Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Regular Season 2011/12 (opste diskusije, komentarisanje vesti, tracevi i ostalo)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tako mu zelim da nikada nista ne osvoji. Ovo je jednostavno bljutavo i presmesno.
    Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Niksi se raspadaju...... trener otisao...
      Leo Westerman: "Neko sanja da zaigra u NBA ligi neko sanja da zaigra u ACB ligi a meni je bio san da zaigram za Partizan"

Comment

• The Clippers are reportedly interested in Wizards SG Nick Young.
        The presence of Jordan Crawford makes Young somewhat redundant in Washington, but there's no indication of a serious trade proposal.

Comment

• The Wolves, Lakers and Blazers are reportedly in serious discussions about a trade that would send Michael Beasley to L.A., Steve Blake to Portland, and Jamal Crawford to Minnesota.
          There might be more pieces in play but these three players are the core of the deal, which multiple sources are reporting as close to done. At face value this seems like a rare trade that will help all three teams in reality, while also improving (or at least maintaining) the fantasy value of all three players. Beasley would step into the Lakers' watered-down SF spot, Crawford would instantly become a reliable SG for the Wolves, and Blake would have the starting PG job (whether or not disappointing Raymond Felton is still around).
          Izgleda da ce da bude nesto od ovoga trejda,barem za sada tako izgleda.

Comment

• Said one Magic player on Howard meeting: "Next year was not even mentioned in meeting…He told us he was “all-in” for this season

Manite se vi toga sta Dwight prica dok ne predje na dela...

The New Jersey Nets and Utah Jazz continue to discuss a C.J. Miles deal, according to sources close to the situation.
            sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• A, za ovo jednostavno mora novi post...

Adrian Wojnarowski was just on the Jim Rome show. Said D’Antoni did not lose the locker room. It’s basically the locker room vs Melo, right now, according to Woj.
              sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• izgleda da melo bio glavni na terenu a i van njega,jer je entoni bukvalno rekao dajte otkaz D’Antoni-ju,zato niksi bolje igrali bez mela jer on tad mogao da kontrolise ekipu,a cim vrati on,raspad....

Comment

• Ako Phil bude seo na klupu Knicks-a, a verujem da hoce, cekace leto. Ne verujem da ce da preuzima ekipu u po sezone, nekako mi je to neozbiljno, nije on bilo ko, verovatno ce prvo ispitati teren...

EDIT: Woodson je trener tipa Mike Brown-a, defanzivni kordinator. Moze on sam da izgura ovu sezonu tj. dovesce ekipu do pristojnog nivoa..
                  Last edited by Ernesto; 14-03-12, 23:32.
                  "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                  odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
                  fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Erni da li se radujes mogucem dolasku Beasley-a u Lakerse?

Mada mi je ovaj trejd nebulozan. Portland daje dobrog igraca, Minnesota takodje, a Lakersi daju kantu

Comment

• Woodson je covek koji forsira iso heavy napad i dosta saradnje 2 igraca (two man game), to bi trebalo da odgovara Melo-u dosta, za razliku od Lin-a.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by te-ko92 View Post
                        izgleda da melo bio glavni na terenu a i van njega,jer je entoni bukvalno rekao dajte otkaz D’Antoni-ju,zato niksi bolje igrali bez mela jer on tad mogao da kontrolise ekipu,a cim vrati on,raspad....
                        Malo uozbilji gramatiku i red reci u recenici, mislim da puno clanova ima problema sa razumevanjem tvojih postova.

On topic: Za koga god da se odluce nece pogresiti, Mike je jednostavno ocajan HC, treba ga unajmiti da radi samo sa PG-ovima i to je to. Ono sto je radio u Finiksu jeste njegova zasluga ali relativno malo je vremena trebalo trenerima sirom lige da taj sistem provale. Sve u svemu Niksi imaju prejak roster ali je malo kasno za njih da bilo sta ozbiljnije naprave. Kazem to jer je njihov domet mesto broj 7 ili 8 na istoku sto znaci Heat ili Bulls u prvoj rundi sto dalje znaci ispadanje, ako uopste udju u PO.

Comment

• @Ljuba Nebulozan i to dosta, mada bi Minesota dobila toliko zeljenog sutera i dostojnog igraca na poziciji 2 koji im je preko potreban, i otarasili bi se B-Easy-ja koji bi legao odlicno LA-u, samo ne znam sta onda Portland dobija, Blejka ??? Trebali bi da budu blesavi pa da odrade ovaj trade...
                          sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                          -Jürgen Klopp

Comment

• Elem: http://espn.go.com/espnradio/play?id=7686769

Comment

• Portland dosta ceni Blake-a jer je igrao pre za McMillan-a u Portlandu,tako da je sve moguce.

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                                Erni da li se radujes mogucem dolasku Beasley-a u Lakerse?

Mada mi je ovaj trejd nebulozan. Portland daje dobrog igraca, Minnesota takodje, a Lakersi daju kantu
                                Kako ne, fali Lakers-ima jedna trojka koja moze da utrpa 15+ poena svaku utakmicu. Barnes i Ron su limitirani u napadu. Ako dodje, B-Easy ce imati ulogu slicnu onoj koju je imao LO.

Ali opet pozicija PG-a je rak rana. Kada bi mogli nekako i njega i Feltona da dovedu to bi bilo savrseno. Sa takvom ekipom bi postali ozbiljni contender-i.
                                "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                                odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
                                fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

Working...
                                X