Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Regular Season 2011/12 (opste diskusije, komentarisanje vesti, tracevi i ostalo)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by FresHMaN91 View Post
    Pa i to je tacno... Ali ja pisem sta cujem, a ovaj 3 team trade je svakako bio na snazi, sad dal je Blake ili Fisher ili neki drugi igrac bio ukljucen, nisam pametan, sve u svemu nije prosao trejd, tako da nidje veze...
    Bio je na snazi, Blake je bio ukljucen u taj trade, al` ocigledno je propao pa su Lakers-i pokusali Fish/Crawford trade... Znam sta citas, taj lik je nepouzdan. Ovo za Fish/Crawford trade je Woj-ova informacija...

WojYahooNBA: Why didn't Jamal Crawford go to the Lakers? Portland didn't want the $3.4M player option that Derek Fisher has next season, source tells Y!
    "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
    odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
    fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Evo promenio sam broj kao pravi Monta #11

Hvala D-Wade, GO HEAT!!! ....

Comment

• Pa Portland je imao sanse za PO, al Netsi nikad nisu bili u igri za PO...

Opet mora se razumeti Nate, sta je taj covek sve doziveo, da mu buduci centar superstar, bude povredjivan toliko da mu je karijera u opasnosti, da se jedan od najboljih bekova lige oprosti zbog hronicne povrede, a sad i ovaj raspad tima i neki nebitni trejdovi, doduse sto kaze Reise, ako nista, ocistili su cap room, pa na leto da se bace na posao..
        sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
        -Jürgen Klopp

Comment

• Nisam znao da je Barbosa presao u Indianu , jako pojacanje
          Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Originally posted by FresHMaN91 View Post
            Pa Portland je imao sanse za PO, al Netsi nikad nisu bili u igri za PO...

Opet mora se razumeti Nate, sta je taj covek sve doziveo, da mu buduci centar superstar, bude povredjivan toliko da mu je karijera u opasnosti, da se jedan od najboljih bekova lige oprosti zbog hronicne povrede, a sad i ovaj raspad tima i neki nebitni trejdovi, doduse sto kaze Reise, ako nista, ocistili su cap room, pa na leto da se bace na posao..
            Sa onakvom hemijom u timu su definitivno bili daleko od PO-a s obzirom kakva je konkurencija na zapadu, za ostalo se slazem.
            sigpic

Comment

• The Celtics had serious trade talks on Paul Pierce and Ray Allen with several teams, but no deal came together, league sources tell Y!

Comment

• Bolje sto je Pierce ostao, on treba da ostane Celtic do kraja karijere, bilo bi glupo trejdovati ga. Za Allena su mogli da uzmu nesto, ali i on mi je drag, obozavam one njegove bombe, sve u svemu, steta sto nije bilo prinova, ali dobro je i ovako, imamo sirok spektar mogucnosti na leto. Napokon smo uhvatili neki ritam (poslednje 10 utakmice, skor 8-2) i to sa skrnavljenom postavom u vecini meceva..

Let's go Celtics
                sigpic

Comment

• http://www.sheridanhoops.com/2012/03...-team-by-team/

Evo Seki rezimirao.

Comment

• Slazem se sa colke995,treba pustiti veliku trojku da odrade ovu sezonu do kraja i oprobaju jos jednom zajedno da urade nesto,zasluzili su to za sve ove godine a bilo je tesko ocekivati da ce neko dati za nekog od ove trojice to sto su Celtics-i trazili.
                    Na leto imace dosta prostora u SC pa mozda nesto pronadju sa sebe....

Comment

• Nets already trying to regroup. Two names on the radar this offseason: Kevin Garnett and Ryan Anderson.

Prokhorov!
                      sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Nek se nose i Lakersi i Cavsi i Mitch i Gilbert i svi koji su povezani sa onim trejdom. Smejurija. Daš jednog od najboljih back up plejmejkera u ligi, ako ne i najboljeg, a za uzvrat dobijes vodoinstalatera u vidu Waltona.

E kad jedna ekipa za vreme celog svog postojanja nijednom nije usla u rebuilding. Svi moraju debelo da oznoje guzice da bi pridobili xy likove, a oni iz k**ca dobiju 4star igrača.

Comment

• Oglasio se Igor Rakočević na Twiteru

Some people/organization have No loyalty...how do you trade someone who won so much with a team... I don't understand that...RT @SportandoBasket: Lakers traded Derek Fisher, 1st round pick to Rockets for Jordan Hill
                          Its all about smiles and cries

Comment

• Sources say Nuggets close to long-term deal with restricted free agent Wilson Chandler

Comment

• Portland ce najverovatnije otpustiti Oden-a...
                              "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                              odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
                              fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Blazers will waive C Greg Oden.
                                It's just a procedural move. Oden is out for the year -- and maybe his career -- due to his well-documented knee woes. He was going to be an unrestricted free agent after the season anyway and will be hoping an NBA team is willing to take a shot on damaged upside.

Comment

Working...