Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Regular Season 2011/12 (opste diskusije, komentarisanje vesti, tracevi i ostalo)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma gde je Psycho T talentovan, on je robot koji sve radi mehanicki. Igrac koji donosi preko potrebnu energiju s klupe i to je to. Ne odrices se ti elitnog PG-a za Psycho-a i tamo nekog pika pred kraj prve runde koji moze da valja samo ako se na kraju ispostavi da je steal. Ajde da je lottery pik pa i da razmisli covek, ovako je nonsense.

EDIT: Au, mislio sam da je Rondo, sad tek videh da je Ray Ray u pitanju.
    Last edited by Ernesto; 11-03-12, 18:51.
    "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
    odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
    fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Originally posted by Ernesto View Post
      Ma gde je Psycho T talentovan, on je robot koji sve radi mehanicki. Igrac koji donosi preko potrebnu energiju s klupe i to je to. Ne odrices se ti elitnog PG-a za Psycho-a i tamo nekog pika pred kraj prve runde koji moze da valja samo ako se na kraju ispostavi da je steal. Ajde da je lottery pik pa i da razmisli covek, ovako je nonsense.

EDIT: Au, mislio sam da je Rondo, sad tek videh da je Ray Ray u pitanju.
      Da Allen ima 3,4 godine manje, mogla bi da bude prihvatljiva ponuda, ali ovako ne. Ne vidim nijednu kombinaciju u kome bi KG i Allen bili trejdovani a da obe ekipe budu zadovoljne..
      sigpic

Comment

• Originally posted by colke995 View Post
        Da Allen ima 3,4 godine manje, mogla bi da bude prihvatljiva ponuda, ali ovako ne. Ne vidim nijednu kombinaciju u kome bi KG i Allen bili trejdovani a da obe ekipe budu zadovoljne..
        Posto i Ray-u i KG-u isticu ugovori na kraju sezone, a i jedan i drugi imaju velike ugovore (pogotovo KG), ekipe koje zele da ociste SC za sledecu sezonu bi mozda htele njih u timu, pogotovo one ekipe koje su pretenduju da dovedu Deron-a i Dwight-a na leto...
        "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
        odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,

Comment

• Originally posted by Ernesto View Post
          Posto i Ray-u i KG-u isticu ugovori na kraju sezone, a i jedan i drugi imaju velike ugovore (pogotovo KG), ekipe koje zele da ociste SC za sledecu sezonu bi mozda htele njih u timu, pogotovo one ekipe koje su pretenduju da dovedu Deron-a i Dwight-a na leto...
          O tome nisam razmisljao Sto se toga tice, potpuno si upravu. Videcemo da l' ce biti nesto od toga..
          sigpic

Comment

• I Celtics-i ce imati dosta prostora u salary cap-u na kraju godine ako ne trejduju KG i Ray-a pre 15.marta,ali gledam nesto ih jos ne spominju kao neke velike igrace na FA pijaci,mozda se i oni ukljuce u trku za Dwight-a ko ce ga znati.

Comment

• Originally posted by Monta Ellis #8 View Post
              I Celtics-i ce imati dosta prostora u salary cap-u ako ne trejduju KG i Ray-a pre 15.marta,ali gledam nesto ih jos ne spominju kao neke velike igrace na FA pijaci,mozda se i oni ukljuce u trku za Dwight-a ko ce ga znati.
              Mislim da je za Boston-u najpametnije da zadrzi oba igraca, jer takva fransiza je mamac za elitne igrace poput Deron-a i Dwight-a, jos posle mogu da resign-uju ugovore i sa KG-om i Ray-om za daleko manju lovu i tako opet naprave sampionsku ekipu. KG i Ray su i dalje dobri igraci i mogu da budu missing piece u nekoj sampionskoj ekipi, pogoto sharp suter kakav je Ray, takav igrac dobro dodje bilo kojoj ekipi...

Comment

• Smislice Danny vec nesto
                Samo ne znam sta ce da urade sa Rondo-om,da li bi on odgovarao Dwight-u a postoji i ta mogucnost da dovedu i Deron-a mada on nekako izgleda vise voli Dalas......

Comment

Smislice Danny vec nesto
                  Samo ne znam sta ce da urade sa Rondo-om,da li bi on odgovarao Dwight-u a postoji i ta mogucnost da dovedu i Deron-a mada on nekako izgleda vise voli Dalas......
                  D-Will ce otici u Dallas 99% ako Netsi ne dovedu Dwight-a, a sto se Ronda tice, ne vidim razlog zasto bi ga trejdovali, po meni su samo CP3, D-Will i D-Rose bolji od njega. Covek drzi ove godine 4 tripl-dabl ucinka od 10 u ovoj sezoni. Dwight bi ozbiljno trebao da razmislja o Celticsima i Bullsima, a ne da zapinje za tamo neke trecerazredne timove..
                  Last edited by colke995; 11-03-12, 20:01.
                  sigpic

Comment

• Nemoj da vredjas nas trecerazredne timove.
                    Doci ce Dwight u GSW

Comment

Nemoj da vredjas nas trecerazredne timove.
                      Doci ce Dwight u GSW
                      Pa dobro, GSW je vise drugorazredni tim Salim se, trebao bi i njih da proceslja, imaju 3 odlicna igraca i jos nekoliko solidnih, sa sve Dvajtom i jednim normalnim trenerom to bi licilo na ozbiljnu ekipu, ali ako vec hoce prsten onda prva opcija treba da mu bude Boston ili Chicago..
                      Last edited by colke995; 11-03-12, 20:18.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by colke995 View Post
                        Pa dobro, GSW je vise drugorazredni tim
                        Sada si se izvukao

Jackson polako ali sigurno uci ima do kraja sezone da bude nesto od njega.
                        Znam i ja da Dwight nece u GSW,a mislim da ce najverovatnije u Dallas sa Deron-om......

Comment

• Dzeremaja je izgubio jos jednu utakmicu Niksima. Bravo Dzeremaja macko.

Comment

• znaci ovi niksi me sve vise razocoravaju iz utakmice u utakmicu.... Melo samo siluje nema lepe igre kao bez mela ... samo se ceka da melo dobije loptu i iznudi koj faul a sut iz igre katastrofa.... Niksi podhitno da trejduju Carmela.

Comment

• Originally posted by te-ko92 View Post
                              Niksi podhitno da trejduju Carmela.
                              Odrekli su se pola tima da ga dovedu, sada ce ga trpeti dok ne vrati bar malo.
                              Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• pa dzabe im on,kada misli da moze sam da igra a ne moze... Realno niksi bolje igraju bez njega,on ih nekako usporava jer se uvek ceka da se on namesti na postu... mislim da treba opet da povredi i onda jeremy preuzima stvar u svoje ruke

Comment

Working...
                                X