Announcement

Collapse
No announcement yet.

FA Community Shield,FA Cup and Carling Cup 2011/2012

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Steta sto Zaha igra veceras na krilu i sto ga je Dagi tu stavio zbog taktike i formacije, na spicu je mnogo bolji i to mu je prirodna pozicija. Jedan od najperspektivnijih spiceva engleske.

Ali Deren, koji je to kralj, obozavam ga jos iz Carltona kad je sam igrao u onom raspadu od tima.
    sigpic

Comment

• Fejl godine, veci debakl nego prosle sezone kad je Vest Hem uvalio Junajtedu 4 komada u proslosezonskom Liga Kupu.
      Ista meta-isto odstojanje.
      Neka Liverpul osvoji Liga kup, samo da se Shitijevci vise ne sire.xD

Comment

• Kakav je gol bio, nisam video gledao PAOK? Samo vidim da je Marej dao.

Dagi je strasan trener inace, izvlaci maksimum iz ne tako jakog tima. Nadam se da ce uskoro doci u PL da se svi uverite.
        sigpic

Comment

• Gol iz čistog ofsajda.
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Neka izdrzi jos CP jos malo.
            Originally posted by maliajnstajn
            Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Koja sramota jbt
              Treba sacekati utakmicu protiv Basela, ako tu failamo onda kolo nakon toga napuniti Trafford i zvizdati im iz sve snage.. krajnje je vrijeme da se nesto poduzme.

Comment

• Ladno Crystal Palace, ne verujem...
                Nisam gledao, kakva je bila tekma? Jel ih sabio United, ili su opet dozvolili previse sansi?
                Mogli bismo da gledamo drugoligasa u finalu, ako budu igrali jedni protiv drugih u polu finalu.
                sigpic

Comment

• Originally posted by Tony_G View Post
                  Ladno Crystal Palace, ne verujem...
                  Nisam gledao, kakva je bila tekma? Jel ih sabio United, ili su opet dozvolili previse sansi?
                  Mogli bismo da gledamo drugoligasa u finalu, ako budu igrali jedni protiv drugih u polu finalu.
                  Ja sam pratio malo ovo malo PAOK ali nikakva tekma, sa malo sansi.

Ali zato Deren car sta je uradio:

sigpic

Comment

• Igramo sa City-em u polufinalu
                    TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Man City - Liverpool

C Palace - Cardiff

Ajd moramo ih pobediti,bilo to polufinale ili finale.
                      sigpic

Comment

• Prva tamo, to je bar dobro.

A sta da se radi, ako hocemo trofej moramo sve dobiti. Sad je bitno da u FA Kupu izvucemo nekog slabijeg i da tu odmaramo ove jace za Siti. Potom na Siti izaci sa kombinovanim ali dovoljno jakim sastavom i onda imamo Stouk kuci gde nam ne moraju igrati svi prvotimci.
                        sigpic

Comment

• Jesmo imali bar jednu kuci u kupu ove sezone -.-

Comment

• Originally posted by Scouser View Post
                            Jesmo imali bar jednu kuci u kupu ove sezone -.-
                            Nismo nijednu, prva i jedina u revansu protiv Sitija. Nadamo se da ide Vembli posle iste.
                            sigpic

Comment

• Originally posted by Joe Cole 10 View Post
                              Igramo sa City-em u polufinalu
                              Ima da vam Edin presudi sa tri gola
                              sigpic
                              Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Tacno sam znao da cemo s njima igrati.... Baksuzi smo brate teski...
                                sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                                -Jürgen Klopp

Comment

Working...
                                X