Announcement

Collapse
No announcement yet.

FA Community Shield,FA Cup and Carling Cup 2011/2012

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by stefan12 View Post
    da li je skols na klupi bilo je receno da ce biti na klupi
    Jeste, postavio je JC dole postave timova...
    sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
    -Jürgen Klopp

Comment

• Za potpuno izlečenje, rana navijača Junajteda, najbolji lek je 5:0, jer bi ste ih onda dobili istom razlikom kao i oni vas. A 6:1 kao pre nekoliko meseci, bi poptuno utišalo navijače Sitija Jedva čekam drugo poluvreme.

Comment

• Skoro precrtrana utakmica od one ligaske, samo obrnute uloge. City delovao ozbiljnije na pocetku, onda United da gol iz prvog napada. Jedina razlika sto City igra celu utakmicu sa igracem manje, a United je "samo" drugo poluvreme. Nego kakva je bila vasa reakcija kad je Kompany uklizao? Jel ste pomislili da je to za crveni? Da je uopste faul? Jeste bilo sa 2 noge, ali nije isao kramponima ka protivniku, i stigao je do lopte pre Nanija, nije uopste bio opasan start. Mislim da je pogresio Foy, inace najveci debil medju sudijama. A jos jedan znak koji govori u prilog tome da mozda nije bio crveni je reakcija Nanija, koji se uopste nije zalio, a on se inace zali na bukvalno sve... Steta sto je upropascen mec, ali eto prilike za United da se potpuno osveti...
        sigpic

Comment

• Ovo je bilo pretty good,pretty,pretty,pretty good

sigpic

Comment

• Originally posted by Gangrena View Post
            Ladno sam prespavao prvo poluvreme
            Zaboravi da cu vise ikad navijati za Arsenal u vaznim utakmicama..

Comment

• Ja gledam ove sastave i vidim sad Nasri igra, ja ga nisam vidio da igra, niti da je primio loptu.
              Siti nije presjekao crveni karton Kompanija, cak su nastavljali da napadaju, ali je problem sto nema nikog da iskoristi one centarsuteve Dzonsona. Junajtedu je trebalo malo vremena da iskoristi igraca vise i osle je poceo da drzi loptu u noge i da diktira tempo, a kad nemas loptu u noge moras da trcis kilometre da bi je ponovo vratio i to je lose za igrace, plus igrac manje. Ubio ih je Junajted zadnjih 20 minuta i vise nego zasluzeno vodi.
              sigpic

Comment

• kris foj, po ko zna koji put resava utakmicu, ne mogu da verujem da mu daju da sudi ovakvu utakmicu, covek je na nivou lige 1 u najboljem slucaju

Comment

• Ma Foj i Etkinson su najveci kreteni na Ostrvu.Jos ne mogu da vjerujem da je dosudio nesto u nasu korist Ono crvenog gledalo nije,a penal je bio 100% Kolarov-kreten :P
                  Nadam se da se nece zaustaviti sada kada imaju priliku da osvete onu bruku

Comment

• A ja se nadao dobrom meču .. bar su golovi extra ...

Comment

• Pokraden Siti, steta, pocetak meca je obecavao. Sad im ostaje da prime sto manje a nisu uopste lose izgledali, cak su do 2. gola bili konkretniji i sa igracem manje.
                      sigpic

Comment

• Pravila fudbalske igre kazu da ne mora da dodje do starta da bi se svirao faul,crveni,penal.Namjera se isto broji.Iskreno ono nije bilo za crveni ni po meni ali da Nani nije izbjegao onaj start na nacin na koji je to uradio sezona bi bila zavrsena za njega
                        Ajde ne glupirajte se,treba da ih napunimo do vrha
                        sigpic

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
                          prskaj bre po govedima RUNIIIIIII

Odusevio si me sa komentarom.
                          Kolarov dao lep gol iz slobodnjaka.

Comment

• Originally posted by Reise View Post
                            Ja gledam ove sastave i vidim sad Nasri igra, ja ga nisam vidio da igra, niti da je primio loptu.
                            Siti nije presjekao crveni karton Kompanija, cak su nastavljali da napadaju, ali je problem sto nema nikog da iskoristi one centarsuteve Dzonsona. Junajtedu je trebalo malo vremena da iskoristi igraca vise i osle je poceo da drzi loptu u noge i da diktira tempo, a kad nemas loptu u noge moras da trcis kilometre da bi je ponovo vratio i to je lose za igrace, plus igrac manje. Ubio ih je Junajted zadnjih 20 minuta i vise nego zasluzeno vodi.
                            E to za Nasrija bas i ja razmisljam. Od kad je dosao u City igra bas prosecno, nema nikakve poteze i sto je najgore od svega ni ne pokusava da odigra nesto osim pasa do najblizeg saigraca. Da, City je odlicno poceo i nastavio posle crvenog, ali se osetio igrac manje u samoj zavrsnici, onaj drugi gol su mogli da sprece uz malo vise odlucnosti, a onda ih je Kolarov zakopao.
                            sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                              Pravila fudbalske igre kazu da ne mora da dodje do starta da bi se svirao faul,crveni,penal.Namjera se isto broji.Iskreno ono nije bilo za crveni ni po meni ali da Nani nije izbjegao onaj start na nacin na koji je to uradio sezona bi bila zavrsena za njega
                              Ajde ne glupirajte se,treba da ih napunimo do vrha
                              Pa u ovom slucaju nije ni bilo namere, isao je na loptu a trenje nije bilo jako i ne bi ni bio tako opasan start za zavrsetak sezone. Mnogo gorih startova ima na skoro svakom mecu u PL i za razliku od ovog sa jasnom namerom da se protivniku okonca sezona ili karijera, kao npr. onaj na Kleverlija.
                              sigpic

Comment

• Isao je sa dvije noge krvnicki,na usporenom snimku se vidjelo kako je to Nani izbjegao i koliko bi opasno bilo da nije.Nije se ni Belgijanac nesto previse bunio.

Ajde Skolsi ulazi
                                sigpic

Comment

Working...