Announcement

Collapse
No announcement yet.

FA Community Shield,FA Cup and Carling Cup 2011/2012

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kup je uvijek bio najzanimljivije takmicenje
    Jedva cekam + igra se na Enfildu,mozda vrate i Nevila do tada,da poljubi grb ispred Kopa :P

Comment

• Oj Boze zasto bas mi..
      Al dobro, mislim da se mozemo nositi sa Liverpulom, nadam se da cemo upasti u strasnu formu. Najbitnije da smo mi srusili gradske rivale a ostalo je manje bitno

Comment

• Junajted je odradio svoj deo posla, sada je na Liverpulu da uradi svoj i da oslobodi Siti jos jedne borbe za trofej.

Evo par kvota od kladionice VIlijam Hil sto se tice FA Kupa.
        Spoiler
        Fourth Round match odds:

4/6 Sunderland; 5/2 Draw; 16/5 Middlesbrough
        1/2 Hull; 13/5 Draw; 9/2 Crawley
        10/11 West Brom; 23/10 Draw; 12/5 Norwich
        8/11 Blackpool; 5/2 Draw; 14/5 Sheffield Wednesday
        10/11 Stevenage; 23/10 Draw; 12/5 Notts County
        11/2 Watford; 16/5 Draw; 4/11 Tottenham
        11/8 Liverpool; 21/10 Draw; 13/8 Manchester United
        2/1 Derby; 11/5 Draw; 11/10 Stoke
        Evens Everton; 11/5 Draw; 11/5 Fulham

How many Premier League teams will reach The Final? 8/15 two; 11/8 one; 33/1 none

5/1 All-London Final
        66/1 All-Merseyside Final
        150/1 All-north east Final (Middlesbrough, Sunderland, Newcastle)

To Qualify:
        2/5 Sunderland; 7/4 Middlesbrough
        Evens Manchester United; 8/11 Liverpool

FA Cup Outright:
        4/1 Chelsea; 9/2 Tottenham; 11/2 Manchester United; 8/1 Arsenal; 9/1 Liverpool; 16/1 Newcastle; 16/1 Stoke; 16/1 Sunderland; 25/1 Everton; 28/1 Fulham; 33/1 Aston Villa; 33/1 West Brom; 50/1 Bolton; 50/1 Leicester; 50/1 Norwich; 50/1 Southampton; 50/1 Swansea; 66/1 BAR

Premier League sides to make it through to Fifth Round:
        3-5: 66/1
        6-8: 6/4
        9-10: 4/7
        11: 6/1

Comment

• Originally posted by Maric91 View Post
          Junajted je odradio svoj deo posla, sada je na Liverpulu da uradi svoj i da oslobodi Siti jos jedne borbe za trofej.
          Dzerard i Belami(dva najvaznija igraca uz Suareza kojeg nema)imaju problema sa fitnesom i tesko da ce obojica startovati zbog gustog rasporeda. Dauning je uhapsen tako da ce tu biti ili Dirk ili Maxi sigurno a mozda i obojica pa cemo tesko nesto uraditi u prvom mecu, ako se ne zatvorimo vrlo moguc scenario iz ligaskog meca. U revansu zbog gustog rasporeda ce isto Keni morati da rotira i tesko ce se proci to polufinale. Ako do revansa dodje neko pojacanje onda mozda bude druga prica ovako ne verujem, treba nam jos par igraca da bismo mogli da dobro guramo ovakve rasporede.
          Last edited by Casiraghi; 08-01-12, 19:24.
          sigpic

Comment

• Pa ne vjerujem ni da ce Mancini da izvede najboljih 11,ipak je to Carling.

Comment

• Citam komentare i ne verujem da ljudi smatraju da ono nije bilo za crveni!!!

Nani je oklevao i na kraju malo odskocio da ga Kompany ne bi pokupio, a zamislite sta bi se desilo da je isao sa namerom da pokupi loptu sto bi mogao s obzirom na njegovu brzinu... Start je za crveni bez razmisljanja, ni sam Kompany se nije bunio jer zna da je napravio glupost.

Pored pobede United-a, vise se radujem zbog povratka Scholes-a!

Comment

• Kompany odnosi desnom nogom loptu i pogledaj da niko od igraca Manchestera ne trazi cak ni faul osim Rooneya i poslusaj isto sta kaze komentator.

U Engleskoj je na moju zalost sve manje muske igre a sve vise bacanja i davanje glupih crvenih kartona i znam da nisam nikad gledao losije sudjenje u Engleskoj nego ove godine.
                TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Ali ti ocigledno ne kapiras sta bi bilo da Nani nije isao polovicno na tu loptu, da nije poskocio...

A ti ako volis da se lome noge, to je tvoja stvar.

Vi ljudi kao da nikada niste igrali fudbal i da ne znate kako su opasni ovakvi startovi!

Comment

• Gdje sam ja rekao da volim da se lome noge,ocigledno ne kapiras sta znaci muska igra.

Ovde Nani poskocio ne poskocio nikako se nije mogao povrijediti i kada on koji za sve trazi faul ovde nije ni faul trazio dovoljno govori jel ovo start za crvenog ili nije.
                    TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Ok, nikako se nije mogao povrediti...

Comment

• Kada igrac startuje djonom ili na bilo koji drugi opasan nacin a ne dotakne protivnika, sudija ima pravo da mu da zuti karton. Kada startuje djonom sa dve noge kao Kompani, mora da mu da najmanje zuti, a da li ce biti crveni zavisi od sudije. U igri je jos jedan faktor-natopljen teren. Sudija zna kakvi startovi mogu da se dese pri takvim uslovima i zato sankcionise sve sto moze izazvati podizanje kriterijuma. Po mom misljenju ova odluka je opravdana, a i Kompani se nije preterano bunio.

Cestitke Junajtedu na pobedi. Iako ne simpatisem nijedan od ta dva kluba, drago mi je da se seici nece radovati danas.

Trenutak koji cu dobro pamtiti sa ovog meca je ulazak Pola Skolsa...Vratio se iz penzije. Inace izuzetno volim da gledam veterane i smatram da je njihov doprinos igri svakog tima veliki. Imao je nekoliko gresaka, ali ne moze mu se zameriti. Na sredini se fino kretao, bio u centru protoka pasa. Na ovaj nacin se i na primer Tore Andre Flo vracao dva puta i jos uvek igra. Skolsu zelim da nastavi karijeru uspesno i da ga sto vise gledamo na terenu.

Comment

• Ovo nije za crveni, mozda za zuti, pa Kompani je samo pokupio loptu.

Comment

• nikada mi nece biti jasno to da se daju kartoni iako odbrambeni igrac ne dodirne protivnickog, vec zbog "namere", pa to je kao kad bi se sutevi na gol pisali kao golovi, jer ustvari predstavljaju nameru da se postigne gol

Comment

• Ne dodirne protivnickog igraca zato sto se on skloni, a sut na gol... pa stative imaju noge pa se pomeraju...

Comment

• Po meni je crveni zasluzen, veoma je opasan start.
                                Sta po tebi treba da se neko povredi i da sjebo nogu da dobije karton?
                                A da samo sa namerom u kojoj mu mogao sjebati nogu ne dobije -.-
                                Last edited by Scouser; 08-01-12, 22:23.

Comment

Working...
                                X