Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Regular Season 2011/12 (opste diskusije, komentarisanje vesti, tracevi i ostalo)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mnogi Blake-a potcenjuji misle da on samo zakucava ali po meni je on korisniji od Love-a manje trosi lopti,bolji procenat suta iz igre,skokovi su im tu negde i plus je atletski domnantniji od Love-a,ali ovaj ima lepsu statistiku i nema tu mnogo neke price.......

Tek sam sada video da nema predhodnog posta od D-Wade pa da ne ispadne da pricam sam sa sobom.....
    Last edited by Monta Ellis #11; 10-03-12, 01:06.

Comment

• Pa kako nece imati kada mu Paul da sve na tacni. Covek vola ne moze da ubode sa vece daljine od 3-4 metra...Love je prosle sedmice bio monstruozan, 33.3 poena, 13 skokova i 3 asistencije, a pri tome sutirao 48%, a za tri 50%...

I BTW, Love je razbio tri puta ove sezone Blake-a, u zadnjoj tekmu dao 39 poena pored njega, kao da ga nije bilo;)
      Last edited by D-Wade; 10-03-12, 01:14.
      sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Ma OK nemas frke,dobri su i jedan i drugi sad neko voli ovoga neko onoga,meni je i D.Lee dobar sta da ti kazem

Comment

• Originally posted by Monta Ellis #8 View Post
          Ma OK nemas frke,dobri su i jedan i drugi sad neko voli ovoga neko onoga,meni je i D.Lee dobar sta da ti kazem
          Ajde bre raspravljaj se malo...Ccc, kakvi ste...
          sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

• Sta stobom da se raspravljam kad ovamo brises postove pa ispadam neki ludak pred celim forumom,recice sta ja sa ovim likom skime li on prica

Comment

• Love je po meni prica za sebe. Cetvrti je poenter lige, drugi skakac i postao je ove godine pravi vodja ekipe, ali opet, vise volim da gledam Lamarcusa zbog njegove elegancije..
              sigpic

Comment

• Love je ubio LA i Blake u međusobnim duelima ove sezone. Pravi je lider. On je clutch... nije toliko atraktivan kao LA i BGriffin, ali je po meni kvalitetniji i korisniji igrač. On je nešto kao Kobe. Najbolje partije pruža protiv najboljih..... A mnogi se ne mogu pomiriti sa činjenicom da jedan bijelac koji igra na toj poziciji kida.

Comment

• Adrian Wojnarowski ‏
                  Y! Source: As Minnesota phenom Ricky Rubio goes for MRI on injured knee Saturday, Wolves fear a torn ACL.
                  Ovo nije dobro za Minnesota-u.......

Comment

• Originally posted by Monta Ellis #8 View Post
                    Ovo nije dobro za Minnesota-u.......
                    nikako nije dobro a vec sam negde procitao da je za Ricky sezona zavrsena

Comment

• E, u kurac, koliko god ga ne voleo, ovo je huge blow za sve. Za Wolves-e, za ligu, a Boga mi i za nas s obzirom na to koliko ljudi ovde voli Minnesota-u. Ja sam mislio u prvom momentu da je ono samo od udarca sa Kobe-em i da je mozda cak samo cevanica i da nije nista ozbiljno, medjutim ode ACL.

Get well Ricky!
                      sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Ni meni nije delovalo ozbiljno u prvi mah, medjutim sad procitah na b92 da je za njega sezona zavrsena... Jbem mu sve, zgotivio sam ga mnogo kao i mnogi ovde, nisam mislio da ce ikad ovako biti dobar, al razuverio me je i to zestoko.... Veliki gubitak za minny ove sezone, veliki... Tesko da se mogu sada izboriti za PO...
                        sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                        -Jürgen Klopp

Comment

• Dosta nekih povreda ove sezone gotovo da nema ekipe da im nije neki od bitnijih igraca povredjen.....
                          I Deng bi morao malo na klupu da odmori moze svasta da se desi sa ovom njegovom povredom.

Comment

• Deng ce odmarati narednih par meceva, znam sigurno da ce ga odmoriti do Heat-a, sad ne znam tacno kad igramo s njima. Jbg, ni Rip nece pre pocetka aprila, tako da ono, opet ostaje na Derrick-u da vuce i dobija meceve.
                            sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
                              Deng ce odmarati narednih par meceva, znam sigurno da ce ga odmoriti do Heat-a, sad ne znam tacno kad igramo s njima. Jbg, ni Rip nece pre pocetka aprila, tako da ono, opet ostaje na Derrick-u da vuce i dobija meceve.
                              U sredu igrate sa nama.
                              sigpic

Comment

• Vrlo je moguce da Ricky propusta i OI, such a shame...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X