Announcement

Collapse
No announcement yet.

FA Community Shield,FA Cup and Carling Cup 2011/2012

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by vladream View Post
    nikada mi nece biti jasno to da se daju kartoni iako odbrambeni igrac ne dodirne protivnickog, vec zbog "namere", pa to je kao kad bi se sutevi na gol pisali kao golovi, jer ustvari predstavljaju nameru da se postigne gol
    Znaci ja uzmem pistolj i pucam na tebe, slucajno te promasim i nista mi policija nece uraditi jer te nisam upucao. Tako nekako?

Comment

• Opasan start jeste, ali nije bilo nikakve povrede, cak ni pada, cak se Nani nije bunio... Ocigledan zuti karton, al crveni ne bi rekao.... Uostalom Foj je najgori sudija u Engleskoj...
      sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
      -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by Fanta View Post
        Znaci ja uzmem pistolj i pucam na tebe, slucajno te promasim i nista mi policija nece uraditi jer te nisam upucao. Tako nekako?
        Onda bi bio osudjen za pokusaj ubistva(zuti) , a da si ga ubio bio bi osudjen za ubistvo (crveni ) ;)
        sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• kazna je kazna ;)

Comment

• ljudi za isti ovakav start pepe je dobio crveni katon (kad je isao na alvesa), jbg za to se dobivaju crveni kartoni, iako nema logike al tako stvari stoje ;)

Comment

• Pa da je tako, onda bi se prosecno davalo po 10 crvenih kartona za jedno kolo. A nije on imao nameru da mu slomi nogu, nego da pokupi loptu, sto je i uradio.

Comment

• Originally posted by edohz View Post
                ljudi za isti ovakav start pepe je dobio crveni katon (kad je isao na alvesa), jbg za to se dobivaju crveni kartoni, iako nema logike al tako stvari stoje ;)
                Ipak je to bio duel protiv Barse, ne racunaj to

Comment

• Ljudi sto ne skacete tako onda kad su ostale utakmice u pitanju na kojima stalno ima ovakvih, a i gorih startova. Kompani je isao na loptu i nije bilo tako jako trenje. A ako je Nani bio van terena mesec dana posle onog krvnickog starta Karagera kad smo dobili 3:1 ovo je nista. E to je bilo za crveni, ono sto ovi iz Stouka svaki mec rade je za crveni, ono sto rade Barton, De Jong svaki mec je za crveni. A ovo, neopreznost za maksimum zuti.
                  sigpic

Comment

• Kako je tako je, ovo nije prva a ni posljednja greska sudija ove sezone. Jedino da se zale savezu pa da im eventualno ponisti ovaj crveni karton, mada po meni to je veoma realna opcija

Comment

• Hahahaha, ne mogu da verujem. Nebitno, uostalom. Dobio je zasluženi crveni, a vi što mrzite Unitred, ne bi verovatno rekli nešto u korist protivnika ni kada bi vas žive drali, ali to je već navijačko šićarenje.
                      I za pokušaj ubistva daleko od toga da se dobija "žuti karton" već ozbiljna zatvorska kazna.
                      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Ali glupo je reci da nije za crveni samo zato sto nije pokupio igraca...

Comment

• Zašto je zaključana tema MU?
                          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Vjerovatno da se nebi spamalo u toku tekme ali red je da se otkljuca

btw:
                            After coming on after 60 mins, Paul Scholes made 71 passes (97% complete), more than any Man City player in the entire game.

lopta izmedju nogu govori da se nije bas islo na izbijanje lopte.

Comment

• Originally posted by Fanta View Post
                              btw:
                              [COLOR=#333333][FONT=Lucida Grande]After coming on after 60 mins, Paul Scholes made 71 passes (97% complete), more than any Man City player in the entire game.
                              da ali treba biti objektivan i reci da 90% tih pasova nije bilo duze od 2 metra. bas sam ga pratio kad je usao, jeste dosta lopta cirkulisala oko njega ali kao da je bio bojazljiv i nije pokusavao neke asistencije...najvise sto je uradio je 2 puta promena strane sa krila na krilo
                              It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Ma znam zašto se zakljčavaju za vreme utakmica, ali ova danas je završena pre više od 8 sati, te molim administratorsko-moderatorski tim da je otključa. Hvala.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X