Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Regular Season 2011/12 (opste diskusije, komentarisanje vesti, tracevi i ostalo)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by LejkerBoy View Post
    Pa nije Deron toliko glup, da otidne u Teksas da igra sa penzionerima, a on u najboljim godinama. Ovako u Brooklyn-u sa Lopez-om, Howard-om i Marshon-om ima sjajne predispozicije na Istoku.
    D-Will, Nowitzki i Howard... Shvatas li kakav tim mogu da postanu ??
    Last edited by Freshman; 13-03-12, 19:38.
    sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
    -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by FresHMaN91 View Post
      D-Will, Nowitzki i Howard... Shvatas li kakav tim mogu da postanu...
      Dovoljno je samo da D-Will predje u Dallas pa da budu jaki kao zemlja. I sa jednim malo boljim centrom bili bi contenderi..
      sigpic

Comment

• Eh da ima gram mozga pa da ode u Boston.

Comment

D-Will, Nowitzki i Howard... Shvatas li kakav tim mogu da postanu ??
          Prica je bila da Dvajt predje u Brooklyn, a Deron ode u Teksas. Tako da bi obe ekipe bili semi contenderi... pogledaj Colketov post.

Comment

Prica je bila da Dvajt predje u Brooklyn, a Deron ode u Teksas. Tako da bi obe ekipe bili semi contenderi... pogledaj Colketov post.
            Da, da, sry... Gledao sam Montin post pa sam mislio da se na taj odnosi... Al sve u svemu, bilo bi glupo da ga ispali ako ovaj ode u Brooklyn... U toj prici, Dallas bi postao semi-contender, ali nisam siguran za Netse sa Dwightom, to je raspad ekipa koju D-Will sam vuce celu sezonu, Kardasijan i Marshon su igraci koji vrede i ajde da pomenemo Brook-a, koji ne moze da sakupi 7 sk na utakmici i sklon je povredama... Znamo svi da Robot nikako ne moze da bude lider i da vuce ekipu kao sto to Deron radi...
            sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
            -Jürgen Klopp

Comment

Da, da, sry... Gledao sam Montin post pa sam mislio da se na taj odnosi... Al sve u svemu, bilo bi glupo da ga ispali ako ovaj ode u Brooklyn... U toj prici, Dallas bi postao semi-contender, ali nisam siguran za Netse sa Dwightom, to je raspad ekipa koju D-Will sam vuce celu sezonu, Kardasijan i Marshon su igraci koji vrede i ajde da pomenemo Brook-a, koji ne moze da sakupi 7 sk na utakmici i sklon je povredama... Znamo svi da Robot nikako ne moze da bude lider i da vuce ekipu kao sto to Deron radi...
              Ne moze da bude vocal leader, ali kad pogledas sta radi na terenu sa onim retardima u Orlandu, kako ih sam vuce u plej ofu svake sezone i 2009. cak u finalu, za to mu svaka cast...

Comment

• Zelimo Pau-a, al' nemaju muda Gar i Pax da povuku okidac.
                sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
                  Zelimo Pau-a, al' nemaju muda Gar i Pax da povuku okidac.
                  Ne verujem da ce da ga puste za Carlosa i Watsona, mali je taj upgrade Watson, bar po meni a veliki downgrade Gasol-Boozer.

Comment

Ne verujem da ce da ga puste za Carlosa i Watsona, mali je taj upgrade Watson, bar po meni a veliki downgrade Gasol-Boozer.
                    Otkud ti znas koji je trade u pitanju? Cisto sumnjam da bi LA uzeo Boozer-ov ugovor tako lako, tj cisto sumnjam da bi ga ikako uzeli, ali videcemo.

EDIT: Something od Monta-e

"I probably could go to Orlando or Chicago and get a championship," Ellis said. "But if they don’t move me, what can I do? Hopefully — if they don’t move me – they get somebody in here so we can win and I don’t have to go through this every year"

Imam osecaj da on zeli da ide iz GS-a po svaku cenu.
                    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Jedino ako je Mitch lud uzece Bozzera za Gasola.
                      "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Watson i Booz u LA-u upgrade svakako. Gasol u Chikagu, opet upgrade. Problem je kesh.

Comment

• Monta za Deng-a u svako doba dana i noci......

Comment

Ne moze da bude vocal leader, ali kad pogledas sta radi na terenu sa onim retardima u Orlandu, kako ih sam vuce u plej ofu svake sezone i 2009. cak u finalu, za to mu svaka cast...
                            Pa i nisu bas Nelson, J-Rich, Hedo retardi...Anderson jeste user, ali je bolji od pola ekipe Nets-a.
                            sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• [QUOTE=T-Mac;726297]Otkud ti znas koji je trade u pitanju? Cisto sumnjam da bi LA uzeo Boozer-ov ugovor tako lako, tj cisto sumnjam da bi ga ikako uzeli, ali videcemo.
                              Pa jedini drugi trejd sto sam negde citao je kao Carlos i Luol za Gasola i jos nekog aseta. Ali to nema smisla za Bullse... Buzerov ugovor bi morali u svakom scenariju ad prihvatimo, posto drugacije neznam kako bi se izjednacile plate...

@ D-Wade zamisli tu ekipu bez Dvajta. Ni blizu plej ofa.
                              Last edited by LejkerBoy; 13-03-12, 20:58.

Comment

• A jbg, ali ako ode on u Nets-e, a Deron ode u Dallas, bice Nets-i gori nego ovaj Orlando, jer ovde barem ima sutere. A, ne slazem se da ih je Dwight odveo do finala sam, te sezone je Nelson bio all-star, a Hedo igrao kao lud..Pietrus takodje igrao jako dobro..
                                sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Working...