Announcement

Collapse
No announcement yet.

FA Community Shield,FA Cup and Carling Cup 2011/2012

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Poprilicno dobri sastavi na obje strane.Na klupi su Suarez,Downing,Kuyt,Adam ako zatreba da se ganja rezultat a ocekujem veceras od Carrolla go.Volio bih da je Agger u timu posto Torres igra a zna se koliko je Agger bio njezan prema njemu
    TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Zanimljivi sastavi, pogotovo Chelsea-jev. Prvi put ove sezone AVB krece sa 2 klasicna spica. Pretpostavljam da ce biti dijamant formacija, samo je pitanje ko ce biti 10-ka, nadam se McEachran (ima najvise potencijala za tu poziciju). Ali Turnbul na golu bi mogao da kosta Chelsea, on je stvarno los, previse sklon kiksevima.
      Obe ekipe sa prilicno iskusnim igracima, i samo par mladja igraca.
      sigpic

Comment

• Bogami bice zajebano... Ali i ja ocekujem da Kerol da ne jedan, vec dva komada...
        sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
        -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by Joe Cole 10 View Post
          Poprilicno dobri sastavi na obje strane.Na klupi su Suarez,Downing,Kuyt,Adam ako zatreba da se ganja rezultat a ocekujem veceras od Carrolla go.Volio bih da je Agger u timu posto Torres igra a zna se koliko je Agger bio njezan prema njemu
          Meni je bas drago za ovo, da vidim sad Koatesa.

4-3-3, za to mi je mnogo drago jer evo vec 2. mec za redom(protiv Sitija smo rotirali to i 4-4-2) a to je formacija koja nam najvise odgovara u ovom trenutku. Ocekujem od Kelija da po 3. put zaustavi Maludu. Treba opet krenuti strpljivo i malo povucenije ali ne toliko jer Boas to ocekuje pa se sigurno dobro pripremio.
          sigpic

Comment

• Originally posted by Tony_G View Post
            Zanimljivi sastavi, pogotovo Chelsea-jev. Prvi put ove sezone AVB krece sa 2 klasicna spica. Pretpostavljam da ce biti dijamant formacija, samo je pitanje ko ce biti 10-ka, nadam se McEachran (ima najvise potencijala za tu poziciju). Ali Turnbul na golu bi mogao da kosta Chelsea, on je stvarno los, previse sklon kiksevima.
            Obe ekipe sa prilicno iskusnim igracima, i samo par mladja igraca.
            Slazem se za golmana, najmanje nam je potreban neki glupi gol. Generalno gledajuci sastav Liverpoola djeluje ozbiljnije.
            Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Ja bih na golu Hilaria, a ne Turnbula
              Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post

4-3-3, za to mi je mnogo drago jer evo vec 2. mec za redom(protiv Sitija smo rotirali to i 4-4-2) a to je formacija koja nam najvise odgovara u ovom trenutku. Ocekujem od Kelija da po 3. put zaustavi Maludu. Treba opet krenuti strpljivo i malo povucenije ali ne toliko jer Boas to ocekuje pa se sigurno dobro pripremio.
                Da, da , 4-3-3 je formacija u kojoj se i Kerol najbolje snalazi, a dobijace dobre lopte od Belamija, dok od Maxija ocekujem da bude na pravom mestu u pravo vreme...
                sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by FresHMaN91 View Post
                  Da, da , 4-3-3 je formacija u kojoj se i Kerol najbolje snalazi, a dobijace dobre lopte od Belamija, dok od Maxija ocekujem da bude na pravom mestu u pravo vreme...
                  Al Maxi je fenomen, ni goreg igraca ni veceg srecnika u nasem timu.

Mada Maxi iz 2006. ili 2007. bi nam bio jedan od kljucnih igraca ali povrede su ga unistile i povredio je sve moguce misice za eksplozivnost pa sad ne moze nikog da predribla. Zato bolje on spica da igra i na granici ofsajda dok je kod nas, a nece dugo biti jer Sterling, Silva i Pelosi su bruka talenti i jos se planira da se kupi neko krilo.
                  sigpic

Comment

• Originally posted by ivan piper View Post
                    Ja bih na golu Hilaria, a ne Turnbula
                    Nek nam je Bog na pomoci! Turnbull ce presuditi utakmicu.
                    Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post

Ma samo polako i veceras ne treba nigdje srljati sanse ce sigurno doci a i ispred sebe ce imati golmana koji je sklon kiksevima i ubjedjen sam da makar jedan dajemo veceras.
                      Mozda je najbolje da ga Maxi zabije da se Chelsea jos jednom uvjeri u njegove kvalitete pa ga kupi
                      TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

Comment

• Koji je sastav Sitija?

Comment

• Pantilimon, Onuoha, Kolo, Savic, Zabaleta, de Jong, Hargreaves, Johnson, Nasri, Kolarov, Dzeko

Comment

• Joj kad vidim Turnbulla na golu Celsija, pa mora Kerol da utrpa dva komada pa ne znam... Sta je mislio AVB kad je ovu kiksaru na gol stavio ???
                            sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by FresHMaN91 View Post
                              Joj kad vidim Turnbulla na golu Celsija, pa mora Kerol da utrpa dva komada pa ne znam... Sta je mislio AVB kad je ovu kiksaru na gol stavio ???
                              Nemas se ti sta brinuti.

Pa vjerovatno zato sto je Carroll u igri, a bice onda vazdusnih duela pa da Cech ne bi jos nesto slomio.

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
                                Nemas se ti sta brinuti.

Pa vjerovatno zato sto je Carroll u igri, a bice onda vazdusnih duela pa da Cech ne bi jos nesto slomio.
                                Automatski bi postao Dart Vejder.

Comment

Working...