Announcement

Collapse
No announcement yet.

FA Community Shield,FA Cup and Carling Cup 2011/2012

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• I ULAZI LEGENDA U IGRU
    It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Ulazi legenda
      sigpic

Comment

• Sada sledi pravi pakao, stvarno je umetnost primiti dva gola sa igracem vise.

Comment

• Aooooooooo sto radimo
          Greska Skolsa,pa i losa intervencija Lindegarda,a prije toga nam nije sudjen penal
          sigpic

Comment

• Sta znaci kad sudija pogrijesi pa zeli da se iskupi za svoju gresku. Igraci Sitija igraju grublje, ali sudija ne svira te faulove, onaj start Kolarova na Valensiju je bio cisti faul i morao je biti sviran, ne znam sad je li bilo u sesnaesterac.
            Mancini je napravio nevjerovatnu taktiku, 5 igraca u odbrani, jedan defanzivni vezni, 2 po strana i jedan spic.
            Kad je Junajted u napadu, odbrana Sitija je nevjerovatna. De Jong trci kao lud i odradjuje svoj posao, a kad igrac Junajteda u sredini primi loptu i dugo je zadrzava stoper mu izleti. Kad je napad Sitija, u napad odlaze 4 igraca, 1 bek, 2 vezna i Agero koji puni baterije i koji je previse brz za odbranu Junajteda je glavni i od njega zavisi da li ce biti jos koji gol u mrezi Junajteda.
            Mancini je nadmudrio Fergusona u drugom poluvremenu, sto nisam ocekivao.
            sigpic

Comment

• sramotno odigranij zadnjih 20min sa strane sitija. iako su par puta naseli igraci unajteda na njihvou taktiku ja da sam igrao samo bih dovukao loptu do stopera i rekao dodjite po nju. koliko su samo nezainteresovani bili igraci sitija. Sto se tice igraca mancestera- jones je odigrao ok ali je u poslednjih 20 min bio izuzetno traljav,valjda je bio umoran. skols legenda se vratio,ali ipak lose odigrano a nije se nesto i ocekivalo od njega.
              anderson nista,valensija nista. bez nanija,sredina mancestera je neupotrebljiva. sto se tice odbrane ferdinand bi mogao da odustane od fudbala
              It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Originally posted by Reise View Post
                Sta znaci kad sudija pogrijesi pa zeli da se iskupi za svoju gresku. Igraci Sitija igraju grublje, ali sudija ne svira te faulove, onaj start Kolarova na Valensiju je bio cisti faul i morao je biti sviran, ne znam sad je li bilo u sesnaesterac.
                Mancini je napravio nevjerovatnu taktiku, 5 igraca u odbrani, jedan defanzivni vezni, 2 po strana i jedan spic.
                Kad je Junajted u napadu, odbrana Sitija je nevjerovatna. De Jong trci kao lud i odradjuje svoj posao, a kad igrac Junajteda u sredini primi loptu i dugo je zadrzava stoper mu izleti. Kad je napad Sitija, u napad odlaze 4 igraca, 1 bek, 2 vezna i Agero koji puni baterije i koji je previse brz za odbranu Junajteda je glavni i od njega zavisi da li ce biti jos koji gol u mrezi Junajteda.
                Mancini je nadmudrio Fergusona u drugom poluvremenu, sto nisam ocekivao.
                +100, htedoh ovako nesto da napisem. Samo da dodam da je Mancini ostavio Silvu umesto Nasrija bili bi dodatno opasniji po gol.

Posmatram Milnera u poslednje vreme, u odlicnog igraca je izrastao. Danas za 10 odigrao. Preplacen jeste ali mnogo donosi ekipi.

Bolji Siti, zasluzili su prolaz ali sta da se radi. Videlo se i danas da su zaista najjaci u ligi. Sad ce verovatno na nama da iskale bes u sredu zbog ovoga, nadam se da ipak gresim.
                sigpic

Comment

• Nije mi stream bio bas nesto dobar pa ne znal dal je bio penal na kraju. Svejedno, Siti je zaista jaka ekipa. Sa igracem manje dati 2 gola i 90% se vratiti u match protiv Uniteda nije mala stvar i treba im cestitati na borbenosti. Ipak, na kraju je iskustvo odradilo svoje i sada mozemo da slavimo. Cekam ovaj dan skoro 3 mjeseca i docekao sam ga

GGMU

Comment

• Vidim neki su ocekivali 5-6 razlike a na kraju im je trebalo vode i secera

Sudija blago receno katastrofalan.Ono crveni nikako ne moze biti,pa onda da bi se vadio poslije dao Nani-u,Evri,Welbecku zute a nijedan od ta tri zuta nije bio,moja nana bi bolje sudila danas i po meni daleko najgori sudija u ligi.Sto se tice Scholesa,covjek koji se povukao i pola godine nije odigrao ozbiljne utakmice i nije mi jasno kako uopste moze pomoci klubu kao sto je Manchester,danas je samo uspio zakuhati utakmicu svojom greskom.Da Kompany nije dobio crveni sumnjam da bi United uspio izaci kao pobjednik danas.
                    TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• nejasne su mi izmene mancinija, u smislu da izvadi veoma aktivne Silvu i Dzonsona (bez greske odigrao utakmicu), a da ostavi u igri jadnog (i to je kompliment) nasrija, ali borbenost i taktika u drugom poluvremenu su za svaku pohvalu. junajted bezidejan, smesan i nadigran

Comment

• Steta sto smo se onako izglupirali u drugom,trebali smo da ih nakantamo.Drugi gol je nenormalno glupo primljen.Skolsi jeste grijesio ali to je i razumljivo,prva mu je utakimica posle toliko vremena.
                        Zasluzena pobjeda,trebala je i ubjedljivija biti da nam je sudija dao onaj cisti penal.I sa istim brojem igraca smo vodili tako da...
                        SAF moze da nauci od Mancinija kako se igra sa igracem manje i onog debakla ne bi bilo
                        sigpic

Comment

• Svaka cast City-ju na krajnjem rezultatu, sad se covek stvarno zapita sta bi bilo da je bio neki drugi sudija i da nije bilo crvenog za Kompany-ja. Ali sta da se radi...
                          Milner me ove sezone iznenadjuje iz utakmice u utakmicu, prosle godine sam bio ubedjen da je preplacen, ali ove sezone igra kao lud. Ima neverovatnu energiju, dobru tehniku i moze da igra na skoro svakoj poziciji u timu. Pored njega Aguero pokazuje izvanrednu igru i ogroman trud. Mancini je zamislio solidnu taktiku ali sigurno je racunao na vise trcanja Nasrija, medjutim to se nije desilo, bolje bilo da je ostao Silva na terenu. On i Aguero mogu sami nesto da naprave, a tek kad im se prikljuci Milner onda su bas opasni... Makar se City nije obrukao kao United u ligi, a proveli su duplo vise vremena sa igracem manje...
                          sigpic

Comment

• nezaslužen crveni karton, i čist penal u drugom poluvremenu gdje je bilo igranje rukom.......poslije barce,najmrži klub na svijetu m.united

city fenomenalan pogotovo u drugom poluvremenu, mancini polako pokazuje da zna raditi svoj posao ;)

Comment

• GLORY GLORY MAN UNITED!
                              Last edited by Vladan; 08-01-12, 15:13.
                              sigpic

Comment

• Sad se moramo nadati da ce ovaj poraz ostaviti isti efekat na njih kao i onaj na nas iz oktobra

Comment

Working...