Young u Kliperse ??? Opaaaaaaa.....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA Regular Season 2011/12 (opste diskusije, komentarisanje vesti, tracevi i ostalo)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nene ode u Washington, a McGee u Nuggets-e, izgleda barem tako..
@Monta
Nisu Warriors-i lose prosli, dobar je Jefferson. Samo da im se Bogut i Steph oporave, bice odlicna ekipa.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
WojYahooNBA: As part of three-team deal, Nene goes to the Wizards, JaVale McGee to Denver and Nick Young to Clippers, sources tell Y! Sports."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
Portland has fired coach Nate McMillan, league source tells Y! Sports."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
Comment
-
Bucks-i pokusali da dovedu Landry-a, ali nisu uspeli. A, sto se tice Portland-a, oni su pokusali da trade-uju Wes Matthews-a i Felton-a, ali niko nije hteo.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Erni bre, jos jurite B-Easya..
Ljuba zadovoljno trlja ruke, zlo ce ciniti Nene i Wall.sigpic
Comment
-
Nene i Wall.... Ludilo, sjajan trejd... Otisao je i Young, taman se otvara mesto za Kroforda da se razvije i da pokaze svoj talenat...
Od B-Easija nema nista, nece Minesota da ga trejduje..sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Hoce Minny expiring contract, a ne mogu im to ponuditi Lakers-i, nije jos gotovo, ali verovatno nema nista od toga.sigpic
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostHoce Minny expiring contract, a ne mogu im to ponuditi Lakers-i, nije jos gotovo, ali verovatno nema nista od toga."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
Comment
Comment