Announcement

Collapse
No announcement yet.

FK Crvena zvezda

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Meni oči izbiše one klauzule za Iliće.

    Stariji 12 utakmica po 60 minuta, mlađi 5.

    Comment


    • Moze u kupu da odrade neki mec i na Marakani par utakmica. Vec za vikend bi Luka mogao jednu odraditi. Samo ne znam jel to za ovu sezonu ili duzi period?
      Valjda to sa Rodicem nije ozbiljno...bude li Andjelko cuvao Zoazinja bolje da ne gledamo mec.

      Comment


      • „Stavili smo klauzule u dogovoru sa trenerom Milojevićem. Morali smo da vodimo računa da ga minutaža braće Ilić ne remeti mnogo. Dakle, sastavili smo ugovor kako je njemu odgovaralo. Uvek radimo transparentno, pa ću vam i sada reći detalje: stariji Luka ove sezone treba da odigra 12 mečeva po 60 minuta,a Ivan pet utakmica po 60 minuta“, poručio je Zvezdan Terzić.
        Znači ove godine.

        Comment


        • Originally posted by mad for red View Post
          Trolovi se vracaju, samo sto su malo pametniji nego ranije.
          Goku je vrhunski razvodnio temu, bravo majstore :hail:
          Hvala [emoji41]

          Comment


          • Životna mi je želja da upoznam GOKUa.

            Inače, Ilići što moraju da igraju nije problem... Dobar novac je uzet za njih. Kukaćemo kad ovaj mladji bude išao. Biće priča - da se sačekalo uzeli bi 10- ili Mamić bi uzeo 50 itd.

            Comment


            • Originally posted by suptil View Post
              Ako neko ocekuje od Zvezde koja je u finansijskog dubiozi da bez neke vrste subvencije sredi teren onda je to lose ocekivanje. Na kraju krajeva ako Srbija ima jedan krsten stadion uslovno receno onda je ovakvo stanje terena za osudu. I treba pitati ljude iz FSS-a sta je vama gospodo tesko, cime se vi bavite zasto ne pomognete da se sredi teren. Direktor stadiona odlicno zna sta sve fali stadionu, moze do sutra da trazi sredstva za sanaciju, poboljsanja novac za to nece dobiti. Pola Srbije koja navija za Zvezdu osudjuje Terzica za stanje terena na Marakani, ali cela Srbija osudjuje Kokezu zasto reprezentacija igra na onakvoj travi na Marakani.
              Ja ocekujem od Zvezde da vodi racuna o svojoj kuci. Ako ima para da se dovodi Pavkov, dele procenti sa Toncevom a onda Pavkov ekspresno vrati tamo odakle smo ga i "kupili" a da nije ni video Marakanu onda ima para i da se sredi teren. Reprezentacija je na Marakani nas gost, Marakana je nase vlasnistvo. Ako je tebi kuca svinjac je l' se zalis na drugare koji ti dodju jednom u mesec dana i ocekujes od njih da ti pociste po stanu ili sam dignes dupe i ocistis?

              Ne verujem da moram da pisem ovo sto pisem. Cujes, cela Srbija osudjuje FSS sto nam je teren ovakav. Celu Srbiju zabole djoka za travu na Marakani, nece se cela Srbija povredjivati po krticnjacima vec nasi igraci.
              Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan

              Comment


              • @Srdjan88 Ne mislim da je prepotentno ali ja sam se opekao u prognozama prošle sezone gde ni jedan derbi nismo dobili, zadrzali su tim taj Suma je jš ne uigran gledao sam ga ranije vrlo zanimljiv igrač za ovaj nivo. Ako uzmu tog Brazilca iz Paoka hm, nisam baš siguran, apojačanje pa videćemo, prvo da stigne igrač pa da zaigra pa da vidimo da li je pojačanje, evo ti još loših vesti sad je i Roda neizvestan, mi kao da smo ukleti.

                Comment


                • [QUOTE=mad for red;1668486]Imas na mozzartsportu, polomio je srednji prst na nozi
                  Hvala,sad sam nasao.Ne pise nam se dobro ako Andjelko bude igrao u Krasnodaru.

                  Comment


                  • Na Marakani nije ans gost reprezentacija, vec je na Marakani nasoj reprezentaciji gost xyz reprezentacija. Iz razlicitih uglova moze da se senci situacija ali ja bih da Kokeza malo radi posao u opstem a ne u vlastitom interesu. Neverovatno koliko je crna nedelja koja je iza nas. Rodic povredio prst a Jovicic stopalo. Jel je to Micko pristao da se vrati na Marakanu?

                    Comment


                    • Fascinantno je to da kada klub u jednom mesecu prihoduje 12M evra isti igra na oranici a pod izgovorom nema para za sredjivanje. I opet u slucaju ispadanja od Krasnodara najavljuju rasprodaju. Da bi zaradili 20M? I sta sa tim parama? Iznova navuci buljuk polufudbalera dok se ne pogodi 1 ili 2 igraca koji ce biti prodani u roku od 2 meseca od trenutka kada pokazu da znaju sa loptom.

                      Bilo bi dobro izvuci statistiku boga fudbala zvanog Terzic koliki je prihod klub ostvario za vreme njegovog gazdovanja. Pa da pogledamo ucinak i na sta i gde su te pare otisle.
                      Koliki su budzeti Maribora, Vardara, Hapoela, Serifa, Ludogoreca, Rijeke? Ovakve konferencije i saopstenja vredjaju i ono malo razuma sto je ostalo.

                      Comment


                      • Originally posted by suptil View Post
                        Na Marakani nije ans gost reprezentacija, vec je na Marakani nasoj reprezentaciji gost xyz reprezentacija. Iz razlicitih uglova moze da se senci situacija ali ja bih da Kokeza malo radi posao u opstem a ne u vlastitom interesu. Neverovatno koliko je crna nedelja koja je iza nas. Rodic povredio prst a Jovicic stopalo. Jel je to Micko pristao da se vrati na Marakanu?
                        Nista onda, da pitamo Krasnodar da nam sredi travu posto ce i oni biti nasi gosti.
                        Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan

                        Comment


                        • Po svemu sudeci, Micko ce nas pojacati.

                          Steva Majami i dalje jase.

                          Comment


                          • Originally posted by Боги View Post
                            Po svemu sudeci, Micko ce nas pojacati.

                            Steva Majami i dalje jase.
                            Ocekivano iskreno.Mada ako je zaista istina da nas taj transfer kosta 500k mislim da je suludo,mislim price su da su ovi pre nekog vremena trazili za njega 500k i tada smo odustali od njega i uzeli Branka

                            Comment


                            • Originally posted by Боги View Post
                              Po svemu sudeci, Micko ce nas pojacati.

                              Steva Majami i dalje jase.
                              To je bilo jasno jos kad je Terzic podmetnuo onu pricu sa Zdjelarem, Ignjoskim i Mijailovicem kako bismo pomislili da zapravo biramo izmedju nekog od te trojice.
                              Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan

                              Comment


                              • Micko nista ne zna... Valjda nije gori od Le Taleka na poziciji zadnjeg veznog

                                Comment

                                Working...
                                X