Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Regular Season 2011/12 (opste diskusije, komentarisanje vesti, tracevi i ostalo)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Bluegolub88 View Post
    jel se zna sta je to sa rouzom igra 4 utakmice pa tri ne igra i tak non stop u krug,ali cikago i bez njega kida redom sve,mada je tako bilo i prosle godine
    Cuva ga Thibs sto vise za PO, vidis da je razjebana sezona kad se pogleda raspored, a on je imao neku povredu mislim noznog palca na pocetku koja je hronicna, pa posle povreda ledja, logicno je da se odmara i da ne igra nebitne utakmice, ne zelimo da se povredi, pa da ne daj boze propusti PO... Bez njega Bulsi imaju skor sa sinocnom pobedom 9-4...
    sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
    -Jürgen Klopp

Comment

• Drug test him before it`s too late!

Numbers don`t lie!
      "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
      odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
      fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Kevin Love is a stat padder

Comment

• The Denver Nuggets have brought back Wilson Chandler, agreeing to a five-year deal worth nearly $37 million with the versatile forward.
          Moze li ovaj tim biti dublji?

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
            Moze li ovaj tim biti dublji?
            Još sjajni Kenneth Faried krenuo da dobija šansu i odlično je koristi...

A dobre pare je uzeo Wilson, zaslužio je.
            IO NON RUBO IL CAMPIONATO
            ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
            C'E SOLO L'INTER

Comment

• A Fila sa Semom Jangom? Dzru, Svit Lu, Miks, Evan, Andre, Sem, Tadeus, Brend, Vucevic, Spenser

Comment

• Nego sta mislite o minutazi M.Redd u Finiksu igra oko nekih 13-14min. sinoc je pruzio partiju kao nekada u najboljim danima ,da li mislite da treba da ima
                vecu minutazu da li bi to bilo korisno po tim Finiksa nisam nesto upucen u desavanja oko njega u zadnje vreme pa me interesuje vase misljenje
                GIFSoup

Comment

• Posto su mi oni najdraza od svih ekipa na Zapadu, mogu ti reci sledece, da sada pocinje polako da dize formu posle All Star pauze, i protiv Detroita je odigrao solidno.U Finiksu za to mesto konkurisu Dzered Dadli koji je posle Gortata najkorisniji igrac u Finiksu i Senon Brauna.Dadli igra trojku kada je Grent Hil na klupi, nema bas puno prostora da bude bitna karika kao sto je bio u Milvokiju dok ga povrede nisu sacekale.U zavisnosti kakvo mu bude bilo sutersko vece, takvu ce minutazu imati.Ako postane konstantan, to su vece sanse da ce se Finiks domoci plejofa bez obzira sto ih je retko ko video u plejofu.Medjutim, sledi im tezak raspored i ipak bih vise sansi dao Hjustonu medju njima, jos su bolji u medjusobnim duelima ako budu imali isti skor na kraju sezone.

Denver ima dovoljno igraca da trejduje za Hauarda i da se rastereti viska na svim pozicijama.
                  Last edited by Ricma; 19-03-12, 13:32.

Comment

• Originally posted by Maric91 View Post
                    Posto su mi oni najdraza od svih ekipa na Zapadu, mogu ti reci sledece, da sada pocinje polako da dize formu posle All Star pauze, i protiv Detroita je odigrao solidno.U Finiksu za to mesto konkurisu Dzered Dadli koji je posle Gortata najkorisniji igrac u Finiksu i Senon Brauna.Dadli igra trojku kada je Grent Hil na klupi, nema bas puno prostora da bude bitna karika kao sto je bio u Milvokiju dok ga povrede nisu sacekale.U zavisnosti kakvo mu bude bilo sutersko vece, takvu ce minutazu imati.Ako postane konstantan, to su vece sanse da ce se Finiks domoci plejofa bez obzira sto ih je retko ko video u plejofu.Medjutim, sledi im tezak raspored i ipak bih vise sansi dao Hjustonu medju njima, jos su bolji u medjusobnim duelima ako budu imali isti skor na kraju sezone.

Denver ima dovoljno igraca da trejduje za Hauarda i da se rastereti viska na svim pozicijama.
                    Tako nesto sam i mislio a nije vise ni tako mlad M.Redd a jos i deljenje minutaze na toj poziciji ja navijam za Minesotu da se domogne
                    8.pozicije mada tesko ..
                    GIFSoup

Comment

• Opaaa, Majami bacio oko na Fisera, bice zanimljivo
                      sigpic

Comment

• Ako njima treba Fish pored Cole-a i Chalmers-a, e jbg onda.
                        sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Ne znam kako bi moglo to da se izvede. Nama zamena za Maria ne treba, a Cole ce za dvije sezone biti odlican igrac i plejmejker. Ali kad bih mogao da biram, prije bih ubacio Fishera nego Norrisa, ipak.

Comment

• Ne bi bilo lose da ga dovedu ima on iskustva za izvoz,mogao bi mozda da im pomogne...

Gledam raspored Miami-a do kraje sezone bas su im ga ovi iz NBA lepo napravili, 2X OKC,2X CHI,3X BOS a i ove zadnje cetiri utakimce bile su dosta teske,videcemo oni ili Bulls-i ko ce da bude prvi na istoku.
                            http://espn.go.com/nba/team/schedule...mia/miami-heat

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
                              Ako njima treba Fish pored Cole-a i Chalmers-a, e jbg onda.
                              Iz principa!

Comment

• J.J. Hickson has completed a buyout with the Kings.

Hickson has an expiring contract and has missed nine of the last 10 games due to a back injury. The Kings tried to trade him at the deadline and found no takers. Hickson certainly has upside as a 23-year-old 6'9/250 power forward and may not make it through waivers. The Celtics and Heat are among teams that could take a flier. However, the fact that the rebuilding Kings wanted nothing to do with a guy they gave up a first-round pick for back in June speaks volumes. We wouldn't expect Hickson to land as a starter anywhere.

Comment

Working...
                                X