onoliko lopti koliko zasluzuje u napadu...

Sinoc Blake ga osramotio sa ona dva zakucavanja... Dolazi 4. cetvrtina, svi se pitaju gde je Blake, sto ga nema? A, Blake u Pau-om dzepu... Malo igraca bi tako reagovalo nakon one sramote.
                          "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                          odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
                          fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Pisao sam o tome, Blake jako, jako cesto bezi od odgovornosti pri kraju utakmice jer se plasi slobodnih bacanja. Nema, morace na tome dosta da radi u offseason-u. Sto kaze Ljuba kad postane automatic, nestace i ta mentalna blokada.
                            sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Griffin nimalo nije u konkurenciju za najbolji igrac na poziciju 4, pomalo pocinje i da me nervira sto se tice ona zakucavanja... Ako ste dobro pogledali prvo kucanje, mozete da vidite da ruku BG ide direktno u licu Pau-a, sto je ofanzivni faul, druga situacija je cista, snazniji je i to je to... Mada kada vidimo drugu stranu price, Gasol je mnogo bolji od Griffina u sve kategorije... Pogledajte ovaj video na koji ima vise nego na nba.com i pogledajte kako je odigrao Gasol mocno..

http://www.youtube.com/watch?v=D4egC...layer_embedded

Comment

• Pogledati obavezno!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X