Originally posted by LBJmvpFORlife
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA Regular Season 2011/12 (opste diskusije, komentarisanje vesti, tracevi i ostalo)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Killuminati View Postlepo je sto si toliko samouveren. videcemo da li ces tako razmisljati u junu.
Jedino pitanje jeste, oce li biti "metla" ili ce mozda Niksi ugrabiti jednu.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
-
Originally posted by Killuminati View Postajde mi objasni genije sta je to toliko smesno u ovome sto sam rekao. san antonio od 2008. nije igrao finale konferencije a da ne pominjem sto ih je memfis pocistio u prvoj rundi kad su bili prvoplasirana ekipa na zapadu. miamiju sigurno nece biti lako protiv njujorka jer i wade i bosh nisu 100% a carmelo igra najbolju kosarku u poslednjih par godina.
@tocilo nisam rekao da ce ih niksi izbaciti ali da nisu bez sansi to stoji. svako ko nije fanboy majamija se mora sloziti sa tim.
Oni su se u tom finalu provukli, ali te sezone nije bila bas jaka konkurencija na Zapadu, kolika je bila u sledecim sezonama i kada bolje pogledas uvek su naleteli na ekipe koje njima ne odgovaraju.Prosle sezone je Djinobili bio povredjen i ako se ne varam propustio je prvu utakmicu koja se na kraju ispostavila odlucujucom u seriji jer je Memfis ostvarivao pobede na svom terenu.Sezonu pre toga su se revansirali dalasu u prvoj rundi, ali nista nisu mogli Finiksu zato sto je u njihovoj odbrani curelo sa svih strana i Dragic im je napravio pakao u poslednjoj cetvrtini trece utakmice i to je bila utakmica koja je prelomila seriju.Ove sezone mislim da ce sigurno pregurati prvu rundu bez vecih poteskoca bilo da igraju sa Jutom ili Finiksom, al ako ponovo nalete na Memfis imace mnogo tezi posao nego ako budu igrali sa Klipersima u polufinalu.Kao sto smo napomenuli imaju mnogo duzu klupu i puno veterana koji mogu da prelome utakmicu.
Comment
-
Ovaj Killuminati je stvarno lik koji lupeta.Ne kazem da sam ja vrstan poznavalac,ali ne lupam toliko.Podsjeca me na jednog iz mog mjesta koji kaze da je Lebron spor da ga ometaju misici.Stvarno sa njim nema rasprave o kosarci.
"When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
Originally posted by Killuminati View Postajde mi objasni genije sta je to toliko smesno u ovome sto sam rekao. san antonio od 2008. nije igrao finale konferencije a da ne pominjem sto ih je memfis pocistio u prvoj rundi kad su bili prvoplasirana ekipa na zapadu. miamiju sigurno nece biti lako protiv njujorka jer i wade i bosh nisu 100% a carmelo igra najbolju kosarku u poslednjih par godina.
@tocilo nisam rekao da ce ih niksi izbaciti ali da nisu bez sansi to stoji. svako ko nije fanboy majamija se mora sloziti sa tim.
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by stefan12 View PostOvaj Killuminati je stvarno lik koji lupeta.Ne kazem da sam ja vrstan poznavalac,ali ne lupam toliko.Podsjeca me na jednog iz mog mjesta koji kaze da je Lebron spor da ga ometaju misici.Stvarno sa njim nema rasprave o kosarci.
@maric91 nemaju oni energije da odigraju 7 utakmica sa jakom ekipom na visokom nivou. iako ce na moju veliku zalost izgleda izbeci lejkerse ako prodju prvu rundu(u sta sumnjam jer na zapadu u plej ofu nema slabih ekipa osim ako ne udje finiks), tu ih opet cekaju clipersi ili memfis koji imaju dovoljno kvaliteta da ne pominjem svezine da ih izbace
@branislava zaista mi je drago ako sam i tebi uspeo nesto da objasnim
@blackened svaka cast popu ali dzaba im svo to prstenje kad ova trojica zajedno imaju trocifren broj godinaLast edited by Killuminati; 24-04-12, 01:45.
Comment
-
Navijač sam Indiane Pacers i nadam se dobrim igrama u play off-u.Miami i Chicago jesu favoriti,ali to breme može biti preteško za oba tima.Tu je šansa Bostona,čak i Orlanda.Boston jeste stara ekipa,ali PREISKUSNA.Magic zavisi od Dwighta,to im je minus.A Knicks?Posebna priča.Da ne bih mnogo dužio(biće vremena),nemaju nikakve šanse za titulu.Kad pominjem titulu,mislim na konferenciju.Atlanta je,po meni,kompaktniji tim od NY.Ma,biće zlo od utakmica
Comment
-
Originally posted by Killuminati View Post
@maric91 nemaju oni energije da odigraju 7 utakmica sa jakom ekipom na visokom nivou. iako ce na moju veliku zalost izgleda izbeci lejkerse ako prodju prvu rundu(u sta sumnjam jer na zapadu u plej ofu nema slabih ekipa osim ako ne udje finiks), tu ih opet cekaju clipersi ili memfis koji imaju dovoljno kvaliteta da ne pominjem svezine da ih izbace
Comment
-
-
Originally posted by Maric91 View PostNe brini se ti za njihovu energiju, Popovic im je lepo podelio minutazu u tekucoj sezoni i nece biti umorni kao prethodnih sezona i Dankan, Parker i jos neko ce dobiti mali odmor zato sto su oni obezbedili prvo mesto.Imaju oni dobre alternative na tim pozicijama i ono sto je najbitnije niko nece biti povredjen.U ovoj sezoni njihovi glavni igraci ce uci odmorniji nego prethodnih sezona, tako svezina im nece biti na izmaku.Ako Klipersi prodju Memfis ne verujem da ce moci da izbace SA zato sto po meni imaju kracu klupu da bi mogli da se nose sa SA, ti poeni sa klupe bi mogli odluciti, a dok bi Memfis mogao da im parira u tom parametru.A o tome otom-potom, sacekajmo da se zavrsi prva runda.Prepravio bih te jos oko jedne stvari, je da ko god bude na osmoj poziciji bice autsajder, jer ja ne vidim Jutu kao jacu ekipu od Finiksa zato sto su ih ovi dva puta pobedili u ovoj sezoni i to svakako nije bila slucajnost , mozda veceras dodju do pobede i osmog mesta posto ne verujem da ce ih Portland namuciti.
@nebojsa hoces da se kladimo da nece biti metla? niksi dobijaju bar dve utakmice protiv majamija potpisujemLast edited by Killuminati; 25-04-12, 12:48.
Comment
-
Originally posted by Killuminati View Post@nebojsa hoces da se kladimo da nece biti metla? niksi dobijaju bar dve utakmice protiv majamija potpisujemNa celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
Comment